Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

To víte, nepíšete o krvežíznivých banderovcích a kyjevských fašistech, které řídí USA a CIA a na nic jiného ta proruská partička neslyší:-)R^

13 1
možnosti
RM

R49o52m17a88n 51M11á77c52a

12. 8. 2015 10:37

no uvidime, s cim vyrukuji nebo ne... :-)

2 1
možnosti
PBR

Ach jo..Vy jste navštívil Ukrajinu a konečně nám prosťáčkům můžete otevřít oči. To je nádhera. Fundován za pár týdnů pobytu to je skoro jako titul z Plzně. A jak parádně jste rozebral blogery a udělal z nich proruskou propagandu...

Já osobně se k Ukrajině a její občanské válce vyjadřuji poměrně často a jelikož mám od samého počátku Majdanu pocit, že byli zneužiti obyčejní lidé pro získání vlivu a moci určité skupiny oligarchů, snažím se hledat skutečnou pravdu a ne tu, kterou nám přinášely ještě nedávno média. To, že Putin je lump, který ucítil možnost profitovat na celém konfliktu, to, že poskytl zbraně vzbouřencům a i to, že z armády uvolnil tisíce vojáků, aby mohli "jako" soukromé osoby na Ukrajinu do války, to myslím všichni moc dobře víme, ale vy si snad skutečně myslíte, že za Majdanem v Kyjevě stojí Putin?

Pamatujete na tu hysterii okolo kamionů? To byla taky proruská propaganda? Každému bylo naprosto jasné kdo a pro koho propagandu v tu dobu tvořil, ale proruská rozhodně nebyla, že? Nebo opravdu tady snad ještě existuje jeden jediný člověk, který si myslí, že Rusové měli potřebu něco oficiálně přivážet a nebo odvážet? Každý přece ví, že kdyby chtěli, udělají to tajně, proč by posílali kamiony? To byl taky určitý směr propagandy, ale to se chtěli jen prezentovat jako solidární národ a druhá strana toho zneužila.

Vám se nelíbí psaní a vystupování části blogerů, mně se zase nelíbí to, že o tom máte potřebu psát článek a to ještě z pozice skutečného všeználka..

To, že tady zveřejníte rozhovor s mladými Ukrajinci přece nemusí znamenat, že ten rozhovor tak skutečně proběhl. Co když to je jen propaganda z vaší strany? Já tady můžu napsat článek o tom jak jsem v centru Prahy potkal dva Ukrajince a jak nadávali na Porošenka. Klidně jim dám i kilo za to, že si je budu smět vyfotit. Bude to snad skutečný obraz a pohled Ukrajiny??

Pokud vám někdo vadí, vyhýbejte se mu, nečtěte to. Pak nebudete mít potřebu brát na svá bedra podobu spasitele.

Hezký den.

4 20
možnosti
Foto

J96a77k55u70b 30R73o30t73h

12. 8. 2015 10:37

Takže jste se našel v textu. Inu, inu.:-/

3 2
možnosti
OV

Neví někdo, jak to bylo ve skutečnosti s trajektem Estonia?;-D

0 0
možnosti
RM

R42o69m78a25n 83M66á95c95a

12. 8. 2015 10:34

no... co ja vim, tak mu netesnila vrata, pokud si vzpominam...

1 1
možnosti
JF

Dokonale sepsáno a karmaR^

10 1
možnosti
ES

Zajímavé čtení ;-)  Teď už jen počkat na to, než se zformují proruští bijci na internetu a začne tu být veselo ;-D

14 1
možnosti
RM

R35o67m14a89n 54M76á55c75a

12. 8. 2015 10:05

uz jsem psal nize... ono se jich v tom spousta najde...  resp. najdou svoje citace apod... tak je otazka, jestli dorazi ci ne... uvidime... :-)

1 1
možnosti
LP

Konečně někdo objasnil temné pozadí na blogu i Dnes;-)

3 0
možnosti
RM

odvracenou stranu mesice? :-D

1 1
možnosti
Foto

I80v50a70n 43M80a56r12e21k

12. 8. 2015 8:53

Tedy to Vám ale muselo dát fušku ,máte  můj obdiv , nicméně v názvu svého blogu Vám vypadla písmena "ti" ,takže správně by mělo být . . . . protiruské . . . . jinak s baťovským pozdravem  "Čest práci" 8-oR^

3 8
možnosti
RM

no par hodin to zabralo... diky...

2 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma.:-)R^

16 1
možnosti
RM

diky :-) budu rad treba za doplnujici komentare, co vam v clanku chybi nebo co jsem treba nevystihl presne apod... kazdopadne bych rad vytvoril takovy univerzalni nastroj, resp. rukovet, na kterou by se dal vlozit link treba do diskuse... jako takovy zachytny bod, kdyz se tam zacne trollit apod... aby ctenar "zelenac" ziskal prehled, s cim se muze setkat...

1 1
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik