Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Dlouhý blog, vlastně o ničem. Jen naiva může Facebook považovat za důvěryhodný zdroj informací.:-)

6 1
možnosti
PN

důvěryhodné jsou jen vlastní oči a i ty lze snadno ošálit :-) fb je stejně důvěryhodný jako parlamentní listy nebo blesk :-)

0 0
možnosti
PN

Nechápu jak tohle může někdo označovat za protiruskou nebo proislámskou kampaň. Autor tady pro islám nenapsal ani slovo. A proti Rusku v podstatě taky ne, všichni co mají Putina rádi, mají rádi i Ruskem placené lidi co vytvářejí Ruskem placené proruské stránky jako ta popisovaná FBuková. Tak jaké psaní proti Rusku? Autor vás jen informuje o tom, že vaší oblíbenou stránkou stojí sám váš oblíbenec, toť vše. Buďte rádi a chvalte autora :-).

1 0
možnosti
RM

tak kazdy si to jednoduse vylozi po svem... je mnoho takovych, kteri tomu nerozumi, tak jen jednoduse u nich vznikne jakysi dojem, ktery ale s realitou ma pramalo spolecneho

0 2
možnosti
MU

Propagandistický článek, který se snaží poukazovat na propagandu jiných.;-)

6 2
možnosti
Foto

docela by mě pobavilo, kdyby ve skutečnosti šlo o reklamu na vlastní stránky autora.... Mancík nebo Máca, e-mail na seznamu.cz ... muhehe ;-D ... taková názorná lekce bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace, když už se tím pan Máca údajně zabývá ....

3 1
možnosti
MU

Nevím, kdo řídí protiislámskou kampaň, ale začíná se ukazovat, kdo řídí tu protiruskou.;-D

6 2
možnosti

Dovolim si pujcit cast vaseho obsahu k editovani ... :

"Pokud se zaměříme na obsah, ten plně koresponduje s tématy, se kterými pracuje proruská dezinformační kampaň v ČR. Na stránce tak nalezneme řadu příspěvků týkajících se uprchlické krize, islámu, odporu proti politice USA a EU, příspěvky zesměšňující premiéra Sobotku a velebící prezidenta Zemana apod."

.......... dovolim si mirne pozmenit ........................................

"Pokud se zaměříme na obsah, ten plně koresponduje s tématy, se kterými pracuje proamerická, promuslimska a multikulturni dezinformační kampaň v ČR. Na stránce tak nalezneme řadu příspěvků týkajících se pozitiv multikulturalizmu, islámu, odporu proti politice Ruska a Syrie, příspěvky zesměšňující prezidenta Zemana, velebící premiéra Sobotku, násilny prevrat na Majdanu a pod."

... schvalne, jestli poznate, o kom je ten druhy odstavec.

7 1
možnosti
JC

No, a je to! Zprava i zleva, po zásluze.:-)

1 0
možnosti
Foto

Jsem si to přečetla ještě jednou a bohužel musím konstatovat, že Vaše sáhlodlouhé zjišťování vůbec nedokazuje, zda osoba Mancik Vámi uvedeného vzoru skutečně existuje. Úplně klidně to může být falešný profil osoby nebo skupiny osob, nemajících např. s SAE, ale i Zurichem nebo Aeronetem pranic společného. I když všechno může být i úplně jinak. Internet snese mnohé.

8 2
možnosti
RM

sami mma tvrzeni potvrdili

1 0
možnosti
JP

J19a72n 82P76a54v78e62l66k49a

18. 2. 2016 16:35

Nic to nevypovídá o tom, kdo to natočil a jestli to je pravda nebo ne. Ani nikdo neví, jestli to je první zveřejnění a jak nahrávka cestovala.

0 0
možnosti
JP

J10a46n 32P83a91v13e40l84k36a

18. 2. 2016 16:38

To, že noviny (web) převezmou nahrávku, která se mu hodí je běžná věc i u veřejnoprávních medií. Když je ke všemu pravdivá a policie ji dalším lhaním ještě potvrdí, tím lépe.

1 0
možnosti
JV

Ale pana Mácu tady přeci všichni dobře známe, jaký razí postoj v diskusích, čili mě jeho blogérské rozvášnění vůbec nepřekvapuje;-D

6 0
možnosti
Foto

slušná práce, pane Máca R^

5 6
možnosti
KP

Už zbývá jenom maličkost, najít přímé propojení pana Mančíka s Putinem (:- Ale i to bude pro pana Mácu řešitelný úkol.

8 1
možnosti
JK

Vypadá to že vás to odhalování ruské propagandy trápí či dokonce s..e.

Můžu se zeptat proč?

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik