Roman Máca

Prasárna z dílny exmuslimského konvertity a "islamobijce" Lukáše Lhoťana

16. 12. 2016 8:18:48
Lhoťan vystupuje jako "šéfredaktor" jednoho z webů sdružených pod doménu parlamentnilisty.cz. Na něm publikuje článek: "Základní škola ve Velkých Němčicích vymývá dětem hlavu multikulturalismem a nadšením pro ilegální imigraci!"

Titulkem článku tak Lhoťan oznamuje, k čemu v uvedené škole dochází. Ta podle něj vymývá dětem hlavu "multikulturalismem a nadšením pro ilegální migraci".

Nicméně...

Textem článku je jakýsi anonymní dopis. Ten má být reprodukovanou výpovědí žáka oné školy, co zmíněné "vymývání" zažil. Dopis je ale napsán tak, kdy lze stěží uvěřit, že se jedná o výpověď žáka základní školy. Např. jsou uvedeny termíny a obraty, které jednoduše děti ve věku ZŠ nepoužívají a které sedí spíše do "znalostních" kapacit facebookových aktivistů IVČRN a podobných uskupení. Příklad těchto kapacit viz Tažení proti islámu snížením ratingu Filozofické fakulty UK na Facebooku.

V článku dále Lhoťan zmiňuje, že text anonymního dopisu je umístěn na facebookovém profilu, dle mého názoru značně bizarní postavičky české radikální scény, Jany Yngland Hruškové.

A zasvěcení ví, že tato dáma čerpá pouze ty nejkvalitnější informace "ťuťuňuňu ze zdrojů".

Pro nezasvěcené hezká ukázka konkrétních výstupů Jany Hruškové v České televizi na videu níže. Stojí opravdu za zhlédnutí.

video //www.youtube.com/embed/_nrUjjvhppQ

Ale aby to nebylo vše...

V závěru článku Lhoťan uvádí následující (ponechávám znění s překlepem): "Pokud autor tohoto emailu píše pravdu, pak jsme v ... Jste rodič dítěte z této školy? Napište nám na email info@eurabia.cz jestli je obsah tohoto hromadného emaiu pravdivý ..."

Lhoťan tedy v titulku článku oznámí jistou "skutečnost" a v závěru se ptá, zda je to vůbec pravda?

Shrnutí

Lukáš Lhoťan OZNAMUJE, že v jihomoravské základní škole dětem vymývají hlavu multikulturalismem a nadšením pro ilegální migraci. Jako důkaz mu postačuje jakýsi anonymní dopis, o jehož pravosti lze pochybovat a který pochází "ze zdrojůůůů" Jany Hruškové. A následně v závěru se Lhoťan ptá, jestli je to vůbec pravda nebo ne, což mu ale při psaní titulku nevadilo.

Co si o tom myslet? "Novinářská" kvalita a la "Parlamentní listy" (nejsou parlamentní a ani listy) splněna do puntíku! Čtenáři "vlastenci" jsou "vlastenecky" naladěni!

Jenže tím příběh zatím nekončí. Lhoťan z galerie zmíněné školy stahuje a publikuje fotky dětí včetně tváří (v náhledu níže jsou tváře dětí překryty šedým rámečkem). Ale dotyčný jistě zná občanský zákoník a další zákonné předpisy o ochraně osobnosti a jistě mu zákonní zástupci dětí dali informovaný souhlas, aby tváře jejich ratolestí publikoval na webu, kde je nenávist denním chlebem.

Rodiče jsou jistě štěstím bez sebe, že se tváře jejich dětí objevují na daném webu, který přitahuje čtenářský okruh z řad "vlastenců" se sklony k agresivitě.

Níže ukázka příspěvků z diskuse (Facebook plugin) pod zmíněným článkem.

Zákonní zástupci tedy mohou jednat v souladu se zákonem, pokud jim umístění fotek jejich dětí na daném webu vadí a nedali souhlas s jejich uveřejněním.

A škola? Pokud se cítí ve věci vážně poškozena, pomůže paragraf 184 Trestního zákoníku.

Ostatně "novinářský" standard osob spojených s "Parlamentními listy" jsem pocítil i na vlastní kůži. Jistý Josef Provazník, který je "šéfredaktorem" jednoho z webů spadajících pod doménu parlamentnilisty.cz, přišel s bravurní investigací. Zjistil totiž, odkud a za co jsem placen. A ví to samozřejmě lépe, než vím já sám.

A nyní za tím konkrétním financováním pro změnu nestojí CIA, Mossad, BIS, židozednářské lobby, "ukrajinští fašisté", Ilumináti, mimozemské civilizace a Hate Free Culture, ale je za ním nikdo jiný než sám George Soros.

O fantasmagorii Josefa Provazníka v mém veřejném (je viditelný i "neuživatelům" Facebooku) příspěvku na Facebooku viz

https://www.facebook.com/roman.maca.9/posts/10211584822042930

či na Twitteru viz

https://twitter.com/_Roman_Maca/status/808949358406365184.

Níže pro názornost přiložen "šokující objev" a výtvor Lukáše Lhoťana včetně zmíněných fotek dětí (překryty šedým rámečkem).

AKTUALIZACE:

Vyjádření ZŠ Velké Němčice

V minulém týdnu se na internetu objevil článek komentující práci školy a reagující na vyučování dne 6.12.2016. Tento text obsahuje celou řadu nesmyslů, nepravdivých informací a v některých místech i urážek. Základní škola Velké Němčice prohlašuje, že není propagátorem žádného náboženství a principy, které uplatňuje ve své výuce nehájí žádné formy protiprávního jednání. Cílem jejího snažení je, aby žáci byli vedeni ke slušnému chování, dokázali se orientovat v problémech, se kterými se setkávají. Velmi důrazně se distancujeme od toho, co bylo na internetu zveřejněno a od diskusí, které tam probíhají. Tyto diskuse jsou často velmi urážlivé a vulgární. Jsou vedeny bez znalosti věci. Proto na ně nebudu reagovat. Pokud potřebuje kdokoliv něco vysvětlit, nabízím osobní setkání.

Miroslav Strouhal – ředitel školy

Zdroj: http://www.zsvelkenemcice.eu/

Autor: Roman Máca | karma: 32.70 | přečteno: 9075 ×
Poslední články autora