Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Karma.Pan Herman má pravdu,také to soudruha Cvalína pořádně rozčílilo...Dost lidí si vubec neuvědomuje,že nebýt komunistu a našich "přátelských" okupantu,jsme ted uplně někde jinde...

4 0
možnosti

Nepřátelští okupanti si po válce rozdělili Evropu po dohodě s přátelskými západními státy. Nás přiklepli k východu. Takže nemá smysl brečet nad rozlitým mlékem.

7 1
možnosti
Foto

Překvapují mě statistiky, které říkají, že v dnešní době se dožívají lidé mnohem vyššího věku. Možná matky nás šedesátníků, dědečků již tolik vidět není.

Bohužel naše generace na tom tak dobře není, vidím kolem sebe i bez statistik, jak se střílí v našem lese.

Tedy žádné obavy, že bychom se my, důchodci přemnožili, opak je pravdou, stres, nekvalitní potraviny, zamořené ovzduší, to vše jsou náboje pro paní smrt.

2 1
možnosti
VM

Ano. I tak se dá vyhodnotit statistika. Můj otec zemřel loni v 89 letech. Moje matka rok před ním v 83 letech, kdy byla od 52 let po mozkové mrtvici. Mimo jiné všichni mí předkové co si pamatuji zemřeli ve věku přes 80 let kromě dědy z matčiny strany, který byl silný astmatik.

A tak mi to nedá, nepoložit si otázku. Umírají dnes lidé déle, díky době - systému, a nebo díky tomu, že většinu produktivního života prožili dnešní osmdesátníci právě v jiné době?

5 0
možnosti
JS

J53a66n 54S89e43m15i48k

31. 5. 2017 11:51

vzhledem k tomu ze se vek doziti v CR priblizuje stejnemu v zapadni evrope,

a zapadoevropsti stari stravili cely svuj zivot v "tehle dobe", je to zjevne temi factory po roce 1989: priblizeni se zapadni evrope v mensi mire znecisteni ovzdusi, zdravejsim stravovani, lepsi zdravotni peci

2 0
možnosti
JS

J34a45n 26S20e62m65i35k

31. 5. 2017 11:28

nejlepe zarizeno to maji v soucasnem Rusku- prumerny vek doziti muze je 65 let, prumerny vek odchodu do duchodu 62 let.

problemy s financovanim duchodu Rusko prakticky nema, ty 3 roky vyzivovani prumerneho muze v duchodu neni problem

5 0
možnosti
KM

Veď je to tragédýja, že sa predlžuje ten vek dožitijá lebo mosíme živíť najmá tú generácýju tých súčástných geróntov penzýstýckých ktorý tuná zubámi nechtámi držáli do posledká hentén preklátý, hnusný totálýtný režím, vďaka ktorému sa nachádzame v tákom svrábu v akom zme a z ktorého sa stálo neviéme vybabráť.

A keby něbolo nás mladej generácýje, čo zme v tem 89 ́ pozviédli hentén prápor slobódy a demográcýje, ktorý nesiéme vstriéc ščástnej, svetlej budúcnosti, tak byzme tuná isto dávno hladom a biédou pokapáli.

A navzdór temu všetkému týto, čo to celé zaviníli si užívajú neustálo sa zvyšujících dvóchodkov o akých sa luďom tehdáj anivá něsníválo a my mladý ludjá pokróka ani neviéme v koľkých rokoch, a azda vóbec sa dajakého dvóchoda dočkáme a dožíjem.

0 0
možnosti
Foto

J74a62k67u30b 56R63o85t95h

31. 5. 2017 11:38

Tedy, fakt by mne zajímalo, jakým jazykem je to psané.8-o

1 0
možnosti
AK

No a něco aktuálnějšího by nebylo?

Řada lidí už pochopila, že naše společnost je rozkrádána shora a ve velkém.

Je to jen mírou prohnilosti současného systému, nebo tím, že řada zlodějů a jejich kámošů sedí v parlamentu?

5 2
možnosti
Foto

J22a21k68u11b 93R53o70t73h

31. 5. 2017 11:37

Jak se rozkrádá společnost? 8-o8-o8-o

4 2
možnosti
SB

Na komunistech nevidím nic dobrého.

Ale už jsou od válu skoro třicet let. Jak dlouho se ještě budeme vymlouvat na dědictví po nich?

Současní nekritičtí obdivovatelé západoevropských států, které už začínají mít tolik problémů, že se v nich pomalu dusí, svými výpady proti komunistům (těmi výpady, které jsou zcela oprávněné, ale už patří do knih historie a nikoli do hodnocení současnosti) odvádějí pozornost od toho, že nyní totálně selhávají oni sami nebo jejich bruselští kamarádíčci.

Nic nového pod sluncem: Komouši totéž dělali směrem k fašismu, mnichovské zrady, protektoráty apod.. Pravdu měli, ale přeháněli to proto, aby odvedli pozornost od svých vlastních propadáků.

Dnešní mocipáni dělají v podstatě totéž. Vyměnila se pouze příslušná témata, avšak nikoli princip rétoriky.

15 1
možnosti
JS

J83a29n 60S56e47m42i69k

31. 5. 2017 11:29

"nekritičtí obdivovatelé západoevropských států, které už začínají mít tolik problémů, že se v nich pomalu dusí"

jak se to konkretne projevuje?

Treba v tom ze Cesi uz nemigruji do zapadnich zemi a misto toho miri zapadoevropane sem?

Nebo tak ze Rusove uz nemigruji tamtez?

ktera konkretni zeme se "nedusi" v problemech? kde se zije lepe nez v tech zapadoevropskych statech?;-D

4 3
možnosti
MT

No nevim, ale co vidim dneska tak lidi padaji jako muchy..

0 1
možnosti
JS

J74a84n 28S90ý31k41o28r26a

31. 5. 2017 9:58

Máco, klesáte hloub a hloub. Ale chápu, vaši chleodárci se rozhodli, že na komunisty je potřeba plivnout za každou cenu, tak vytáhneme nějakou statistiku, kde to zrovna o pár desetinek vychází dobře, že?

Zdvihám ale varovný prst. Půl článku opět tvoří jen odkazy na vaše minulé články. Být váš šéf v Evropských hodnotách, tak vás za tohle okamžitě vyrazím.

9 3
možnosti
SB

Já bych pana Hermana opravil v jednom:

Ty údaje z let 1948 až 1989 bych definoval jako údaje za období, kdy nám vládli komunisté se svými dvěma poskoky, kteří těm komoušům samotným byli jen jako loutka do hry, ale umožňovali jim hrát komedii, že vlastně je tady jakási demokracie.

A jedním z těch poskoků byla právě strana pana Hermana.

10 6
možnosti
Foto

Strana pana Hermana, kam on vstoupil až v roce 2003 se od své minulosti distancovala a nemá ze stranou těch let nic společného. Komunisté o proti této straně se nikdy za své zločiny neomluvily a stále setrvávají na své zrůdné ideologii.

2013 - 2014

2013 - 2014

7 5
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik