Tak trochu jiná reportáž z Prague Pride 2018

13. 08. 2018 10:08:12
V sobotu jsem se zúčastnil Prague Pride, resp. jedné „doprovodné akce“. Tou „doprovodnou akcí“ byla protidemonstrace, kterou svolali neonacisté z tzv. Národní obrody a bylo to vskutku výživné.

Tzv. Národní obrodu vede neonacista Pavel Matějný. Ten je samozřejmě správný „vlastenec“ a průběžně volá po „věšení vlastizrádců“ a po dalších „vlasteneckých“ úkonech.

"Vůdčí postavou Národní obrody byl známý a aktivní neonacista Pavel Matějný." Uvádí Souhrnná situační zpráva o extremismu MV ČR za 1. čtvrtletí 2016.

Matějný je jako téměř každý správný český „vlastenec“, který jediný může spasit národ, až po uši zadlužen. Mezi jeho věřitele patří klasický mix, bez kterého se pravý „vlastenec“ neobejde. Jeho věřiteli jsou: PROFI CREDIT Czech, SMART Capital, Home Credit, CETELEM ČR, Provident Financial atd.

Za půjčky, co si vzal, a které nechce nebo nedokáže splatit, za ně samozřejmě mohou homosexuálové, uprchlíci, islám, EU, ilumináti a vůbec kdokoli, kdo není pravému „vlastenci“ po chuti.

„Vlastenců“ z tzv. Národní obrody se sešlo zhruba dvacet. A ani to jim samozřejmě nebrání v přesvědčení, že jen oni jsou tím pravým hlasem národa. Když procházel průvod, který „vlastence“ přečíslil ca. tisíckrát, byla to opravdu zábava.

Účastníci průvodu na „národní obrodáře“ mávali, posílali jim vzdušné polibky a někdo také ukazoval „Kalousku jsi jednička“. Ale většina osob v průvodu se na ně usmívala a někteří se s nimi přes policejní hradbu fotili, což „vlastence“ přivádělo do správného varu. Onen var „průvodáře“ náramně bavil a o to víc se z toho „vlastenci“ mohli pominout. Byla to opravdu krásná scenérie.

Na akci „vlastenců“ rovněž dorazila u podobných setkání nikdy nechybějící „proruská propaganda“. Konkrétně aktivista na plný úvazek Žarko Jovanovič se svým kolektivem. Společně pak své druhy z tzv. Národní obrody natáčeli.

Žarko žije životem aktivisty a nenechá si ujít žádnou podobnou „vlasteneckou“ akci. Zdroj svých finančních příjmů tají a jak už to u pravého „vlastence“ a „spasitele národa“ musí být, dluží podle insolvenčního rejstříku více než deset miliónů korun.

To nicméně nevadí tomu, aby pořádal různé demonstrace, motal se okolo ruské ambasády, byl zván na oficiální státní akce na Pražský hrad, chodil hrát „běžného dotazujícího se občana“ na TV Barrandov a pravidelně jezdil do Ruska, kde přebývá v luxusních hotelech. Ale nikdo a ani Rusové ho za jeho aktivity samozřejmě neplatí a dělá to vše ze svého, když je deset miliónů v minusu a insolvenční správce ho má pod drobnohledem. Záznamy o něm v insolvenčním rejstříku jsou vskutku inspirativním čtivem.

Suma sumárum... 20 „vlastenců“ vyjádřilo hlas a vůli národa a vše pečlivě zaznamenala proruská propaganda. Po ukončení demonstrace se „vlastenci“ odebrali, podle jejich slov, do hospody k jistému Davidovi na Vinohradech. Tam jistě u piva vyznávali ty pravé české hodnoty a s panákem tuzemáku v ruce spasili lid naší země. Tu správnou národní hrdost dodaly písně Ortelu.

Velkou pochvalu a poděkování zaslouží Policie České republiky a další složky za bezchybné zajištění bezpečnosti všech účastníků.

Záznam akce

Autor: Roman Máca | pondělí 13.8.2018 10:08 | karma článku: 44.85 | přečteno: 65600x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Karel Trčálek

Kateřina Konečná prozradila, že dnešní komunistické názory jsou docela nelidské

O tom, že se komunisté nepolepšili a že jsou pátou kolonou putinovského Ruska, víme už dlouho. Ale že komunisté dnes vyhánějí demokratické politiky z televizních studií, otřáslo námi všemi. Kde se nová komunistická zvůle zastaví?

19.3.2024 v 7:56 | Karma článku: 18.35 | Přečteno: 261 | Diskuse

Tomáš Flaška

Tak si ty ruské volby shrňme

A řekněme si, co to vypovídá o nás. Stačí se podívat na různé reakce. A řeknu to takto – nestačíte se divit.

19.3.2024 v 7:04 | Karma článku: 29.32 | Přečteno: 750 | Diskuse

Ladislav Pokorný

Kateřina Konečná nechtíc prozradila, že dnešní komunistické názory jsou naprosto nelidské

O tom, že se komunisté nepolepšili a že jsou pátou kolonou putinovského Ruska, víme už dlouho. Ale že komunisté dnes vyhánějí demokratické politiky z televizních studií, otřáslo námi všemi. Kde se nová komunistická zvůle zastaví?

19.3.2024 v 0:59 | Karma článku: 35.77 | Přečteno: 877 | Diskuse

Eva Kislingerová

Budeme válčit se Slovenskem?

Z vyjádření některých politiků může nezúčastněný pozorovat nabýt dojmu, že diplomatické vztahy se Slovenskem jsou na bodu mrazu. Z médií to vypadá, že válka začíná a u Hodonína bude tanková bitva.

18.3.2024 v 13:24 | Karma článku: 23.13 | Přečteno: 610 | Diskuse

Karel Trčálek

Jak s Babišem dohnat a předehnat ne Západ, ale Putinovo Rusko?

Západ se nám rozpadá před očima. Zato Rusko doslova vzkvétá. S doháněním Západu je konec, teď už nám zbývá, než jen dohánět a předhánět Rusko...

18.3.2024 v 11:15 | Karma článku: 19.37 | Přečteno: 259 | Diskuse
VIP
Počet článků 91 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 10872

Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...