Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Cvalína si tady urážet od Evropských hodnot nenecháme. Je to sice svéráz, ale má právo psát. Jestli je ještě Česko demokratickou zemí, musí ochránit svobodu slova Cvalína píšícího pro Aeronet. Pokud může v Česku být svobodně šířeny názory serveru think tanku Evropské hodnoty, pak zde mohou být svobodně šířeny i názory think tanku Aeronet. A může mezi nimi hořet rytý mediálně propagandistický boj. Aspoň bude veselo. Pokud bude ale Cvalín, jehož psychické zdraví může být křehké, demaskujícími komentáři autora Máci, dotlačen k psychickému zhroucení, bude jej mít server Evropské hodnoty na svědomí. Cvalín pak bude z tohoto skandálního hodnocení na antidepresivech.

0 0
možnosti

J40a47n 82P57u34l15e56c

6. 4. 2016 6:22

Na zvracení. Rv

1 0
možnosti

Zasloužená karma. :-)R^

4 0
možnosti

J20a92n 58P78u69l17e26c

11. 3. 2016 8:32

Prostě Zeman. ;-ORv

5 0
možnosti

Ovčáček-Čtveráček na účast toho komunisty Cvalína sdělil. že pan prezident si prý na takové akce zve lidi, kteří ho podporují a nijak dál je prý nekádruje. Asi to tak bude, když jsme viděli na Albertově v těsné blízkosti Zemana islamobijce Konvičku.

To nic nemění na tom, že nejvyšší ústavní činitel ČR by měl vážit, kdo a kdy se pohybuje po pražském hradě a měli by na to dávat dobrý pozor i ti z pozvaných, kteří jen ze slušnosti neodmítají pozvání od prezidenta Zemana, jako pan Jakubisko s manželkou a mnoho dalších, jinak je budeme brát jako ty, kteří s takovými lidmi, jako je soudruh Cvalín, názorově souhlasí.

6 0
možnosti

K21a45r13e39l 25R24o62t98t

12. 3. 2016 7:44

Zemanovi by měly sebrat standartu u něj vítězí lži.

1 0
možnosti

Jestli von nakonec ten Cvalín nebude nějakej Zemanovej příbuznej,jistá podoba by tu byla (hlavně figura),oba slušně lžou a ta společná láska k Putinovi......

6 1
možnosti

Příbuzní jsou v tom, že Zeman je bývalý komunista a soudruh Cvalín je současný mladý komunista. Jak říkal můj otec, dnes už 30 let po smrti, kdo se jednou stane komunistou, navždy mu ta zcestná ideologie v hlavě zůstane.

4 0
možnosti

Prognostický ústav se nezapře - Klaus, Zeman, Dlouhý...double agent KGBa CIA Koecher....Ransdorf :-)).8-o

8 0
možnosti

Vy máte tu drzost vystavit avízo na tu šaškárnu, nic (ani v odkazovaném článku) k tomu neříci a jenom mlít o nějaké konspirované propagandě.

Všichni, kdož toto video spatřili, věděli o co jde (m.j. provokatér musel být i mezi ubohými sluníčkáři, odtud se začalo házet) a nešlo zamlčet, že dotyčný pán je od policie.

Všechny Vaše odkazy jsou tím pádem nedůvěryhodné stejně jako Vaše maličkost.

6 11
možnosti
Foto

Nemůžeme-li zpívat s anděly, musíme výti s vlky.

2 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik