Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

prague pride je komerční šaškárna

29 0
možnosti
PB

P21e94t31r 33B37á49č19a

17. 8. 2018 21:49

Solidni slunickove vyplod.

8 3
možnosti
JC
KT

Prapodivně netolerantní reportáž.

12 2
možnosti
LB

K náckům nelze být tolerantní!

3 0
možnosti
Foto

Letosni Prague Pride byla v prvni rade exhibice nadnarodnich koncernu typu IBM. Dokonce se volila i nejvic 'LGBT friendly' spolecnost, coz znamena, ze koncerny vyslaly do ulic alegoricke vozy a uz pul roku predtim masirovaly vsechny sve zamestnance formou workshopu a 'dobrovolnickych akci', jak je LGBT super a jak se tu maji chudackove spatne. O samotnou LGBT komunitu uz proste nejde, korporace se tam zviditelni a pak se budou chlubit svou spolecenskou 'uvedomelosti', mladi lide si jdou zaparit (proc ne zejo) a neziskovy sektor se napakuje z verejnych penez. Tak dlouho nam tu budou mavat duhovou vlajkou do ksichtu, az se ucho zas jednou utrhne. V roce 2006 byla cela LGBT komunita lidem v CR uplne putna, ted uz si tim tak moc jisty nejsem. A pritom za to vsechno muze jen uzka skupina lidi, ktera si na tom zalozila zivnost, bezny gay nebo lesbicka ma tisic jinych problemu nez resit, jestli maji partnerstvi nebo manzelstvi, i oni jsou obycejni lide a musi chodit do prace a platit ucty.

41 0
možnosti

M20i15c35h17a54l 12Ž75á85k

17. 8. 2018 14:17

Pro mě jsou účastníci "Prague Pride" ujetí blázni, kteří maji (pro mě nevysvětlitelnou) potřebu dávat najevo svou úchylku a dar cítit se naprosto vším kolem dotčeni a ublíženi. Opravdu jejich mentalitě a průvodům nerozumím. Je to pro mě až hloupé. Účastníci "Národní obrody" jsou zase nebezpeční a radikálního smýšlení. Jsou tedy tím, proti čemu naši vojáci za války bojovali.

23 1
možnosti
JJ

Jestli oni spíše na odiv nedávají, že žádnou úchylku nemají. ;-)

1 0
možnosti
JP

To je ale ubohá ludolfovina.

13 0
možnosti
JK

Nelíbí se mi nálepkování. Prostě skupina lidí šla demokraticky vyjádřit svůj negativní názor na teatrální organizovanou akci Prague Pride, moc jich nepřišlo a tím by to šlo uzavřít. Snaha z těch lidí zakaždopu cenu udělat špatné "losery" (viz neustále opakované zadlužení) je prostě maipulace a de facto bolševické manýry (nelíbí se něčí názor - nakydej na něj co nejvíc špíny). Ono dneska je zadlužený téměř každý a kupříkladu kdo chce v Praze bydlet (a nemá to štěstí, že pochází z bohaté rodiny nebo náhodou stihl vydělat miliony) bez hypotéky se neobejde.

Co se týká mého názoru na Prague Pride. V první řadě je to komerčně využívaná show. S homosexuály a lesbami to zase tolik společného nemá. Mezi mými přáteli je i několik takto odlišných lidí a nikdo z nich nemá potřebu svou odlišnost dávat veřejně na odiv tím že se vyšňoří jako klauni a budou pochodovat ulicemi. Na druhou stranu, spoustě lidí se to líbí, pobaví se.. osobně bych to nezakazoval (ale rozhodně jakkoliv nepodporoval z veřejných peněz). Každopádně se domnívám, že v české společnosti je tolerance homosexuálů a lesbiček dostatečná, samozřejmě exhibicionující aktivisté, by své požadavky chtěli hnát ad absurdum a nemají nikdy dost, ale to už považuji za úchylku daleko horší než jakékoliv sexuální zaměření. Je třeba si uvědomit, že sexuální zameření si nikdo jen tak nezvolí, ale narodí se s ním (podle jiné teorie se vyvine v prvních letech života - ale každopádně nejde vědomně ovlivnit). Není tedy nic úctyhodného, že je někdo homosexuál, lesba nebo nějaký "-fil" je to prostě daná vlastnost, jako když má někdo zrzavé vlasy nebo krátké nohy. Samozřejmě můžeme dělat pochody zrzavých, proč ne.. nijak mě to samotné neuráží, ale ten "aktivismus", snaha rozbít tradiční pojmy jako "rodina", vynutit si nějaké genderově neutrální toalety atd.. je už za hranicí.

38 1
možnosti
JK

Navíc to ani není fér, neboť jiný člověk, který se narodí třeba jako pedofil je když to veřejně prohlásí společnostní vnímán jako "monstrum" (minimálně potencionálně nebezpečný), třebaže v životě žádné dítě nezneužil.

Sečteno podtrženo, ať si své průvody organizuje kdo chce.. ale nedělá ze svých vrozených odlišností nějaké přednosti a zásluhy...

12 0
možnosti
RL

Zanechme kaziPridy jejich zamračenému kaziPridství a naopak rozveselme náladu pohledem na nadšeneného účastníka jedné takové Pride, který si vše co Pride nabízí, dokáže opravdu plnými doušky vychutnat.....:-P

http://www.drsnysvet.cz/humusak-roku-na-srazu-homosexualu/

0 0
možnosti
JH

stali proti sebe dve nazorove skupiny: prva ma nazor, ze je potrebne davat okazale najavo, ze je "ina" a druha skupinka potrebuje im to zneprijemnit. Oboje je trapne. Ani jednej skupine by som nevenoval nadmerny cas a priestor v mediach.

4 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik