Jak jsem u okamurovců a zemanovců probouzel city a lásku

24. 04. 2017 11:50:12
I když to podle počasí nevypadá, blíží se jaro. Příroda se probouzí, stromy kvetou a zvířátka přivádí na svět svá mláďata. A jaro je mimo jiné čas lásky. Jsou tak důvody k radosti a optimismu a já se rozhodl potěšit i "vlastence".

A je to svým způsobem i takové malé ospravedlnění k tomu, když jsem na "vlastencích" pod identitou s "Vysokou školou života" zkoušel experiment, jak jsou osoby, co prohlédly, schopny uvěřit byť sebevětší hlouposti na Facebooku. Při pohledu na slavnou vilu Tugendhat, vilu Vráti Mynáře a na tvrz Miloše Zemana tak okamurovci a zemanovci spílali Miroslavu Kalouskovi v domnění, že se jedná o jeho nemovitosti.

Více viz Jak jsem prováděl na okamurovcích a zemanovcích sociální experiment.

Experiment jsem samozřejmě provedl na zakázku a za finanční podpory Sorose, iluminátů, židozednářských lobby, Hate Free Culture a dalších "vlastizrádných" subjektů. O tom žádná a internetoví "vlastenci" vědí své.

A jak jsem již zmínil, abych skutek odčinil, rozhodl jsem se "vlastence" z fanouškovských skupin Tomia Okamury a Miloše Zemana na Facebooku potěšit a dopřát jim chvilku radosti, když se jen z proruských webů dozvídají tu "pravdu" o apokalypse západní civilizace, před níž nás zachrání jedině Rusko a jemu na ruku jdoucí politici.

A jak tedy "vlastence" potěšit?

Kromě článků z proruských webů, hoaxů, drsných videí a prohlášení milovaných vůdců mají "vlastenci" v oblibě také různé koláže. Pod nimi mohou dosytosti komentovat, dávat "to se mi líbí", "srdíčkovat" a v neposlední řadě používat tlačítko "sdílej" bez kterého se neobejde pravý facebookvý hrdina. Tu "pravdu" se tak může následně dozvědět co nejvíce lidí.

Podívejme se tak níže na různé vskutku podařené koláže.

A z přátel Ruska rovněž nesmí chybět...

Cestou koláže jsem se tedy vydal i já a pro "vlastence" jsem připravil následující obrázek. Ten byl doplněn popiskem o statečných rytířích, kteří se hrdinně bijí za pravdu a za všechny slušné a poctivé lidi. Nesměla rovněž chybět zmínka o drtivé většině, selském rozumu, vlastizrádné propagandě a o "vlastenci" nenáviděné "Bruseli" a "Vašinktonu". Chybět nesmí ani provolání, před jakým zlem nás jen tito hrdinové zachrání a také adorace našich východních "spojenců".

A jak již můžete vidět výše, "vlastenecký" příspěvek přistál ve fanklubu Tomia Okamury. Podívejme se tedy na reakce, kdy nyní a i u dalších příspěvků nebudeme hodnotit počty "palců nahoru" a "srdíček", jakožto i počty sdílení, kdy i v této situaci "vlastenci" sdíleli jako diví.

Nalezneme tak např. příspěvky mé facebookové fanynky Lenky Milianové, která vystupuje jak jinak než s "vlasteneckou" profilovkou "agent Kremlu". Ta tvrdí, že i když tady Rusové po 68. byli, tak nám neškodili a my se měli dobře. Následně se paní Lenka označí za vlastenku.

Peter Karcaba na obrázek reaguje, že to je ono, co tu chce pro budoucí generaci. Vladimír Chvapil uvádí, že "jedině Oni nás mohou zachránit".

V dalším fanklubu Tomia Okamury měl identický příspěvek rovněž úspěch.

Nicméně se objevují i kritické reakce. Ale pokud se zaměříme na ty "vlastenecké", Zbyňku Herrmannovi na obrázku chybí ještě Viktor Orbán, což potvrzuje František Náplava. Přidává se i Dušan Kněžník, který by si přál doplnění o Trumpa a Marine Le Pen.

Nutno podotknout, že akce byla provedena v době, kdy byl Donald Trump podporován Kremlem. Po Trumpovo rozkazu k úderu na syrskou vojenskou základnu podporu Moskvy ztrácí a samosebou tak ze dne na den ztrácí i podporu českých "vlastenců" viz Jak se přes noc z milovaného "Doníčka" stal "zrádce, válečný štváč a kačer Donald"?

Paní Drahomíra Valešová následně v závěru polemizuje nad neakceschopností blanických rytířů, jejichž roli tak musí převzít "tihle kluci".

Nyní nechme okamurovce okamurovcemi a podívejme se se stejným příspěvkem k zemanovcům.

Ve skupině Zeman musí v roce 2018 znovu kandidovat tak můžeme vidět, že se můj úmysl, tj. potěšit "vlastence", skutečně povedl. Vypovídá o tom nejen velký počet "lajků", ale i přehršel roztomilých a veselých obrázků, které "vlastenci" vkládají do komentářů.

Nicméně Vladislavu Faterovi chybí ještě "dva stateční", a to Le Pen a Orbán. Karel Peř se o v příspěvku zmíněných vyjadřuje jako o "záruce naší bezpečnosti a budoucnosti" a přidává roztomilého pejska. Své dodává i Jaruška Černá volající po blanických rytířích. K trojici vyznává lásku i paní Helena a vše umocňuje včelkou se srdíčkem. Dále následuje prasátko se srdíčky místo očí a nechybí ani roztomilá žabka, opička a kočička.

Dílo se tedy podařilo a "vlastenci" byli potěšeni a mohli se radovat.

U dalších zemanovců ve skupině Podporujeme svého prezidenta Miloše Zemana se to roztomilými obrázky již tolik nehemžilo. Na scénu tak opět přichází blaničtí rytíři. Eva Kumstátová píše o "super trojce", které už jen chybí Trump a Orbán. Do diskuse se zapojuje i člen KSČM a antisemita Tomáš Ploc, který svého názorového oponenta častuje slovy "fašoune, povolily ti prdelní svaly?". Následně se "vlastenci" docela rozhádají. Naštěstí vše v závěru zachraňuje paní Vlaďka se svým přáním a se smajlíkem se srdíčky v očích a také paní Jarka, která "fandí všem třem".

Jelikož jsem "vlastence" takto obšťastnil v době, kdy Miloš Zeman ohlásil svou opětovnou kandidaturu, rozhodl jsem se přidat takový bonus. Je jednoduše dobré rozdávat radost jen tak. Byl jsem tedy velkorysý a vložil ještě jeden příspěvek věnovaný tentokrát opětovné kandidatuře pana prezidenta.

A paní Eva Kumstátová tomu opět dala co proto: "Ať žije Zeman, Putin, Trump. Tři králové přichází spasit planetu a lidstvo od zlého satana." S touto tezí "plně souhlasí" pan Josef. Paní Marta jednoduše dodává: "SUPRÁCI."

Ostatně téma "vlasteneckých" koláží se dá uchopit i jinak. A např. na "vlastenecké" stránce Hlasuji pro czexit, ta do voleb podporuje SPD Tomia Okamury, tak na ní můžeme např. nalézt videa necenzurované SPD TV, která přináší necenzurovaná stanoviska strany SPD Tomia Okamury,...

... a rovněž můžeme vidět sympatickou mladou dívku (kdo by koukal na ošklivky, že?), která pronáší slova, že svým dětem slíbila, že bude volit SPD Tomia Okamury.

Nesmí chybět logo "vlastenecké" strany a také žádost o sdílení, ať se tu "pravdu" dozví co nejvíce lidí.

A jistě to pravda je a tato dívka na obrázku pocházejícího z databáze fotobanky Gettyimages, kde je popsána jako "Junge Sekretär", určitě děti má a také stoprocentně tato "Junge Sekretär" Okamuru volit bude, i když nejspíše české občanství nemá. Ale co na tom záleží. Pokud by ho měla, určitě Tomia volit bude! Tedy sice to není pravda, ale mohla by být! A to je podstatné.

Okamurovci chyceni do dezinformační pasti

A co se týče např. multikulturní výchovy v českých školách, k tomu nám poví více následující sympaťanda.

Ta mimo jiné tvrdí: "Multikulturní výchova do českých škol nepatří." A jistě o českém školství mnohé ví, jelikož je na internetu slavná. Od pohledu sympatická dívka, jejíž foto se vyskytuje v x fotobankách napříč internetem, tak má o českém školství a o multikulti v něm jistě široké povědomí. A tak "vlastenci" z Hlasuji pro czexit její citaci, kterou zaručeně dívka z fotobanky pronesla, šíří dále, aby i ostatní prohlédli.

Závěrem

Vraťme se ale k původnímu tématu. A to jsou city a láska. A není nad to, když ta láska je věrná, pravá a bezmezná. Být zamilován je opravdu krásný pocit.

A já jako oddaný fanoušek Tomia Okamury jsem "svému vůdci" napsal otevřený dopis, i když jsem mu byl chvíli nevěrný s dalším spasitelem a zachráncem naší země Martinem Konvičkou.

Braňme české národní křesťanské hodnoty!

Autor: Roman Máca | pondělí 24.4.2017 11:50 | karma článku: 33.90 | přečteno: 3463x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Občanské aktivity

Zdenek Horner

Milujeme NATO a proto Ukrajina zvítězí

Poté, co víme, že jsou na Ukrajině vojáci NATO, jsem již úplně klidný. Vítězství je v kapse. A kam se NATO vypraví příště? Bude to Bělorusko nebo Kazachstán? Gruzie? Ta už je rozpracovaná. Arménie by zatím byl těžký oříšek.

12.3.2024 v 12:54 | Karma článku: 33.32 | Přečteno: 909 | Diskuse

Zdenek Horner

Odpověď tazateli k uličnímu a kádrovému výboru

Tazatel se rozhořčuje, že se někdo ve zdejších diskusích cítí být pod knutou postupů někdejších uličních výborů. Vcelku pěkně vystihuje, jak se chovali a jakými pravomocemi byly tyto výbory za komunismus obdařeny, ale ...

10.3.2024 v 13:28 | Karma článku: 32.04 | Přečteno: 754 | Diskuse

Zdenek Horner

Ultrasionismus se už začíná podobat rasismu

Marně si lámu hlavu, k čemu se zveřejňuje seznam nějakých osob. Zveřejněné seznamy mají zastrašovat. Používal je protektorát, pak komunisti. Nyní jsou jako inspirace pro nějakou radikální odnož pravověrných aktivistů?

5.3.2024 v 12:21 | Karma článku: 22.81 | Přečteno: 472 |

Zdenek Horner

Pořádek v dezinterpretaci

Poslední dobou se slovem dezinterpretace přímo šermuje. Dokonce se dá říci, že se tento pojem proměňuje v měřítko politické pravověrnosti a v důkaz ospravedlňující cenzuru. Prohlubování tohoto postupu je hloubení cesty do pekel.

3.3.2024 v 8:57 | Karma článku: 17.32 | Přečteno: 404 | Diskuse

Zdenek Horner

František (chci) Mír toho času papež

Svého času bylo pro mne dogma o neomylnosti papeže důvodem k ochladnutí vůči katolicismu. Dnes se však cítím s papežem v jedné řadě. Život neustále přináší výzvy k zamyšlení a sebereflexi, z nějž může vzejít čisté nad nejčistější.

27.2.2024 v 7:07 | Karma článku: 17.08 | Přečteno: 305 | Diskuse
VIP
Počet článků 91 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 10872

Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Konec nadvlády programátorů. Pozic ubývá, na jednu se hlásí stále víc lidí

Premium Ochota firem splnit uchazečům skoro jakýkoli požadavek a velmi nízká konkurence. Tak by se ještě nedávno dala definovat...