Majdan sem, Majdan tam, co já s nimi udělám? Aneb příběh Proč? Proto!

Protestní akce Proč? Proto! proti Andreji Babišovi a Miloši Zemanovi řádně hnuly žlučí ruské páté koloně uvnitř ČR a dalším "vlasteneckým" subjektům. Tyto entity tak rozjíždějí bláznivé teorie o českém a pražském Majdanu.

Vše se odehrává v prostředí proruských webů, které píší ty "pravdy", o nichž mainstream řízený Sorosem, Bruselem, Washingtonem, ilumináty a někdy i mimozemšťany samozřejmě mlčí. Stranou nesmí zůstat ani sociální sítě, které patří k dalším zdrojům zaručených informací pravého "vlastence".

Poplatné komunity k proruským webům ve svém antimajdanovském deliriu hrozí pěstičkami, řinčí zbraněmi, nemilosrdně používají tlačítko sdílet a facebookovými statusy zasazují tvrdé direkty všem protistátním živlům.

Proč? Proto!

A co "vlastencům" tak vadí? Jde především o výrazný a rychlý mobilizační efekt, kdy se na místo dostaví značný počet lidí. Ten řádově převyšuje počty účastníků "vlasteneckých" akcí, které jsou dlouhodobě dopředu propagovány. "Vlastenci" tak nechápou.

Vraťme se nejprve do nedávné historie. A to do loňského podzimu. 28. října 2016 se na Staroměstském náměstí konala akce s názvem Alternativní oslavy 28. října a náměstí se značně zaplnilo. Efekt plného "staromáku" tak "vlastence" pořádně nadzvedl. Následně rozjíždějí agitaci o Majdanu, což je termín, na který správný fanoušek proruských webů zaručeně slyší.

K této agitaci se přidal i bývalý důstojník Československé lidové armády a nyní velitel proruských paramilitárních jednotek Českoslovenští vojáci v záloze za mír Ivan Kratochvíl. Na české verzi ruského Sputniku se tak objevuje následující článek.

Vzplanutí českého Majdanu

V něm Kratochvíl rozjíždí teorie o Majdanu, který podle něj mohl vzplanout 17. listopadu 2016. Na poplatné akci se tehdy dala očekávat značná účast. A to přesně rok poté, kdy 17. listopadu 2015 Miloš Zeman oslavil státní svátek s Martinem Konvičkou a s další proruskou a "vlasteneckou" suitou před navezenými turisty z Osvětiman, československými vojáky v záloze na akci Jeleny Vičanové, kam nebyli vpuštěni studenti. Jednalo se tak patrně o jeden z projevů v Číně naučené stabilizace společnosti.

Majdan předpovídaný Kratochvílem a dalšími "vlasteneckými" subjekty byl za dveřmi. Stranou ponecháme, že tento prorok z lidové armády žije v realitě, ve které chce např. EU zrušit písmeno Ř a v realitě tvořené dezinformačními kampaněmi, kdy na podobné vlně jedou i jeho "vojáci v záloze", kteří např. věří v chemtrails, adorují Zemana a jedou bránit ČR do řad doněckých separatistů, a můžeme suše konstatovat, že k žádnému Majdanu na podzim nedošlo.

Zřejmě ho svým včasným varováním zahnal Václav Dvořák z proruského webu Nová republika.

Vy jelita

O tom, proč byly podzimní teze o Majdanu přitažené za vlasy jsem psal v článku 17. listopadu 2016 se prý chystá "český majdan". Skutečně?

Máme tu jaro 2017 a akce Proč? Proto! A co vyprodukuje mistr Kratochvíl na Sputniku? Majdan jede dál.

Majdan jede

Majdan se neohraje stejně jako se neohraje skandální odhalení, že EU chce zrušit písmeno Ř. S Kratochvílem lze souhlasit, že akce připomíná ukrajinský Majdan tím, že se odehrává na náměstí, přišli nějací lidé a ti se stejně jako na Ukrajině vymezili proti prezidentovi, kterého je možné považovat za loutku Moskvy.

V článku Kratochvíl píše:

ČSSD jako politická strana díky „péči" svého vedení již ztratila svůj kredit mezi voliči, tak jí nezbývá než buď čestně odejít do hluboké opozice a provést sebeočištění, nebo násilný převrat. Je evidentní, že si zvolila druhou variantu, tak jak lidé od Clintonové ji mají naučenou a prakticky ověřenou.

Tedy logika, která nepustí. ČSSD jakožto nejsilnější parlamentní strana, v jejíž čele stojí premiér, který je hlavou moci výkonné a tedy i nejmocnější osobou v zemi, plánuje násilný převrat. A já se naivně domníval, že převrat se dělá proti někomu, kdo je u moci. Naštěstí mi tedy soudruh podplukovník vysvětlil, že je vše jinak.

Kratochvíl pokračuje:

Nejde o nic menšího, než o palácový převrat ve stylu Majdanu. Položme si otázku: V čem je podstata věci? Mám obavu, že to, čeho se nejvíce děsíme. Zaplavení republiky nezvládnutelným počtem islámských nájezdníků a, možná… válka s Ruskem. Ukrajinci se to již učí. Čeká to i nás?"

Dozvíme se tedy, že demonstrace Proč? Proto! nejsou nic jiného než palácový převrat ve stylu Majdanu.

Dále Kratochvíl vyjádří obavu ze zaplavení republiky "nezvládnutelným počtem islámských nájezdníků", kteří k nám nechtějí. Naštěstí nás ale tyto "domobrany" před nimi ochrání. Pravidelně totiž jezdí na separatisty kontrolovaný východ Ukrajiny, či u nás zřizují "doněcký konzulát". To jsou nepochybně ty správné a nejúčinnější kroky pro ochranu před "islámskými nájezdníky". Kratochvílův text se nemůže obejít bez "války s Ruskem", což je nezbytná část téměř každého podobného zamyšlení konzumenta proruských webů, co prohlédl.

Jak již bylo zmíněno, tyto demonstrace se značnou účastí "vlastence" pořádně vytáčí. A tak Miroslav Petr na proruském webu czechfreepress.cz, kde je možné koupit si i přípravky z konopí (to vysvětluje kreativitu a fantazii řady autorů), oznamuje, že Pražský Majdan je tady!

Majdan je tady!

Petr se ve svém textu pozastavuje nad tím, že "jak je možné, že najednou z ničeho nic se zvedlo tolik lidí, líných zúčastňovat se protiimigrantských demonstrací v posledních třech letech". Dále dodává, že "něco tady nehraje" a situaci označí za "převrat jako na Majdanu".

Otázkou je, jestli to třeba také není tím, že tu v podstatě žádné imigranty nemáme, zatímco Babiše a Zemana ano.

Své rozhořčení prezentují i na jakémsi Svobodném vysílači, kde se posluchač kromě homeopatické poradny, příbězích o iluminátech a o nadpřirozených jevech dozví i zaručeně kvalitní a fundované komentáře k domácí i zahraniční politické situaci. Jak jinak než dle kremelského výkladu.

Moderátor Hlávka se svými hosty nechápavě hodnotí, jak je možné, že se během tak krátké chvíle sejde tolik lidí, když dávno dopředu avizované "vlastenecké" demonstrace navštěvuje daleko menší počet a stále ty stejné osoby.

Zde je nutno podotknout, že ty stejné osoby, resp. praví "vlastenci", figurují nebo mají nakročeno do čtvrtletních zpráv o extremismu. Ale samozřejmě vyjadřují hlas a vůli celého národa. Až tedy na pár zmanipulovaných "pomatenců" z pražské kavárny.

O tom, jak je snadné zmanipulovat zemanovce a okamurovce, si můžete přečíst v článku Jak jsem prováděl na okamurovcích a zemanovcích sociální experiment.

Ve vysílání se tak shodnou nad tím nejsnazším řešením. A to, jak je všechno zaplacené kdesi shora a ti lidé si tam jdou stoupnout za "dvě stovky".

"Vlastenci" ze Svobodného vysílače jsou přece hlas a vůle národa. A kdo má jiný názor, je zaplacen.

Já osobně netvrdím, jaký je většinový názor. Ten se ukáže při volbách. Nicméně je povznášející sledovat různé internetové hrdiny, kteří mají plné klávesnice slov o drtivé většině, zdravém rozumu, dokonale vědí, co je "národním zájmem" a rovněž i přesně ví, koho by např. Francouzi měli nebo neměli volit, kdy tu "pravdu" naklikají.

Za vším tedy stojí Soros, ilumináti, CIA atd. a účastníci jsou placeni "dvěma stovkami".

Podívejme se tedy na celou věc blíže. A to na vyjádření organizátorky Šárky Fialové.

Vyjádření

Ta zmiňuje okolnosti financování pražské akce a rovněž uvádí transparentní účet, kam sympatizující zasílají příspěvky, ze kterých je následně akce hrazena.

Vidět tak můžeme konkrétní příchozí i odchozí platby, které jsou názorně označeny včetně čísla faktury.

Transparentní účet

"Vlastenci" a kdokoliv jiný si tak může účet rozkliknout a přesvědčit se, zda mezi příchozími platbami nejsou např. firmy jako Židozednářské lobby s.r.o. či Ilumináti a.s.

Nicméně snazší je toto opominout a vytvářet konspirace, kdo to platí. Vytvoří se nálepka, která je mimo realitu. A na tu nálepku se následně útočí. Na každý pád otázka, kdo platil výše zmíněnou Zemana oslavující akci Jeleny Vičanové, tak odpověď na ni je stále záhadou.

Závěrem

Zítra 17.5.2017 se konají další demonstrace. A já osobně se již nemohu dočkat, až si přečtu ona skandální odhalení o Majdanu a kdo všechno tyto akce platí. Protože cokoliv, kde je vyjádřen nesouhlas se Zemanem, tak to není nic jiného než Majdan za "dvě stovky".

Naštěstí nás ale Miloš Zeman před těmi záškodníky a určitě i vrahy důsledně ochrání.

Zachránce

 

Autor: Roman Máca | úterý 16.5.2017 9:35 | karma článku: 37,98 | přečteno: 5943x
  • Další články autora

Roman Máca

Otevřený dopis České televizi

4.2.2019 v 12:35 | Karma: 41,57
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik