Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J92a17n 65S92e77m90i93k

23. 7. 2015 16:28

To video LifeNews je dobe.

jeste lepsi je to ale s tim co zacala ta stejna moderatorka rikat za par hodin kdyz prisli instrukce z Moskvy:

https://www.youtube.com/watch?v=wIPkwhVHpJs

ruska media;-DR^

2 0
možnosti
RM

R60o78m67a35n 85M97á84c94a

23. 7. 2015 17:49

diky moc za link!!! je to poucne...

1 0
možnosti
GK

proc me tyhle blogy neco pripominaji? ze by Andrej Poleščuk? kampak nam zmizel ten chlapec co tu taky takhle podobne osvetloval? zniceho nic se tu vyloup a najednou zniceho nic zmizel. Jen toto po nem zustalo -

Omlouváme se. Stránku se nepodařilo najít. Stránka, kterou hledáte, již není k dispozici nebo byla přesunuta. Zkontrolujte, zda jste zadali správnou adresu, nebo si zkuste přečíst některý z našich dalších článků. -

ono se po nem vubec nejak celkove zaprasilo/slehla zem.

a ejhle najednou se nam tu z niceho nic objevi Roman Máca  a jede ve stejnem stylu jako Poleščuk. Pravda, trochu uhlazenejsim.

Nahoda?

7 10
možnosti
VK

Nevíte, po kom se zjevil Hruboň? Že by po Vyvadilovi?;-D;-D;-D

8 2
možnosti
IK

I89g30o25r 50K75r85e41s37t73a

19. 7. 2015 22:01

Podle reportéra čt v Donbasu (dnes na čt24 v 18.30) mají na JV Ukrajiny jasno: letadlo sestřelila ukrajinská strana konfliktu a mluví o špinavé kampani západu hodit to na povstalce a Rusko.

Mimochodem, myslím si to samé (a jsem rád, když pročítám diskuzi, že nejsem sám:-))

6 10
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 7
možnosti
JK

Názory? Studentů?;-D Tady jsou přeci důležité fakta! Závěrečná zpráva vyšetřovatelů. Vyčkejme. Právo si najde cestu a viník bude označen. Je to důležité pro pozůstalé i veřejnost.

7 2
možnosti
SS

zajimave je, ze studenti to u vas docela zvladli v November 17, 1989.

3 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 13
možnosti
JF

Machrování s karmou, příznak naprosté a dětinské prostoty, vaše IQ bych porovnal tak maximálně s rezatou tříkolkouRv

9 1
možnosti
Foto

Ať bylo letadlo sestřeleno omylem či záměrně, tak největší vinu nese ten, kdo válku rozpoutal a ten, kdo neuzavřel vzdušný prostor tam, kde byla sestřelována letadla.

1. Vojska na východ Ukrajiny poslal nelegitimní kyjevský režim, který se dostal k moci násilným pučem a začal vraždit svoje občany, kteří odmítli tyto pučisty uznat za svoje vládce.

2. Vzdušný prostor neuzavřel opět tento nelegitimní kyjevský režim, i když věděl, že se tam letadla sestřelují

3. Žádný Ukrajinec si nedovolí mít jiný názor, než má kyjevský režim, protože by v lepším případě riskoval vězení, v horším případě smrt, jako řada politiků či novinářů, kteří měli jiný názor.

6 12
možnosti
VR

Částečný souhlas, největší a v podstatě hlavní vinu na této tragédii nese ten, kdo tuhle špinavou , hybridní válku rozpoutal - Rusák-Rv

7 4
možnosti
LB

Dobrý den, píšete, že Rusko se nechce podílet na sestavení tribunálu a tím je vše jasné. Kdyby jste se obtěžoval uvést přesné znění reakce Ruska, tak ta je, že o tribunálu by se mělo mluvit a jednat, až bude ukončeno vyšetřování a zvěřejnena konečná zpráva. Podle mě to zní logicky, i v normálním životě je nejdříve ukončeno vyšetřování a pak teprve jde věc k soudu.

11 3
možnosti
JC

Tak oni někteří by rovnou stříleli. I bez vyšetřování i bez soudu ...Rv

1 9
možnosti
Foto

Havlisté jsou za těch 25 let nadvlády své propagandy natolik indukovaní, že spoléhají na vyšetření incidentu pomocí rádia a televize. Tak to ale ve světě fyziky nefunguje, bude to pro ně trpké procitnutí.

5 11
možnosti
JK

Antihavlisto - rozumní lidé si počkají na oficiální verzi vyšetřovatelů a pak hodnotí. Brzy se dočkáte, jen nevím jak se zachováte, když viníkem bude označen váš oblíbený stát.:-) Jak to bude - nebude se dočkáme brzy. A to si pište, že závěrečná zpráva nebude zmanipulovaná ze strany tisku ani lobingu. Pojišťovnám i pozůstalým je v podstatě jedno, která strana sestřel má na svědomí. Po označení viníka ovšem začne kolotoč (ne ten váš) soudních řízení...

1 1
možnosti
Foto

Já to nečet, Šiško.

Ale musím říci, že pokud chce někdo něco psát na blog, tak by se neměl hrabat v cizích papírech a když už se v nich hrabe, tak by se s tím neměl chlubit.

Protože zjištění, že jsem nechtěl pucovat služební Mercedes, je nejen hloupé, ale i nepravdivé. 

Jakoby zábava pubertálních dvanáctiletých chlapců. Tak nějak bych to tipoval i s tou manuální machinací okolo.

Doporučuji proto výše zmíněnému slídilovi a mladistvému udavači, aby se více věnoval tvorbě svých webových stránek a nekrmil nám ucho stále stejnými nesmysly.

7 7
možnosti
SS

Potrefena husa se ozvala ...

.

Jen se moc neprepinejte - vite jak to u vas konci.

1 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 11
možnosti

Kde jsi to ukrad, ruse?

6 4
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik