Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J33a26n 74P73u75l28e55c

1. 6. 2016 6:14

Taková typická bolševická lůza. Když se tihle Kašukové dostanou k moci, je to vždycky průšvih.

0 0
možnosti

Vy prostě Kašukovi závidíte jeho odbornou fundovanost i to, že je v Rusku a v Sýrii populární. Ale nebojte se, i na zaprodance vašeho typu dojde. Budete za trest sedět na převýchovném školení a celý den poslouchat čtení Kašukových spisů.;-D

0 0
možnosti

Maniak, který patří za mříže....

0 0
možnosti

J97a34n 49P76u96l91e15c

1. 6. 2016 6:14

A udělat z něj mučedníka?

0 0
možnosti

Pan Kašuka pracuje jako dispečer ostrahy, no a co? Vám se to zdá špatně? Na druhou stranu, není přisátý k cecíku nějaké neziskovky, kterou platím ze svých daní.

0 0
možnosti

Ba co víc, pan Kašuka je možná placen z daní ruských občanů, a to se počítá!;-D

1 0
možnosti

J67a93n 77P10u69l34e84c

22. 4. 2016 18:13

Pane Máco, klobouk dolů. R^R^

3 0
možnosti

Jsem dost starý na to, abych si udělal obrázek o tom, kde je pravda, sám, takže číst nějaké proruské trollování od nějakého Kašuky nepotřebuji.

Jen nemohu přijít na to, kde se 27 let po pádu komunistů u nás bere tolik proruských "nadšenců".

Zrovna u nás, kde jsme my, kterým bylo v srpnu 68 kolem dvaceti let, přísahali, že za ten podraz co na nás tehdy SSSR udělalo, už mají u naší generace Rusáci jednou provždy utrum a ejhle, stačí otevřít jakoukoliv diskusi na internetu a je tady opět spousta těch, kteří by klidně opět napsali Putinovi nějaký "zvací dopis", aby nás přišel osvobodit od imperialistů.

Co s tím, respektive, kde je tohoto stavu příčina, že tolik K(P)ošuků opět vylezlo z děr? Nemohu si pomoci, ale jako pravdivé se jeví to, že která země se nedokáže vyrovnat se svoji minulostí, je odsouzena si ji prožít znovu. A to se bohužel stalo u nás, kdy k žádnému vyrovnání se za celých 27 let nedošlo. Jsme jedinou postkomunistickou zemí, kde sedí v parlamentu poslanic strany, která má ve svém názvu komunistická.

Jak je dnes vidět, dokonce máme k tomu prožití si té minulosti docela dobře našlápnuto, dokonce nyní i za přispění mnoha politiků v čele se samotným prezidentem Zemanem a to je ta tragédie.

4 0
možnosti

Kde se bere tolik proruskych nadsencu? Myslim, z nemale casti jde o lidi co se o sebe nedokazi postarat, desi je svobodny zivot a sami se nedokazi rozhodovat. Tak se jim styska po nesvobode, kde vsechno bylo predem nalinkovane a stat se o ne postaral vymenou za to, ze budou loajalni. Proste takove poslusne stado.

0 0
možnosti

J79i25ř10í 67V44o97l92e13k

19. 4. 2016 12:45

Republiku si rozvracet nedáme!!!

Vždyť jak to bylo krásné, když nás řídili soudruzi z Kremlu!!!

3 0
možnosti
Foto

Co se mi hrubě nezamlouvá, to je dehonestování pana Kašuky prostřednictvím znevažujícího poukazu na jeho zaměstnání.

No to už jsme tak hluboce klesli, že kritizujeme obdivovatele Stalina, Gottwalda atd? Místo abychom je obdivovali za to, že nenechali zlomit mediálním a jiným tlakem. Mráz pouze kopřivu nespálí.

A líbí se mi, jak analytik dezinformací se v případě hladomoru na Ukrajině spokojuje pohodlně toliko s (des)informacemi na Wikipedii. Místo toho, aby vysvětlil, proč Stalin těmito dezinformacemí sám krmil Západ přímo vidlemi na všech možných frontách.

3 13
možnosti

To je myšleno vážně? Obdivovat militantního marxistu, obdivovatele Stalina, Gottwalda??8-o

8 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik