Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Vlastenec, co vyhrožoval Matějovi Stropnickému, zavítal do kostela na mši s muslimy

Jarda Adam, neohrožený bojovník proti islamizaci a od přírody rebel, dorazil do vinohradského kostela, aby to všem muslimům a vlastizrádcům řádně vytmavil. A jako správný odbojář pořídil video, které hrdinsky vložil na Facebook.

Ale vezměme to pěkně popořadě. Jarda, jak již titulek napovídá, se proslavil výpadem v tramvaji proti předsedovi Zelených Matějovi Stropnickému. Druhý jmenovaný situaci vystihl takto (zdroj):

Výpověď Stropnického

A co čert nechtěl, Jarda Adam nakonec dostal za tento vlastenecký projev pokutu 5000 Kč.

Pokuta

Pokuta tedy Jardu řádně vytočila. Dostal ji přece za svůj názor a u nás platí svoboda projevu. A když někomu vyhrožujete slovy "pojď, vystup, ať tě můžu zmalovat", je to přece jen svobodně projevený názor a vůbec to není vyhrožování.

Proti úřednímu a zřejmě "vlastizrádnému" rozhodnutí se Jarda následovně odvolává, protože, jak uvádí, bude dál bojovat za pravdu. Stranou ponechme jeho schopnost psaní úředních dopisů a jejich grafické úpravy, ale zaměřme se na obsah. Dotyčný si stěžuje, že nebyl přizván k přímé konfrontaci a žádá o ni. A osobně musím říci, že by to mohla být docela show, jelikož Jardův projev je vskutku, jak se budeme moci přesvědčit dále, originální. A s ním zřejmě souvisí i schopnost argumentace při konfrontaci.

Odvolání

Jarda, který je velkým podporovatelem Národní demokracie Adama Bartoše, a který obráží různé jak jinak než vlastenecké demonstrace, se ještě blíže veřejnosti představil i "zakoupením piva" u stánku ČSSD. Není nutno rozvádět, že dotyčný rozhodně sympatizantem této "vlastizrádné" vládní strany není. Stejně tak jako nefandí premiérovi. Ale pivečko od ČSSD bodne.

U stánku ČSSD

Tento pivní nákup na kameru opentlil svým komentářem: "Pivo za dvacku, ČSSD nás dotovalo." Čímž vládní straně zasadil naprosto zdrcující úder.

Ale výše předvedené Jardovi nestačí a tak se vydává do vinohradského kostela, kde se konala mše za účasti českých muslimů a rovněž i demonstrace, na které čeští muslimové odsoudili teroristické útoky. Ale co naplat. Všichni vlastenci a internetoví diskutéři ví, že každý muslim islamisty podporuje. Tak jako každý Čech samozřejmě, podle stejné logiky, podporuje neonacisty. A když muslimové terorismus odsoudí, tak je to jen lež a přetvářka a ve skutečnosti terorismus podporují. Jak jinak.

Jarda se tedy jako správný vlastenec a ochránce křesťanských hodnot na onu akci vydal a pořídil z ní rovněž video. Na něm v průběhu mše prochází kostelem od vchodu až k oltáři, kde duchovní provádí svoje úkony. Cestou natáčí zúčastněné. Když dojde až k oltáři, postaví se vedle duchovního a pronese: "To jsou zrádci křesťanů, který uveřejním na Facebooku." Když odchází, duchovním ještě zopakuje: "Zrádci křesťanů." Při cestě k východu mu zúčastněná žena říká: "Pokloňte se." Načež Jarda odpovídá: "Nikdy." Tedy bravo. Tento vlastenec a zřejmě zastánce křesťanských hodnot narušil mši svatou. A ne, necítím k němu nenávist, není mi z něj na zvracení, je mi ho pouze líto, jak smutný život má.

Video

Za povšimnutí stojí i komentáře Jardovo facebookových stoupenců. Ale o tom až později. Nyní se podívejme, jak se maestro projevuje, jaké jsou jeho myšlenkové pochody, které následně zveřejňuje. Pro představu jsem sestavil takovou koláž s jeho "vlasteneckými" výroky. Samozřejmě jsou za použití té správné verze češtiny používané zejména těmi největšími patrioty naší země.

Vlastenecké výroky

Lze si tedy poměrně lehce představit, jak by ona přímá konfrontace Matěje Stropnického s tímto lidovým umělcem vypadala. Ale podívejme se na další Jardovo výroky s krátkým komentářem.

Správný vlastenec se neobejde bez šibenice pro vlastizrádce. A Jarda si ji také pořídil. Zřejmě, aby si doma po večerech věšel figurky muslimů a oněch "výtačů", o kterých píše v uvedené koláži. Palec nahoru nebo srdíčko mu za to dalo 44 "vlastenců".

Šibenice

Jarda si také stěžuje na malou účast na demonstracích, že chodí stále ti stejní vlastenci. A také opravdu nechápe, jak nakopnout dalších 7 000 000 spoluobčanů. Zřejmě má na mysli demonstrace Bartošovy Národní demokracie, kam chodí. A já také opravdu nechápu, jak ty miliony lidí nepřijdou podpořit něco tak panensky čistého a vlasteneckého jako je Bartoš a Národní demokracie. Všichni přece máme a musíme mít stejné vlastenecké názory. Bartoš a spol. přece mluví a reprezentují celý národ. Pořád to opakují. Opravdu divné.

Demonstrace

Ve svém dalším postu Jarda děkuje za podporu a uvádí, že pokutu nezaplatí. Svůj příspěvek završí tak, že se označí za správného Čecha a vlastence. Tento příspěvek publikuje 8. července.

Správný Čech a vlastenec

Jarda následně vyráží na dovolenou do již islamizovaného rakouského chalífátu. 12. července, tedy po 4 dnech, kdy se označil za správného Čecha a vlastence, avizuje, že silně uvažuje o tom, že se nevrátí do ČR. Co k tomu dodat? Nejspíše si jen zaťukat na čelo.

Vlastizrada

Pokud bychom se zaměřili na stránky a skupiny na Facebooku, které Jarda "lajkuje", resp. je jejich členem, jde v podstatě o přehlídku extremistických stran a hnutí, různých domobran a jak to již u naší extremistické scény bývá, nechybí ani skupiny na podporu Miloše Zemana, kterého extrémisté rádi. Miloš Zeman tedy opravdu národ nerozděluje, ale naopak sjednocuje. Podařilo se mu k té většině sjednotit a přiřadit i extremistickou scénu.

Ale zpět k onomu videu z kostela, které Jarda umístil na svůj Facebook, čímž to církvi dokonale natřel. Ono video komentují i jeho "kamarádi". Zde mou pozornost zaujal "komentátor" se jménem Mirek Piskač. Ten chce pověsit všechny v kostele přítomné a zúčastněné označí také za zrádce rasy. Nechybí pochvala Zdeňka Červinky.

Komentáře k videu

Podívejme se tedy na dalšího vlastence Mirka Piskače blíže. K tomu poslouží náhled na jeho facebookový profil.

Vidět tak můžeme např. "líbivý" plakát s popiskem "mládež slouží vůdci".

Mládež slouží vůdci

Chybět nesmí samozřejmě ani sám vůdce. Za povšimnutí stojí i komentář Jana Schlossara, který má nápad vztahující se k vytvoření stránky "JEN z Hitlerovými fotkami".

Vůdce

Dále každý vlastenec ví, že mládež musí být připravena a trénovat se pod praporem národního socialismu.

A to nejlépe za zvuků písně Horsta Wessela (pro neznalé jde o hymnu NSDAP a pochodovou píseň SA).

Horst Wessel lied

Ještě to jen okořenit špetkou antisemitismu.

Antisemitismus

A zde již máme onoho Mirka Piskače zachyceného v přátelském duchu s mužem v uniformě SS.

S SSákem

Nutno podotknout, že profil dotyčného je opravdovou studnicí a mohl bych "zajímavými" příspěvky pokračovat do nekonečna. U tohoto posledního mě zaujal komentář uživatele Milosch Sab Belka. Ten k fotce uvádí, že lepší by byla fotka s jeho oblíbencem říšským maršálem panem Göringem anebo se samotným vůdcem. Bravo! A když se na dotyčného podíváme blíže, vidíme, že rovněž vyznává tento jistě slušivý outfit Waffen SS, který dokonce ještě vylepší odznáčkem s přeškrtnutou mešitou.

Móda

Závěrem

Co k tomu dodat? Asi nic. Rozloučím se tedy vypůjčeným pozdravem od Jardova guru Adama Bartoše, který se na konci projevu loučí slovy "vlasti zdar". Jen ho trochu poupravím. Tedy:

Vlasti a primitivnímu buranství zdar!

Jo a Jardo, až tohle budeš číst, je mi jasné, že se ti bude chtít reagovat ve stylu slušného Čecha a vlastence. Tak si nejdřív přečti paragraf 353 Trestního zákoníku o nebezpečném vyhrožování. Měl bys to až na jeden nebo na tři roky. A věř tomu, že tu jistě slušnou reakci jen tak nepřejdu.

Dodatek

Pokud Vás článek zaujal a zajímáte se více i o jiné "vlastence", níže odkazy na další relevantní články.

Prý jsem fanatik, prohlásil o mně slušný Čech volající po sekání hlav a vystřílení ČT O Jirkovi Jeřábkovi, který chce vlastenecky pracovníkům ČT sekat hlavy a ČT vystřílet jako Charlie Hebdo.

Dvojí život: V ČR dispečer ostrahy, v Rusku známý český novinář O Láďovi Kašukovi, který je ortodoxní stalinista volající po popravách. V ČR je dispečerem ostrahy, ale v Rusku je známým českým novinářem.

Vraťte Rusku všechny ty miliardy, co jste z nás vytahali, vy chudáci! O projevech oblíbenkyně Miloše Zemana Jeleny Vičanové.

Pravý zemanovec hájí prezidenta za každých okolností O fanoušcích Miloše Zemana, kteří na Facebooku prezidenta zarytě brání a vůbec jim nevadí, že onen profil Miloše Zemana, kde bitvu svádí, je falešný.

Plivnutí do tváře české kontrarozvědky a ministerstva vnitra O mladém komunistovi Petrovi Cvalínovi, který píše pro proruský portál Aeronet, ten BIS a ministerstvo vnitra označuje za zdroj nebezpečné ruské propagandy. Petra Cvalína i přesto Miloš Zeman zve opakovaně na Pražský hrad.

Osobní zkušenost: Cyberstalking (nebezpečné pronásledování) a jak se mu bránit O Liborovi Vaňkovi, který mě pod několika pseudonymy pronásleduje na internetu. Je tak zřejmě mým největším fanouškem. Libore, ahoj.

Pohled do FB skupiny Jiřího Vyvadila Přátelé Ruska v ČR a její rozbor O bizarních osobách sdružených do přátel Ruska Jiřího Vyvadila.

Kampaň proti islámu a migraci vedená migrantem žijícím mezi muslimy O Petrovi Mančíkovi, podnikateli v oblasti internetového marketingu a PR, který dobrovolně migroval do muslimské země, odkud vede "vlasteneckou" dezinformační kampaň proti migrantům a islámu.

Brusel je nám na nic... a k tomu poradíme, jak získat peníze z evropských fondů O vlastence Janě Volfové a jejích podnikatelských aktivitách.

Ohlédnutí za 17. listopadem 2015: vztahy, intriky a spory mezi jednotlivými aktéry A o vlasteneckých demonstracích 17. listopadu 2015.

Autor: Roman Máca | pátek 12.8.2016 7:44 | karma článku: 32,29 | přečteno: 3742x
  • Další články autora

Roman Máca

Otevřený dopis České televizi

Situace na naší mediální scéně mě nenechává klidným, a proto jsem se rozhodl napsat otevřený dopis České televizi.

4.2.2019 v 12:35 | Karma: 41,57 | Přečteno: 15475x | Diskuse| Média

Roman Máca

Tak trochu jiná reportáž z Prague Pride 2018

V sobotu jsem se zúčastnil Prague Pride, resp. jedné „doprovodné akce“. Tou „doprovodnou akcí“ byla protidemonstrace, kterou svolali neonacisté z tzv. Národní obrody a bylo to vskutku výživné.

13.8.2018 v 10:08 | Karma: 44,85 | Přečteno: 65604x | Diskuse| Společnost

Roman Máca

Ovčáčkův svět: Prokazatelné ruské lži o Zemanovi nevadí, z ČT a Respektu se může pominout

Prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček vytáhl do další bitvy s Českou televizí a s týdeníkem Respekt. A ani na mě tentokrát nezapomněl. Prý jsem autorem dezinformace, kterou média nekriticky převzala.

24.5.2018 v 11:07 | Karma: 45,12 | Přečteno: 10872x | Diskuse| Politika

Roman Máca

Podivuhodné vztahy u sponzorů Miloše Zemana: miliardář a právníci u ruského konzulátu...

Spolek Přátelé Miloše Zemana z velké části financuje (ne)kampaň za zvolení Miloše Zemana. Figurují v něm jména jako Mynář, Nejedlý, Srp, Veleba, Galuška. Parta je to skutečně zajímavá a podivuhodní jsou i její sponzoři.

26.1.2018 v 7:42 | Karma: 48,50 | Přečteno: 68943x | Diskuse| Politika

Roman Máca

Bláznivý předvolební příběh: Zeman je hrdina Churchill, Drahoš zrádce Chamberlain

Po prvním kole prezidentských voleb se již naplno rozbíhá dezinformační kampaň proti Jiřímu Drahošovi. Její součástí jsou i skutečně zvláštní přirovnání jednotlivých kandidátů k historickým osobnostem.

17.1.2018 v 14:11 | Karma: 41,39 | Přečteno: 7426x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Nejednáme. Na obzoru je stávka soudních pracovníků, požadují vyšší platy

25. dubna 2024

Premium Odvádějí vysoce odbornou práci, musejí skládat speciální zkoušky, někdy sami vypracovávají drobná...

Pokroková nenávist k Židům. Jak se z univerzit v USA staly filiálky Hamásu

25. dubna 2024

Premium Na elitních amerických univerzitách vyhánějí Židy takovým stylem, že to tam vypadá jako v Německu...

Karafiátovou revoluci zažehla jediná píseň. Portugalsko vyvedla z diktatury

25. dubna 2024

Málokterá revoluce je spojena s písní a květinou, jako se to stalo té portugalské. Před 50 lety se...

Chtěl se odpálit během olympiády v Paříži. Ve Francii zatkli 16letého hocha

24. dubna 2024  22:47

Kriminalisté ve Francii v úterý zadrželi 16letého mladíka francouzské národnosti, který na...

  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik