Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je dobré vědět o této "elitě"...

6 0
možnosti
Foto

To plus nepatřilo tobě...

0 0
možnosti
Foto

Za to plus se omlouvám...

0 0
možnosti
Foto

Tak to mě, pane Máco, mrzí, že tam také někde na fotkách nejsem. Vždyť k Pepíkovi Karasovi chodím grilovat! Když tak vám nějakou pošlu.

7 12
možnosti
VP

Kolaboranti po srpnu 68 se v době normalizace také chlubili, jak navštěvovali okupační vojáky a vekslovali s nimi a mnohým to přineslo následně i lepší kariérní postup, ale nějak nevím co od toho proruského postoje očekáváte vy, neboť ČR je pevně zakotvena v NATO a EU a vy budete vždy jen okrajovými nadšenci.

15 1
možnosti
LF

Koukám, že CTRL+C a screen obrazovky je nástroj bojovníka 4% hodnot ;-D:-P8-o

7 2
možnosti
Foto

Zapomněl jste podotknout jednu věc, příspěvky protizemanovců byly ubohé. Nelze jim upřít snahu dobře splnit svěřený úkol, ale byla špatná volba, místo plamenných řečí, dětské koktání. Argumenty byly slabé, obzvlášť ten, že prezident hulí, chlastá a nadává, byl zavádějící, který prezident po revoluci? Nebo ta paní v nejlepších letech, která pronesla, že je to nízká inteligence Zemanových voličů, která je zaslepuje a tedy nemohou posoudit, kdo patří na hrad. Trochu urážející, nemyslíte.

Když to tedy shrneme dohromady, chyby se našly na obou stranách.

Máme demokracii, tedy možnost se vyjádřit, je jedno kterými ústy k nám pravda promlouvá, důležité je, abychom se ji dobrali.

15 11
možnosti
KJ

Milá paní, jde o to, abyste tu pravdu poznala. A je-li postavená na honoráři od cizí mocnosti, asi pravda nebude.

0 0
možnosti
JH

Fakt koukáte na Jílkovou?;-O Hrdino!!!!!!;-€ Před léty jí nebožtík P. Dostál někde dokazoval, že ho udávala. Hodná to žena!!!!!!

2 7
možnosti
SB

To bylo jinak:

Dostál někde rozdával znění Několika vět. Když šla po něm policie, tak utekl. Ta skřípla dvacetiletou slečnu, která náhodou stála u toho (právě náhodou tu Jílkovou), a ona při výslechu nevydržela.

Dostál se zachoval jako hulvát. Přestože on byl mužem v plné síle, tak utekl, a divil se dvacetileté holce, že nezvládla to, před čím on vzal do zaječích. Přitom on to navíc předem věděl a mohl se připravit, a ona vedle tří nevýhod, tedy 1)svého mládí, 2) své nezkušenosti a 3) vedle faktu, že ženy bývají slabší než muži, měla i čtvrtou nevýhodu, že ona to nevěděla předem a nemohla se na to připravit (na rozdíl od Dostála).

Pětačtyřicetiletý Dostál si chtěl hrát na hrdinu, ale namočil do toho nezúčastněnou dvacetiletou. Přitom zásada odbojářů vždy byla, aby pokud možno do toho nenamáčeli nezúčastněné lidi.

Kdo chtěl jít do odboje, měl do něj jít s vlastní kůží na trhu. Ten přístup "já před nimi uteču a holka ať ten výslech na policii vydrží" byl Dostálův přečin, nikoli její.

14 4
možnosti
JAN

Díky , karma , i toto je třeba připomínat !

22 9
možnosti
PT

P69e65t75r 64T32a42f26t

2. 6. 2017 13:22

Velmi chvalim autora - je treba podobna individua verejne demaskovat, neb jinak to vypada, ze polovina naroda nema rozum.

26 8
možnosti
VP

Což o to, třeba to je a pan Máca dělá velmi záslužnou práci, když na ty proruské pošuky, (nebo Kašuky?) poukazuje, ale kde berou tito lidé v ČR podporu občanů? Kdyby nebyla nebyli by ani oni. O tom, že Rusko potřebuje tyto páté kolony ve všech svých bývalých satelitech, dnes členských zemí EU, není pochyb. Rusko dělá vše proto, aby EU rozhádala a je pro to schopno udělat vše možné i nemožné, a když se jim v některé zemi, jako u nás, podaří získat pro spolupráci v tom zaražení klínu dovnitř EU dokonce samotného prezidenta republiky, je to pro ně obrovské terno.

10 4
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik