Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Připomněla jsem si vás, když jsem si všimla jeden váš dřívější blog, o chudince vařící muslimce. Už tehdy mě zarazil, že jste měl čas dohledat takovou spoustu příspěvku na několika severech. Pak jste uveřejnil další příspěvěk, o různých identitách na netu, a to už mě šla hlava kolem, kdy a jak jste v jedné osobě mohl toto vypátrat, a že jste vůbec pátral, to mi už fakt bylo divné. No a dnes, upřímně, ani jsem to nečetla, to je tak zamotané, složité, nezáživné, nepochopitelné, na to jste byl sám? Nebo vám někdo přidělil k ruce spolušpióny? A proč? Z jakého důvodu?

Řečeno slovy klasika - komu tím prospějete?

28 4
možnosti
TH

Napríklad objektivite?Aby agenti Ruska nemohli šíriť svoje hovadiny anonymne?

3 4
možnosti
PS

P33e28t42r 52S83k69á32c76e82l

16. 2. 2016 18:32

http://hannig.blog.idnes.cz/c/495500/budovani-nenavisti.html

Doporučuji četbu i jiných článků autora - pro doplnění informací...R^

1 0
možnosti
Foto

Tak s člověkem jste se tedy vypořádal do mrtě. Kdy vyvrátíte jeho tvrzení?

41 1
možnosti
Foto

Nejhorší zjištění na celém článku je to, že s informacemi pana Máci pracují Reportéři ČT, jako s nějakým hlavním a podstatným materiálem. Moc se mi libí, jak se neustále ukazuje obrázek zakuklence s dlažební kostkou v ruce,ale kde se ta kostka vzala, to už raději všichni přehlížejí :-)

25 0
možnosti
RM

R77o32m71a63n 98M76á93c60a

16. 2. 2016 12:24

A jeste Lubosi napiste, ze jsem si ty informace vymyslel a screenshoty nakreslil v malovani... Proc by s nimi nepracovali, kdyz jsou overitelne?

A ze ukazuji dlazebni kostku.... Kde se tedy vzala ta kostka?

0 10
možnosti

Jen kdyby se někdo rozhodl psát podobné články vůči sluníčkářům - to by bylo povyku o "praktikách StB" apod. ;-D

33 4
možnosti
ZH

Nevim kdo je slunickar, asi nejaci opalovaci na plazich, ale jestli myslite klasicka webova media, tak tam se nic zahadne stopovat nemusi. Autori clanku i firmy a financovani je znamo ;-)

2 3
možnosti

A kdyby Petr Mančík na webu psal o tom, že je nebezpečné dotýkati se drátů na zem spadlých, také ho zkritizujete a půjdete si sáhnout?

?

Určitě je dobré ptát se "kdo je za tím", pokud jsme svědky mediální manipulace. Jenže to tentokrát bohužel neplatí ani tak o (jinak mimořádně podezřelém) aeronetu a jeho kamarádech, ale mnohem víc o oficiálních státních kanálech a mainstreamových médiích.

Ptejte se tedy raději, kdo stojí za tím, že veřejnoprávní televize informuje o velké demonstraci proti migraci tak moc tendenčním způsobem.

26 2
možnosti
JN

Váš rozbor je dlouhý a jistě důkladně provedený.

Zaujala mě věta " Na stránce tak nalezneme řadu příspěvků týkajících se uprchlické krize, islámu, odporu proti politice USA a EU, příspěvky zesměšňující premiéra Sobotku a velebící prezidenta Zemana apod."

Takže vlastně onen server, o kterém bych nebýt vás ani nevěděl, je jen slaboučkým doplněním názorového spektra vedle velkých médií, jako jsou celostátní deníky, televizní i rozhlasové stanice, jejichž zpravodajství, je už nudně jednotné popíráním možných komplikací vyplývajících z uprchlické krize, ignorujícím existenci islámu, hlubokým poníženým předklonem před čímkoliv z USA, zdůrazňováním, že EU je přes všechny chyby svých představitelů bezchybná, velebením premiéra Sobotku a zesměšňováním prezidenta Zemana.

Takže váš rozbor je vlastně reklamou na server, který doplňuje informace?

Nebojte, dosud jsem to nečetl a přes vaše doporučení nezačnu.

9 1
možnosti
VB

No a jiné zase platí SS ambasady s protektorem Shapiro, nic není černé nebo bílé, propagandu dělají všichni a politické zvěrstva taky, viz mama Merkel.:-)

10 3
možnosti
TP

Ukaž mi česko-americký propagandistický server na způsob sputniku, aeronetu a podobných hrůz - jinak jsi lhář a tou SS ambasádou jen ukazuješ nedostatek inteligence, totální vymazanost mozku ruskou propagandou a nulovou úroveň chování ...

2 1
možnosti
Foto

Pane Máco a co říkají Vaše analýzi na fakt, že ČT lhala ve svých zprávách o tom, že oni zakuklenci zaútočili na ony zastánce uprchlíků na Malé Straně? Nebo tohle jste raději zamlčel ? :-) Neviděl jste tu rohožku,lahev a dlažební kostku ? :-) Mimochodem když už děláte s panem Jandou v Think Tank Evropských hodnotách, tak bych očekával za ty peníze objektivnější pohled :-)

30 3
možnosti
RM

O tom nevim, proplulo nejak mimo me. Zpravy CT nesleduji. Budu rad, kdyz mi poslete odkaz a urcite se rad podivam.

Ohledne rohozky, lahve a dlazebni kostky. Do techto uvah se nepoustim. Resp. "kdo vystrelil" prvni, ale vase tvrzeni nevylucuji.

S panem Jandou delam. Nicmene vase verze ma jednu trhlinu. S Evropskymi hodnotami nemam uzavreny zadny pracovnepravni vztah a take od nich nepobiram zadne penize. Funguji tedy na dobrovolne bazi. Ale do budoucna nemohu vyloucit, ze dojde ke zmene formy spoluprace.

Toto tedy berte v potaz, abyste pripadne nepsal clanek, ve kterem zminite, ze jsem placen z one instituce. Mohlo by se tak jednat o pomluvu. Budu rad, pokud mi odpovite, ze tuto skutecnost berete na vedomi.

3 7
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik