Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I29v48o 17B45o48u37š44e

5. 2. 2018 14:15

Ve vztahu k okupovanemu Krymu je Zeman ten Chamberlain.

0 0
možnosti

Bohužel v dnešní době je to velmi trefný příměr, chystá se na nás Mnichov II zvaný Dublin IV, pokud toto projde, tak budeme časem obsazení stovkami tisíc mohamedánů a afričanů, což by bylo nesrovnatelně horší než všechny okupace předešlé, protože takhle okupace už by se nedala nikdy zvrátit.

Tady je potřeba presidenta, který by eventuálně národu vysvětlil, že tady nám nezbývá nic jiného než pot a slzy, tedy se zřeknout dotací EU s kterými nás dneska vydírají, popř. se zřeknout i členství v EU.

Pokud bude president a politici jako Drahoš, který lže že není vítač a přitom podepsal vyloženě vítačskou petici, kde jsme nabádáni že "všem kdo hledají v EU útočiště by mělo být zajištěno bezpečí a důstojné zacházení" tak ten Mnichov II proběhne a osudy našich potomků budou zpečetěny, ztratí všechno co tady předci po tisíciletí pro ně budovali.

1 1
možnosti

I70v20o 63B19o52u63š87e

5. 2. 2018 14:15

Zkusil jste terapii?

0 0
možnosti

Díky za odkaz na popravde.cz. Dobře jsem se zasmál, co všechno se dá označit za "fakta".

0 0
možnosti

Eurosocialisti z EU hodnot kritizují eurosocialistu / eurofederalistu na hradě, ale podporují eurosocialistu profesora Drahoše ;-D, někdo mne bude muset hodně nadzvednou ze židle, abych šel ve druhém kole volit ;-DEUR^

0 1
možnosti

J27a71n 20S95ý52k56o17r12a

18. 1. 2018 10:33

Máco, je poměrně vtipné, že zrovna vy kritisujete tzv. "dezinformační kampaň". Zrovna vy, sorosovci z Evropských hodnot, havlisti z manipulatori.cz a forum24, kteří tlačíte Drahoše horem spodem. Za týden již pan Zeman obhájí svůj mandát, vítač se vrátí bádat a vám na dalších pět let zbude jen zlostné prskání.

2 6
možnosti

Ze všech naprosto zbytečných a potenciálně zavádějících politických debat je politk X mi připomíná politika Y asi na prvním místě a sesadit už ji asi může jenom debata na téma, které pivo má který politik radši.

Osobně si myslím, že jde o poddruh argumentačního faulu ad hominem, možná ještě úžeji reduktio ad Hitlerum, protože ve výsledku nejde o nic jiného než shánění pozitivní nebo negativních bodů povrchním a zjednodušujícím přirovnáním k povrchnímu a zjednodušenému obrazu jiné osoby.

0 0
možnosti

J89i66r30i 60C53e41e

18. 1. 2018 10:23

Jak se nám tu rozjel takový pěkný zvyk přirovnávat prezidentské kandidáty k historickým osobnostem, tak bych měl také jedno přirovnání, tentokrát z oblasti kultury:

Zeman = Pat

Drahoš = Mat

A je to.

1 0
možnosti

S tím Krymem je to zajímavé. V jednom cestopise /autorem je Mark Twain - tedy rozhodně nemůžeme napsat, že se jedná o lháře/ se píše o tom, jak skupina Američanů jede na KRYM pozdravit RUSKÉHO CARA. Tak byl Krym ruský nebo ne?

0 4
možnosti
Foto

Krym byl přičleněn k USSR administrativně až v polovině 50. let. Proběhlo to v naprostém souladu s tehdejšími sovětskými zákony, leč si tehdy nikdo nedokázal představit, že by se SSSR mohl rozpadnout.

0 0
možnosti

Stačí vyřešit maličkost:

Proč Vladimir Putin chce, aby bylo v Česku zavedeno Euro?

:-)

3 2
možnosti

Máca Vám to určitě vysvětlí, ne nadarmo je analytik čeho si...;-D

7 3
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS