Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Máco, ty jako bezstarostný konzument našich médií, jako je jako je ČT1, Nova, Novinky a třeba i tahle žumpa idnes, bys měl vědět, že 99% toho, co se zde píše je vždy proti Rusku. I spousta zpráv, které jsou téměř o ničem, ale hlavně, že v nich média připomenou nějakou tu poznámku proti Rusku. Vždyť to už normálního člověka ani nebaví, pořád dokola číst to samé. Na novinkách mají Peheho a Mitrofanova, kteří tam šíří protiruskou propagandu jako smyslu zbavení, hlavně že za to dostanou zaplaceno, ne? A když přijde někdo s normálním a pravdivým názorem na Rusko, tak je z něho hned Putinovec ;-D

Neboj lidi nejsou všichni tak hloupý, aby věřili tomu, co zmanipulovaná a prolhaná média každý den opakují, lidi už dávno pochopili, že říše zla, která od svého vzniku vraždí po celém světě je za oceánem a ty jako správná zbabělá ovce musíš jít jejich stopou, jsi taky jen ta loutka, viď ;-D

1 11
možnosti
JK

Dobrá práce. Ale řekl bych, že nyní se tato "propaganda" celkem odmlčela a zaměřuje se novým směrem. Přistěhovalectví. Je zde mnohem větší prostor, odpor našinců k přistěhovalcům je přeci jen větší než proti Rusům. Jen si všimněte, že nejaktivnějšími bijci jsou titíž lidé, kteří kopali za Zemana a Putina. Ovšem spektrum této propagandy je mnohem širší. Rozhodně zajímavá směsice - od příznivců Zemana po pravicově zaměřené jedince.:-) Jsem zvědavý, co jim z toho guláše IVČRN nakonec vyleze.:-)

2 1
možnosti
RM

R12o90m25a50n 31M79á39c66a

12. 8. 2015 19:25

dekuji... no ono je opravdu dobre, kdyz se na to chcete podivat ze siroka, tak je na miste citace mluvciho BISky uvedena v textu... potom uz jen date dohromady temata, kterym se venuji jednotlive osoby, na jejichz vystupech je videt rusky priklon... a samozrejme se venuji aktualnim tematum, kde vidi moznost, jak se uchytit a ziskat pozornost... navic kdyz v otazce uprchliku vyznavaji stejne postoje jako vetsina, utvrzuji tim i nazor vetsiny a vypadaji tak verohodneji a mohou tak ziskat vice priznivcu na svou stranu.... napsal jsem to za pochodu, tak snad to bude srozumitelne... :-)

2 1
možnosti
IM

I83v79o 74M93i80l18d13a

12. 8. 2015 15:45

a co takhle propaganda zdravého rozumu slušného a inteligentního jedince?

hmmm, to ne, to by to krvelačná kavárna označila za proruskou a trolskou atd.

zajímavé v této problematice je, jak ti co velebili stranu a vládu a modlili se k rudým vzorům z Moskvy se dnes modlí k rudým božstvům z Bruselu a DC, jak otočili svou korouhvičku pěkně po větru a postaru srší oheň a síru na každého s tím nenáviděným zdravým rozumem, inteligencí a vychováním slušného člověka.

zajímavé a smutné, tuze smutné...

4 13
možnosti
Foto

I42v86a14n 14M77a11r71e97k

12. 8. 2015 15:51

R^R^R^p. Milda. . . . . . .   Možná by stálo za to poznat minulost i politické zaměření těchto nyní fanatických protiruských  "bojovníků 8-o

3 8
možnosti
MM

Když jsem měl ještě blog, jakmile jsem psal o Rusku, téměř vždy jsem obdržel na email negativní reakce, některé dost vulgární, jiné docela směšné. Naprostou většinu z nich posílali lidé působící dojmem zmatenosti a frustrace, jejichž kritika byla nejspíš spontání a upřímná. Myslím, že takový lidé mezi kremloboty převažují, ale nevylučuju, že tam mohou být i placení "profíci". Svým způsobem bych si to i přál...

3 1
možnosti
JK

Přesně takoví "příznivci" jsou dnes na straně IVČRN. Člověk chce pouze diskutovat o zjevných propagandistických lžích a nesmyslech a hned je označován za nepřítele státu, kterého je třeba uvést do seznamu a později kdoví co...:-) A to prosím probíhá i přesto, že jsem nikdy nikde nezveřejnil svůj pohled, takže mě nelze zařadit na stranu odpůrců či podporovatelů. Jen jsem upozornil na zjevné lži!;-)

3 0
možnosti
MB

Pane jo, vy jste si dal ale práci. 

Ono ale často platí, že "míň je víc".  Jak pro srozumitelnost, tak pro schopnost udržet si zdravý odstup. Přílišné pohroužení do problematiky je na úkor objektivního vnímání širších souvislostí a hrozí emoční zaujatostí. Smutným příkladem může být Petr Cibulka a jeho boj s STBáky. Dobrý úmysl..avšak dotažený do tak fantasticky bizarní podoby, že nakonec je veškeré takovéto úsilí kontraproduktivní.

Říkáte, že proruská propaganda sílí. Ve srovnání s čím? Se situací před 5 lety? To asi ano. Ve srovnání s nárůstem protiruské propagandy? To těžko.

Podívejte se na to jednoduše. Akce vyvolává reakci. Při tak masivním nástupu prvoplánové a stupidní protiruské propagandy je jasné, že reakcí bude i zvýšení odmítavých názorů a aktivit. 

Za komunismu to také nebyla Svobodná Evropa nebo Hlas Ameriky, kdo způsobil, že se lidi odvraceli od komunistické propagandy. Byla to samotná komunistická realita a hloupá propaganda, kdo lidi vháněl "do náruče západní propagandy".

3 6
možnosti
Foto

Souhlasím s tím, že někdy je"míň více"a proto k tvému poukazování na "prvoplánové a stupidní nárůst protiruské propagandy", bych jen krátce dodal, že před anexi Krymu po nich ani pes neštěkl, takže jen dlouze a docela mizerně blábolíš. Autor předvedl dobrou práci, kterou zvláště jistě ocení lidé jako Odrazil (alias Veselý, alias Modrý) a jemu podobní, Busideo.

5 1
možnosti
Foto

I12v85a58n 43M21a11r50e60k

12. 8. 2015 15:19

!!Kdo nejde s námi jde proti nám ? ! ? !

Kdo má jiný názor než je zdejší doporučený je troll ? ! ? !

 Něco mě maně napadá v souvislosti s "velebností" RvRvRv!!

(protože ten potřebný zrušený smajlík tu velmi chybí ) ;-(

1 9
možnosti
JK

Proč tak řvete? Jděte si kam chcete.;-D

4 1
možnosti
JF

Jejda to je souhrn snad všech plků na diskuzích. Máte pravdu, kdo neskáče s námi není ČECH.

7 0
možnosti
JZ

Tak jsem si to znovu a důkladně přečet. Precizní práce. Doplňuji, že taktikou proruských trollů je rovněž vyprovokovat protistranu k nepřiměřené reakci a časem mu tak znemožnit diskusi pod blogy a na iDNESu. Ale jsou průhlední.

14 3
možnosti
RM

R56o95m55a55n 32M40á81c92a

12. 8. 2015 19:40

dekuji Vam za doplneni... i zde uz jsem registroval par otazek, ktere se k tomu vztahuji... takze souhlas...

2 1
možnosti
RM
MK

Krásně naspané :) Přestal jsem v diskuzích na proruské troglodyty nereagovat. Je to ztráta času a oni si stejně budou psát svou pravdu :) Tak proč tím zatěžovat i vlastní hlavu :)

6 1
možnosti
Foto

I97v55a21n 83M64a77r38e19k

12. 8. 2015 15:21

To máte pravdu , "klínů" protiruské propagandy Vám už do ní navalili "neurekom" , další už tam nevejdou ;-(

0 8
možnosti