Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chci poblahopřát studentům za kultivovaný průběh akce. Pevně věřím, že dne 17.11.2016 bude prostor universitního kampusu sloužit jen k demonstraci studentů a žádné politické strany či podivných jedinců.R^

15 2
možnosti
Foto

To ovšem záleží na tom, kdo si tam tu demonstraci ohlásí. Jinak, jak jsem napsal dnes ve svém blogu, studenti měli možnost tento svátek důstojně oslavit už 17 listopadu a nemuseli organizovat truc akce. Stačilo si buďto toto prostranství včas zamluvit anebo prostě počkat, až Zeman dožvaní. O tom že bude mít projev se vědělo několik týdnů dopředu. Proč tedy studenti a rektoři nezorganizovali svou akci po tomto projevu? Například v 15 hodin? Když to šlo včera, proč to nemohlo jít 17?

10 4
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik