Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J86i92ř47í 34H94o30d51a80n

18. 2. 2016 12:49

A tohle bylo zjištěno za jak velkou dotaci? :-D

17 0
možnosti
DN

Odmítám jak ruskou agresi, tak zaplavení Evropy muslimy. Kam si mě p.t. autor zařadí?

Mimochodem, Rusko asi nestojí jen za odporem proti muslimským uprchlíkům, ale i za tím přívalem muslimských uprchlíků - minimálně v polední době dělá vše pro to, aby jich bylo co nejvíce. Ale to, že by Rusko třeba hrálo na na obou stranách, protože mu nejde o vítězství jedné z nich, ale o vyhrocení konfliktu, je pro autora asi příliš těžká úvaha.

3 0
možnosti
DS

Upřímně - no a co?

Je přeci jedno, kdo je provozovatelem; je jedno, z jakého státu - důležité je, CO "prodává". A ta stránka jednoznačně "prodává" vlastenectví, které lidi oslovuje a spojuje. Oni totiž - i když to často tak nevypadá, já vím - lidi pořád ještě mají v hlavách mozky a nejen, že dokážou sami předkládané informace třídit a posoudit, navíc si je ale dokážou i dohledat jinde, tohle je kapka v moři, jedna z mnoha stránek...

Navíc - to, že člověk vykonává zaměstnání v jiné zemi, než kde se narodil, už teď znamená, že přestal do země svého původu patřit? 8-o Takže když já přijmu nabídku centrály a půjdu na pár let pracovat do Maďarska, stávám se Maďarem? Kolega, který pracuje v Istanbulu je automaticky Turkem? Kolegyně Ruska, která pracuje v ČR, se tedy automaticky stává Češkou???

Sakra to je to ale jednoduché... ;-D ;-D ;-D

9 1
možnosti
SC

Mne je celkem jedno, kdo za kym stoji. Jedno vim ale jiste: imigranti delaji v casti Evropy binec a proto je tu nechci. To ze me jeste nedela nejakeho rusofila, tady logika pana blogera trochu pokulhava. Mimochodem, to, ze je tu obycejni obcane nechteji, o tom svedci treba podpisy benesovskych obcanu. Behem tydne 19.000 podpisu na petici proti umisteni azylantu. A to nejsou zadni nackove nebo kremrole.

32 0
možnosti
ŠF

Ovšem, pokud si blog přečtete, autor netvrdí, že ten, kdo je proti migraci muslimů do Evropy, je automaticky rusofilem. Autor upozorňuje na zajímavý fakt, že tuhle "aféru" rozpoutal PR profesionál, který šíří informace ruské propagandy a který nenávidí muslimy tak silně, že mezi nimi žije a pracuje pro ně.

1 1
možnosti
MD

Výborná práce. A dávejte na sebe pozor, tohle už není legrace.

2 1
možnosti
Foto

To je fakt, pohůnci profesora Chocholouška číhají za každým rohem...;-D

7 0
možnosti
Foto

Bude iDnes všude odkazovat na můj článek o ranním vyprázdnění, až ho napíšu ?

4 1
možnosti
TP

Dobrá práce autore .. sám jsem na ten FB zavítal a nevěřil jsem vlastním očím ... a výkřiků zdejších rusomilů si nevšímejte, jen dokazují, že nejsou schopni a ochotni tolerovat a vidět pravdu a že odvádíte dobrou práci ...

5 5
možnosti
RM
MZ

Celkem slušná investigativní práce. Ale na závěr jste se už nechal příliš unést svými dojmy. Na té fotce se zahalenou ženou není jediný důkaz, že to je muslimka. Pokud znáte Dubaj trochu víc než jenom z turistiky, tak víte, že takto se tam oblíkají například i křesťané. Já tím neříkám, že nemáte pravdu s tou muslimkou. Jenom říkám, že z celého článku toto vaše tvrzení je nepodložené, což je škoda, protože jinak máte ostatní svoje tvrzení doložená. Nedá se tedy udělat rovnítko mezi protiislámským webem a autorem muslimem - což naznačujete právě v osobě oné "muslimky".

1 1
možnosti
RM

diky za pripominku... je tam uvedeno pravdepodobne... nicmene dotycny v emiratech, tj. mezi muslimy zije...

0 0
možnosti
VK

Proč vůbec redakce zařadila existenci tohoto blogu mezi zprávy? Zvláště když samotný autor připouští, že je v něm řada dohadů, včetně pohledu na samotné události ze 6.2.

Viz citace pana Mác z diskuzei:

"Nicmene tu mame dva poly vykladu. Jeden je ten oficialni ze strany statu a druhy je vyklad ve stylu aeronet. V tomto se spise priklanim na stranu statnich instituci. "

Nemůžu si pomoci, ale ze strany iDnes to vypadá jako další pokus o manipulaci s veřejným míněním, namísto snah o objektivní žurnalistiku.

16 0
možnosti
ŠS

Autor se snaží namluvit veřejnosti, že jakákoliv protiislámská aktivita je spojena s Ruskem? Opravdu si autor myslí, že jsou lidé tak tupí? Ani náhodou. ;-D [>-] Drtivá mlčící část veřejnosti nechce Putina, ani islám v ČR. To jsem si jistý.

57 2
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik