Prokremelský konspirátor v čele bezpečnostního výboru Poslanecké sněmovny?

21. 11. 2017 10:07:01
Konspirační odysea poslance Radka Kotena (SPD) navrhovaného do čela bezpečnostního výboru: Mikrovlnky jsou vraždící stroje, 11. září byl podvod, Policie ČR jako prvek NWO a nakonec budeme hledat spásu v Rusku.

Jak uvádí web Poslanecké sněmovny: "Výbor pro bezpečnost se zabývá všemi segmenty vnitřní a vnější bezpečnosti státu." Jedná se tak o velmi důležitý výbor. Na místě je tedy otázka, zda by tento subjekt měl řídit kompetentní racionálně uvažující člověk, či vyznavač konspiračních teorií a internetových hoaxů.

"Do čela bezpečnostního výboru Poslanecké sněmovny míří jednapadesátiletý Radek Koten z hnutí SPD Tomia Okamury... To, že právě zástupce SPD má zaujmout citlivou pozici ve Sněmovně, má Kotenovi zajistit dohoda s ANO." Píše iDNES.cz.

A je Radek Koten v čele výboru opravdu optimálním řešením?

"Koten je podle Okamury na funkci připraven. „Klidně ho kontaktujte, odpoví vám na vaše otázky,“ vyzval novináře. Ostře se pak ohradil proti dotazu týkajícímu se toho, zda Koten je spojen s Ruskem či sdílí odkazy tzv. dezinformačních webů." Píší lidovky.cz s odkazem na ČTK.

Okamura se tedy ohrazuje vůči otázce týkající se Kotenova spojení s Ruskem a sdílení dezinformačních webů.

Podívejme se tak na prezentaci Kotena na sociálních sítích.

Aeronet nade vše

Dne 27. února 2017 na své stránce na Facebooku publikuje video o výbuchu ve francouzské jaderné elektrárně. Samozřejmě s tím, že "vše bylo jinak", než tvrdí oficiální zdroje

Pro video využívá obsah přejatý z webu Aeronet.cz (konkrétní článek zde). Aeronet.cz dle Respektu BIS označuje za "zdroj nebezpečné ruské propagandy".

Koten tak přiživuje poplašnou zprávu, před kterou varuje Státní úřad pro jadernou bezpečnost.

Na Kotenovo video jsem upozornil ve svém předchozím článku a následně tak dochází, jak už to u členů SPD bývá zvykem, v tichosti k jeho smazání. Video bylo dostupné pod tímto odkazem.

Na každý pád si ho poslanci mohou vyžádat od samotného Kotena (zde to vidím jako nereálné a nejspíše dojde k zatloukání) či přímo od společnosti Facebook.

Z náhledu výše je např. patrné, že Koten použil záběry ruské státní televize RT (dříve Russia Today), které umístil i Aeronet ve svém článku.

Aeronetem zmiňované video, které Koten používá, rovněž "čirou náhodou" mizí. Nicméně můžeme u něj vidět stejný popisek jako u názvu článku RT a rovněž i informaci, že jde o záběry RT, které zachytily unikající páru. Ty lze pozorovat u RT i Kotena.

Na každý pád nezoufejme. Pokud se zaměříme na profil Radka Kotena, nalezneme na něm řadu odkazů na tento podle BIS "zdroj nebezpečné ruské propagandy", které možný předseda sněmovního výboru s oblibou šíří.

Pozn. Dá se rovněž předpokládat, že obsah bude opět v tichosti odstraněn. Novinářům tak mohu poskytnout screenshoty pro forenzní analýzu, která prokáže, že s obrázky nebylo nijak manipulováno.

Dále je nutno podotknout, že v článku se jedná o výtah a ne o kompletní výčet. Pokud by byl do článku zahrnut kompletní výčet Kotenem sdílených dezinformací a dezinformačních webů, délka článku by se blížila nekonečnu.

Poslanec nám prostřednictvím Aeronetu mimo jiné oznámí, že hrozí militarizace policie jako procesního prvku NWO. Prý je vše v běhu. Nicméně jako předseda bezpečnostního výboru, když se to dočetl na Aeronetu, jistě tento prvek NWO zastaví.

Česká televize také prý učí děti, že nikáby jsou skvělá věc.

Zde rovněž Koten díky Aeronetu prohlédl.

"Jak je to s ČT a kdo má máslo na hlavě," se poslanec rovněž dozvěděl jak jinak než ze "zdroje nebezpečné ruské propagandy".

A samozřejmě průzkumy lžou, když to píše Aeronet.

Věřím, že pět příkladů článků z Aeronetu sdílených Kotenem stačí pro představu, jaké "kvalitní" zdroje možný budoucí předseda výboru používá.

Ostatně i samotný "zdroj nebezpečné ruské propagandy" Aeronet je rád, že SPD a KSČM pomohl a má tak své koně ve sněmovně (zdroj).

Dezinformační weby prokremelského esoterika Ondřeje Geršla

Dalšími oblíbenými zdroji poslance Kotena jsou dezinformační weby Ondřeje Geršla. Geršl např. na Facebooku vystupuje jako svůdná brunetka Adriana Lia, která na něm spamuje svá "senzační odhalení". O případu jsem psal v článku Skrytá mainstreamem cenzurovaná "pravda" jedině od proruských webů a od falešných profilů.

Jedná se o weby ac24.cz, lajkit.cz a svetkolemnas.info.

Dozvíme se tak např. o polibcích smrti pro přátele USA představitelů.

Dále zjistíme, že mikrovlnky jsou zabijácké stroje, a proto je Rusko zakázalo.

ČT potvrdila nespokojenému divákovi, že jsou povinni nám "vymývat mozky".

Nesmí chybět ani 11. září, které bylo samozřejmě podvod.

A také "informace" o vlastizrádném plánu.

Ze svetkolemnas.info se pro změnu dozvíme, co nás čeká a možná nemine.

Slovenské okénko

Mezi Kotenovy oblíbené zdroje patří i slovenský dezinformační web hlavnespravy.sk.

Poslanec o Merkelové, Bundeswehru, Němcích (zde není rozpoznatelné) tvrdí, že jde o "chamraď fašistickou".

Absurdiastán?

Zbavení Ruska "páté kolony".

Další dezinformační weby

Mezi nimi nesmí chybět New World Order Opposition pravého Slovana, cestovatele do Moskvy a hledače pravdy o 11. zářím Jana Korála. Korál např. prohlásil, že ČT řídí ilumináti a zednáři.

Koten tak sdílel armádní náborový klip Ruska a USA.

Z dalšího zaručeného zdroje euroasie.info se dozvíme o tajných plánech operace Barbarossa-2 proti Rusku.

Koten s chutí sdílel i příspěvek jednoho ze známých prokremelských online aktivistů Karla Vázlera (jeho profil doporučuji ke studiu - je opravdu o mnohém vypovídající), který odkazuje na další zdroj zaručených informací s názvem Prvopodstata. Likvidace slovanské rasy je prý v plném proudu.

A prý také invaze začala.

Nesmí chybět ani Časopis šifra dalšího prokremelského esoterika Milana Vidláka. Ten je blízký již zmíněnému Geršlovi. Koten tak není překvapen nad "bombou z WikiLeaks".

Z tzv. Svobodných novin se dozvíme, že vědci utíkají z USA, protože bod nenávratnosti Yellowstonu je již překročen.

A také, že CIA se svými partnery rozehrává svou špinavou hru proti Rusku a Putinovi.

Koten se rovněž podělí o silácký vtip, co mu prý přišel mailem. Rusku by se podle něj hodilo na práce více zajatců.

Mezi další zaručené zdroje patří i zkrachovalý stalinista volající po popravách Ladislav Kašuka. Ten byl placen Rusy za organizování protizápadních a protiukrajinských demonstrací. Kašuka rovněž vede dvojí život. Zatímco v ČR je ochrankou v hypermarketu, v Rusku je tamními hlavními médii prezentován jako známý český novinář a expert.

Od Kotena resp. Kašuky se dozvíme, že nakonec možná budeme před migranty utíkat do Ruska.

Ruské zdroje

U pravého "vlastence" z SPD nesmí samozřejmě chybět ruský státní Sputnik. Budoucí možný předseda bezpečnostního výboru na základě Sputniku prohlásí: "... domů ve futrálu, nebo na kousky, ty už ale nikdo neposbírá."

Kromě RT nesmí chybět ani jedna z jeho odnoží, a to kanál Ruptly.

Dezinformační kampaně na sociálních sítích

Za SPD dlouhodobě lobbuje dezinformační kampaň mířená proti migraci a islámu s názvem We Are Here At Home .com. Za ní stojí český migrant žijící mezi muslimy v Dubaji Petr Mančík. Ten je "čirou náhodou" podnikatelem v oblasti internetového marketingu a PR.

A jak to už u podobných "vlasteneckých" kampaní bývá, jsou plné Putina a ruské propagandy.

O We Are Here At Home .com jsem psal zde a zde.

Nutno podotknout, že Mančíkova kampaň nyní vystupuje pod názvem "zprávy".

Její obsah tak Koten nemůže nesdílet.

Další oblíbenou kampaní je stránka Hej občané. Tu vede Žarko Jovanovič, který se označuje za agenta Kremlu. Jeho názory se rovněž otáčí podle toho, jaké mají v Moskvě momentálně preference.

Koten v dalším videu konspiroval o údajné podřízenosti české armády německému Bundeswehru.

Pozn. Odkaz na video ani nedávám, jelikož stejně rychle zmizí (mám ho uložené). Níže tak náhled.

Očkování

Jiným oblíbeným tématem jsou konspirace o očkování.

Z webu zemejas.cz se tak dozvíme o očkovacím skandálu.

Web badatel.info nám poví, že lékaři ve vakcínách objevili rakovinové enzymy a následně byli všichni zavražděni.

Skupiny na Facebooku

Nyní se podívejme, jakých skupin na Facebooku je tento možná budoucí předseda bezpečnostního výboru členem.

Nesmí chybět:

  • Záchrana světa před Němci a ilumináty USA
  • Jsme proti opětovné invazi amerického konvoje!
  • Stop Američanům, stop americkým kolonám a stop americké provokaci Ruska
  • Privatizace byla obyčejná zlodějina
  • 2 skupiny tzv. československých vojáků v záloze (spolky se objevují ve zprávách o extremismu ministerstva vnitra)
  • Různé prozemanovské skupiny
  • Chceme pryč z NATO a EU - Rusko je náš opravdový přítel !!! (tuto skupinu řídil již zmíněný Rusy placený Kašuka)

Koten v těchto skupinách není pouze pasivní. Pokud se podíváme do skupiny Chceme pryč z NATO a EU - Rusko je náš opravdový přítel !!!, můžeme vidět řadu jeho příspěvků.

Koten je spolu i s dalším poslancem Lubomírem Volným (SPD) aktivní i ve skupině Českoslovenští vojáci v záloze. Komentuje tak nejen příspěvek Volného, ale u druhého příspěvku v pořadí komentuje post neonacisty a představitele spolku Národní obroda Pavla Matějného.

Tedy vskutku skvělá průprava pro šéfa bezpečnostního výboru Poslanecké sněmovny. Komentovat post neonacisty.

Jeden z projevů Matějného, ve kterém vyzývá k "věšení vlastizrádců" na následujícím videu.

Kdo maže, ten jede

V čele sněmovního bezpečnostního výboru by měl stát jistě člověk zásadový, který si stojí za svým slovem. Nicméně u Radka Kotena je zajímavé sledovat, jak důkladně mazal svůj obsah. A to se netýká pouze již zmíněného videa, ale i řady dalších.

Jak se o dalších dozvědět více?

V tomto nám pomůže ruská sociální síť vk.com, kde Kotenovi fanoušci sdílejí odkazy na jeho obsah. Pod tímto odkazem se nám tak zobrazí včetně náhledů i další obsah, který byl již z prostředí Facebooku smazán.

Např. Kotenovo video s úvodním obrázkem s ruským prezidentem.

Příspěvek na vk.com je tak spojen s již smazaným videem na Facebooku.

Obdobná situace nastává i u videa o bombardování.

Příspěvek tak odkazuje na místo, na kterém bylo nyní již smazané další video.

V tichosti mazat je tedy vskutku hrdinské a vyloženě odpovídající chování předsedy sněmovního bezpečnostního výboru.

Položme si otázku, proč konkrétní obsah maže. Že by z důvodu, aby nebylo vidět, jaké dezinformace šíří a nebyl patrný jeho příklon k Rusku? Jinou variantu zde nevidím.

Závěrem

Osobně se domnívám, že Radek Koten s vražednými mikrovlnkami atd. patří úplně do jiného ústavu, než je Poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky.

Voliči nicméně mají svaté právo vybrat si za poslance i osoby, které věří na chemtrails, ilumináty a že spásu nalezneme jen v Putinově Rusku. Je to jejich volba a s tím nikdo nic neudělá.

Chápu i to, že politika je o reciprocitě, že něco dám a něco jiného za to dostanu. Ale na druhou stranu věřím a doufám v soudnost poslanců, že nedopustí, aby podobné takto významné výbory byly obsazovány konspirátory, kteří "ujíždí" na "vraždících mikrovlnkách".

A pokud by ani výše uvedené nebylo např. pro poslance ANO tím pádným argumentem, lze se podívat, jak Koten referuje o předsedovi Babišovi skrz odkaz na co jiného než na Protiproud Petra Hájka.

Podpoří poslanci ANO jedince, co šíří odkaz na "zaručeně" pravdivý zdroj Gloria.TV, který uvádí, že Babišův Agrofert vyrábí geneticky modifikované potraviny - jedy?

Pevně věřím, že u hnutí ANO platí, že pana předsedu Babiše a Agrofert si do úst nikdo brát nebude a Kotena tak i přes v úvodu avizovanou dohodu s SPD nepodpoří.

Jeho podpora ze strany ANO by také říkala, že mu ANO věří. Tím pádem by brala i za důvěryhodnou informaci, že Agrofert dělá "geneticky modifikované potraviny - jedy", když o tom referuje hnutím ANO podpořený předseda bezpečnostního výboru.

Nicméně pokud SPD navrhne jiného svého poslance do čela bezpečnostního výboru, výsledek pohledu na jeho činnost na sociálních sítích bude zhruba stejný. Konspirační teorie, Rusko, extremisté atd. Viz například fanoušek Putina Lubomír Volný. Koten je tak jen běžným standardem úrovně SPD.

Pokud by existoval sněmovní výbor na podporu šíření hoaxů a ruské propagandy, tam nelze mít námitek, aby do něj byl Koten či jiný poslanec SPD zvolen.

Doplňující zdroje

O dalším mazání okamurovců Otevřený dopis panu poslanci Miloslavovi Roznerovi

Dezinformační kampaň mizící den po volbách České volby v zajetí dezinformací. Nyní je potřeba zamést stopy?

O proruských webech včetně Aeronetu Jak "informují" tzv. proruské weby?

Dezinformace v podání okamurovců Okamurovci chyceni do dezinformační pasti

Výzvy ke klikání do online anket Rychle, vlastenci, klikejte do anket, ať se ukáže ta pravda!

A o celé této bizarní partě Fakturant Tomio Okamura a jeho bizarní parta

Tématu činnosti Kotena online se již věnovalo aktualne.cz zde.

Autor: Roman Máca | úterý 21.11.2017 10:07 | karma článku: 43.90 | přečteno: 21352x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jaroslav Pomp

TV politické debaty: Když se člověk hádá s blbcem

„Jestliže se člověk hádá s blbcem víc, jak půl minuty, hádají se už dva blbci,“ to řekl moudrý Jan Werich. Televizní politické debaty však mají být o tom, že blbec má být usvědčen z blbosti chytrými protiargumenty, ne úprkem.

19.3.2024 v 9:06 | Karma článku: 10.86 | Přečteno: 156 |

Jan Bartoň

Macron: Preferuji strategickou nejednoznačnost

Francouzský prezident Emmanuel Macron dnes hovoří zcela odlišně než po začátku ruské agrese proti Ukrajině. Nejprve se snažil s Ruskem komunikovat, nyní je včele politiků, kteří by chtěli poslat vojáky na Ukrajinu.

19.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 10.08 | Přečteno: 144 | Diskuse

Jiří Čumpelík

Má to na svědomí Andrej Babiš

Víme o něm io jeho rodině téměř všechno. Pokud pro něho ve volbách lidé hlasují, vědí proč. Dá se říci, že jako předseda vlády byl úspěšný.

19.3.2024 v 7:49 | Karma článku: 17.10 | Přečteno: 248 | Diskuse

Jan Ziegler

V Rusku se nekonaly volby, ale vyhlášení vůdce zločineckého gangu

Ne, opravdu nelze v Rusku mluvit o svobodných volbách a nejen těch prezidentských. Zástupci skutečné opozice jsou zavíráni do vězení nebo rovnou vražděni. Západ nesmí uznat násilnického mafiána Putina za ruského prezidenta.

18.3.2024 v 12:30 | Karma článku: 22.54 | Přečteno: 336 | Diskuse

Ondřej Šebesta

Sedm stupňů do Sokola

Jak slepá musela starostka být, když její asistentka, které každý měsíc strhávali část platu na její dluhy, přicházela s luxusními kabelkami, nákladnými šperky aměla prostředky na drahé zahraniční zájezdy.

18.3.2024 v 7:00 | Karma článku: 23.83 | Přečteno: 466 | Diskuse
VIP
Počet článků 91 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 10872

Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...