Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zasloužená karma. :-)

1 0
možnosti

Samozřejmě nečetl, ale z komentářů je evidentní, že se jedná o další marnou propagandistickou snahu pana "neziskového aktivisty".

Máco, máme VS OSN. Obama už zase mluví s Putinem a Péťa z Ukrajiny na VS se sardonickým úsměvech blábolí něco o konečně dodaných zbraní z USA, kterými získá zpět Krym, ale nikdo v sále, ale ani doma na Ukrajině jej již neposlouchá...

0 2
možnosti

Jenom pořád nevím, co asi mohl ten chudák pašovat z Ruska na Ukrajinu, když i díky několikanásobně vyšším příjmům je prakticky všechno v Rusku dražší.

;-D

2 0
možnosti

takze vase vlastni teorie vam nedava smysl, coz ve vas vzbuzuje zachvaty smichu.... mno, neco takoveho bych od vas ocekaval...;-)

1 0
možnosti

Obyčejnej pašerák, kterej si celej příběh vymyslel, a dobře mu to funguje jako bianko letenka po celým světě.

A Máca se za domácí úkol naučí fotit.

2 1
možnosti
Foto

Mně to, Romane, bohužel, připadá jako neskutečný "slint". "Odjel na pár dní do Ruska" a to v době po "anexi" Krymu, v době kdy se začaly trhat republiky na Donbase, v době kdy Rusko bylo obecně proklínáno a on si tam "jen tak odjel".

Za čím?

1. Za úkolem?

2. Za kšeftem?

3. Za holkou?

4. Navštívit ruského kamaráda?

5. Jen tak na výlet?

6. Každý ať doplní, co jsem zapomněl.

Okolnosti, za jakých byl zatčen jsem se nedočetl. Patrně nebyl odsouzen a tak by také neměl být ve vězení, ale ve vazbě.

A, podle článku strávil v Rusku rok, logicky se tedy vrátil na konci letošního letního semestru a protože zimní semestr asi ještě nezačal, tak jen tak, ve svém mladistvém věku "dodělal práva". Takže příště prosím raději tu o Červené karkulce, která nebyla očkovaná proti klíšťové encefalitidě.

3 0
možnosti

R90o40m85a47n 82M82á48c34a

28. 9. 2015 22:22

Jiri, je tam link na clanek, kde je uvedeno vice. Nejsem jasnovidec a pisu, co rikal. Na vinohrady to mate kousek. Stacilo prijit a zeptat se. Nebo muzu dat kontakt a muzete mu napsat.

3 1
možnosti

R29o35m47a86n 90M32á78c74a

28. 9. 2015 21:47

Na muj mail jiz tradicne prispel x factor zdejsiho blogu i diskusi plagiator rudla hrubon s textem:

Trapne a neumele propagandisticke kecy, k te jizve na brise by mel doplnit, jaky chirurgicky zakrok absolvoval.

Rudla tedy opet nezklamal.

1 1
možnosti
Foto

No, já mám velmi podobnou jizvu, ale o něco níž a na pravé straně.

Byl to klasický slepák, neklasicky diagnostikovaný pivem.

1 0
možnosti

P69e59t53r 30K60o60l59á10ř

28. 9. 2015 20:55

Z mého pohledu velmi kvalitní článek. Vyprovokoval Tomasze k reakci (což je věc nevídaná) který vypotil větu " Proto všichni bojujeme proti Putinovi". Musela to být docela fuška udělat toto souosloví bez chyb. Jaruna z Kanady se klasicky omlouvá že dala plus místo mínus, což je u ní naprosto normální a nějak mi uniklo co ten Ukrajinec pohledával v tom hnusném Rusku které poskytlo Ukrajině plyn aby tam lidi nepomrzli.

2 0
možnosti
Foto

Též se podivuji. A mimo jiné se podivuji nad tím, jaké asi dokumenty chtěl ten mladík ukazovat? To jsem vůbec nepochopil.

1 0
možnosti
Foto

Důvěřuj, ale prověřuj. To je základní heslo, kterým by se měl každý investigativní novinář, pracující s kriminálníky řídit. Zajeďte si na Mírov a uvidíte, co Vám tam odsouzení řeknou - ty ságy se podobají jako vejce vejci.

4 2
možnosti
Foto

Tak, ten příběh je poměrně věrohodný.

Jen by mne zajímalo, zda Jurij ve svém příběhu něco nezamlčel.

Moc se mi nechce věřit, že by jej Rusové takovým způsobem vyslýchali jen tak pro nic za nic.

0 1
možnosti
Foto

Řekl bych, že jste neuvěřitelný naivka, autore, kdyby to byla pravda.

5 0
možnosti
Foto

Neřekl bych, že až tak naivka. Spíš čísi nástroj. Budˇ si to sám nevědomuje a slepě věří, nebo i ví. O to však potom víceRv

1 1
možnosti

R31o54m64a35n 49M73á57c44a

28. 9. 2015 16:56

Teda sem se zase natahl kremlobotsky hnus v cele s petrikem a markem, co si musi prisadit a hned vse poprit a pospinit... presne jak pisu v clanku... vase klasicke praktiky, hosi... jeste muzete napsat, jak na donbase pojidal deti zaziva, ukrizoval civilisty a vyrezaval jim organy... vzhuru do toho

4 5
možnosti

Když jste už v článku tušil reakce, tak proč to teď vypadá, že to psychicky nezvládáte?

10 2
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik