Rychle, vlastenci, klikejte do anket, ať se ukáže ta pravda!

25. 04. 2017 14:12:55
A také ať se ukáže ten "pravdivý hlas lidu", protože sociologická šetření odborných institucí jsou samozřejmě koupená a zmanipulovaná. Ta skutečná "pravda" je jen v klikacích anketách na internetu.

Obsahově podobné teze zaznívají pravidelně od řady našich "vlasteneckých" politiků. Příklad takového výroku, kdy je napadáno odborné šetření s tím, že "čtenáři novinek hlasovali jinak", ukazuje poslanec a místopředseda SPD Tomia Okamury Radim Fiala viz Okamurovci chyceni do dezinformační pasti.

Aneb když sociologické šetření neukáže pro "vlastence" vhodná čísla, je potřeba ho napadnout, jak je to koupené a zmanipulované. "Vlastenecký" politik tak zpravidla současně odkáže na anketu, kam potřebná procenta po opakovaných výzvách "vlasteneckých" subjektů internetové gardy naklikaly.

Podívejme se na jeden konkrétní případ stimulace zmíněných internetových gard. A to u facebookové stránky s 41 000 fanoušky s názvem Hlasuji pro czexit. Tato stránka lobbuje, pokud se zaměříme na tuzemsko, výhradně za SPD Tomia Okamury.

A jelikož skončilo první kolo prezidentských voleb ve Francii a druhé kolo je před námi, je potřeba Marine Le Pen "vlastenecky" popohnat a tak ukázat, jak český lid stojí za Le Pen. Ta je přece politickým partnerem a spojencem Tomia Okamury. Jinými slovy, je třeba vykreslit, jak Češi podporují Le Pen a tím samozřejmě i Tomia Okamuru.

Jako follow up prvního kola francouzských voleb se na webu České televize objevuje anketa Komu držíte palce v druhém kole francouzských prezidentských voleb? Ta zpočátku pro "vlasteneckou" Le Pen nevypadá dobře. Je tedy potřeba s tím něco udělat, aby se ukázala ta "pravda".

Na stránce lobbující za Okamuru se tak objevuje následující výzva: "Hlasujte prosím pro Marine."

A později tak "pravdivý" hlas lidu zazněl a ta "pravda", za kým Češi stojí, se jednoznačně ukázala. Vhodné je si povšimnout nárůstu nikoliv procent, ale absolutních hodnot u obou sloupců.

Na webu novinky.cz je to naštěstí pro "vlastence" pod kontrolou. K příspěvku resp. postu Ivana Maršálková uvádí, že ráno viděla jinou anketu, ve které vedl Macron.

Na paní Maršálkovou reagují "vlastenci" z Hlasuji pro czexit se slovy: "A kde jste ji viděla? Nasměrujeme na tu anketu naše fanoušky a otočíme ji."

"Vlastenci" v posledním příspěvku rovněž zmiňují anketu na webu lidovky.cz. Tam rovněž musí zaznít ta "pravda", jak celý český národ stojí za Le Pen. A před zásahem "vlastenců" výsledek rovněž nevypadá jednoznačně. Je tedy potřeba s tím něco udělat.

A proč "vlastenci" z Hlasuji pro czexit, tj. stránky podporující SPD Tomia Okamury, podobnou aktivitu vyvíjí?

Trénují přece svou akceschopnost na říjnové parlamentní volby.

I před říjnovými parlamentními volbami onen "hlas lidu", jak celý národ dle klikacích anket stojí za Okamurou, zatímco odborná šetření jsou samozřejmě prolhaná, tak ten "hlas lidu" samozřejmě musí rovněž zaznít.

Ale to není vše, co "vlastenci" z Hlasuji pro czexit pro uživatele Facebooku připravují. Nyní se pozorně podívejme na následující obrázek. Ten pochází z internetové fotobanky Gettyimages, kde je možné si ho zakoupit, což nejspíše "vlastenci" neudělali vzhledem k překrytí vodoznaků. Na obrázku je zachycena mladá žena popsaná jako "Junge Sekretär".

Níže se tak můžeme podívat, co "vlastenci" s onou "Junge Sekretär" provedli. Vytvořili jí falešnou citaci, že "Junge Sekretär", i když pravděpodobně české občanství nemá a jako "zasloužilá matka" rovněž nepůsobí, tak tato "Junge Sekretär" samozřejmě slíbila svým dětem, že bude volit SPD Tomia Okamury. "Její" citaci a podobiznu pak mají fanoušci samozřejmě sdílet, ať se tu "pravdu" od mladé sympatické matky (kdo by koukal na ošklivky, že?) dozví co nejvíce lidí.

Další příklady vylhaných citací z Hlasuji pro czexit viz článek Jak jsem u okamurovců a zemanovců probouzel city a lásku.

Závěrem

Polemizovat bychom rovněž mohli nad tím, že mladší, vzdělanější a úspěšnější lidé vyhledávají jinou formu seberealizace, než je "vlastenecké" klikání do anket a následné ukájení se nad jejich naklikanými výsledky.

Nicméně ta "pravda" musí zaznít. A samozřejmě celý český národ, až tedy na pár "pomatených sluníčkářů", stojí za Marine Le Pen, protože to "vlastenci" naklikali do anket. A kdo říká něco jiného, lže.

Ostatně lhaní, šíření dezinformací, manipulace, podněcování k nenávisti, volání po kolektivní vině a adorace autoritářských režimů jsou dnes ty nejčistší formy "vlastenectví". "Sice to není pravda, ale mohla by být," je tím základním stavebním kamenem světlé budoucnosti národa. A hlas i těch řekněme myšlenkově jednodušších spoluobčanů, které je snadné zmanipulovat, má ve volbách přece stejnou váhu jako hlas vysokoškolského profesora. Proč toho nevyužít, když manipulovat je tak snadné.

Doplňují zdroje

Jak klikají "vlastenci" do anket na Sputniku viz Názory českých čtenářů ruského portálu Sputnik.

Jak "vlastenci" hromadným klikáním snižují hodnocení "vlastizrádné" filosofické fakulty viz Tažení proti islámu snížením ratingu Filozofické fakulty UK na Facebooku.

Zaručené "pravdy", o kterých mainstream mlčí, rovněž šíří proruské weby a falešné profily viz Skrytá mainstreamem cenzurovaná "pravda" jedině od proruských webů a od falešných profilů.

Autor: Roman Máca | úterý 25.4.2017 14:12 | karma článku: 36.23 | přečteno: 5098x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Média

Martin Faltýn

Trochu se nám ty (dez)informace rozmáchly

Zažil jsem poměrně drzý článek, navážející se do jistých aktivit. Cožpak, to navážení by bylo v pořádku. Horší bylo, že autor neochvějně odkazoval na důkazní fakta. Což byla ovšem speciálně z jeho strany dezinformace, jako hrom!

18.3.2024 v 9:09 | Karma článku: 25.78 | Přečteno: 3104 | Diskuse

Jan Pavelec

ČT je hlásnou troubou pětikoalice

Je to zjevné ze způsobu vedení TV debat, z otázek, kterou jsou kladeny, z odpovědí, které jsou souhlasně rozvíjeny nebo naopak nesouhlasně ostrakizovány, a hlavně z témat, která jsou nastolována nebo naopak zcela ignorována.

9.3.2024 v 9:35 | Karma článku: 20.21 | Přečteno: 347 |

Jaroslav Herda

Do politiky často vstupují pohádky, někdy i drogy.

Když děti politiků experimentují s drogami, mohou nastat nečekané situace, však v tomto případě, v samém závěru příběhu, je droga jako příčina nedorozumění nakonec vyloučena. I nedorozumění.

4.3.2024 v 23:45 | Karma článku: 7.55 | Přečteno: 225 | Diskuse

Jiří Turner

Prima zprávy

Pamatuji, jak za bolševika byla média přehlídkou vítězství, úspěchů, pozitiv a jistot. Dnes jsou to katastrofy, neúspěchy, hrozby, varování, katastrofální vyhlídky a prognózy vyvolávající strach, nejistotu, zklamání a skepsi.

4.3.2024 v 14:27 | Karma článku: 30.37 | Přečteno: 791 | Diskuse

Rudolf Pekař

Jsou blogy mrtvým médiem?

Vítejte na mé první blogové stránce! Těším se na sdílení svých myšlenek, zkušeností a příběhů s vámi. Doufám, že vás můj blog inspiruje, pobaví a přinese vám nové poznání. Děkuji za vaši podporu a přízeň!

16.2.2024 v 14:09 | Karma článku: 11.34 | Přečteno: 239 | Diskuse
VIP
Počet článků 91 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 10872

Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...