Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Myslím, že jsou Velikonoce a měli bychom se jím věnovat a ne zde řešit, kolik je na soc. sítích proruských trollů, a že jsou mezi námi občané, jako soudruh Kašuka a jiní z KSČM, kteří byl opět klidně a bez váhání napsali zvací dopis V. V. Putinovi, aby nás ochránil před imperialisty a kapitalisty. To je na tom to nejsmutnější, že těmto lidem stále u nás, nebo opět(?) tzv. "kvete pšenka".

3 3
možnosti
RS

Mame Velikonove a proto se v pripadu nasich "vlastencu" drzme slov Krista spasitele: Blahoslaveni budis chudi duchem, nebot jejich je kralovstvi nebeske. To bude panecku spolecnost, az tam potkame taky nase politiky.

0 0
možnosti
JS

Nemají to ti „vlastenci“ jednoduché.. Vám karma R^

13 2
možnosti
Foto

zdravím a jako vždy karma R^

14 1
možnosti
Foto

Donald je jen další "sluníčkář", což nikdo ale nikdo nečekal:-)

5 1
možnosti
VP

Kyseláku, možná byste měl podrobněji vysvětlit, koho si zrovna vy představujete, že je sluníčkář?

1 2
možnosti

Takže...Úkol zní jasně. Najdu co nejkontroverznějšího zástupce protistrany, stalkuji ho na Facebooku, screenuji, udělám z něho blbce a poté z toho generalizuji na celou skupinu, tedy dělám, že jsou blbci všichni... Chápu to jako přiznání, že jakékoli racionální argumenty chybí.

Dále je znát škodolibé nadšení, že naděje hnusných vlastenců na něco tak hrozného, jako je mírové soužití s Ruskem a spojenectví s Asadem proti Islámskému státu jeví se býti poněkud zklamány. Mír s Ruskem? Snížení rizika jaderné války? Hrozná představa, chápu.

Tento blog je opravdu nepříjemným zážitkem oproti některým uměleckým a žurnalistickým dílům (bez ironie) "protistrany", jako je například tento text: http://karelwagner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=598082

30 16
možnosti
KB

Klasika. Už jsem to psal u jiného blogu autora. To dělalo Rudé právo. To se vybral nějaký hloupý článek nějakého okrajového západního plátku a na tom se ukazovala hloupost západního štvavého tisku.

No co byste chtěl o "Evropských hodnot". To je takový EuroKomsomol dnešní doby.

21 10
možnosti
KN

Máca je pravicový Kašuka.

3 18
možnosti
JK

A vy budete asi troll s radostí ničící jakoukoliv rozumnou diskusi.

Protože takový nesmyslný blábol co jste nyní svedl..

.. to už je opravdu zbytečné nějak rozebírat a rozporovat! :-P

15 1
možnosti
MK

M68i97l75a58n 19K30e82s97l

13. 4. 2017 21:57

To je tak strašně dlouhé,že jsem to nedočetl.Mohu však říci,že stejně jako množství jiných našich vlastenců i nevlastenců- tápu.Aby se v tom střeleném trumpetovi čert vyznal.Sotva jej zvolili již nejméně polovina Ameriky mu nadávala.Ti odjinuť se k těm ,co mu nadávali hned,pomalu přidávají.Jsem zvědavý jak dlouho vydrží tak vyvádět.Já si však myslím,že největšími podporovateli Trumpa u nás jsou lidé,kteří si říkají,čím více bude blbnout,tím více tu Ameriku znemožní.

4 3
možnosti
VP

Pokud vím, tak podporovateli Trumpa u nás byli všichni ti, kteří fandí Putinovi a byli přesvědčeni, že Trump půjde Rusku na ruku. Nyní, kdy udělal v Sýrii něco, co se Rusku určitě nelíbí, tak je Trump špatný.

Trum se projevuje podobně jako před lety Regan, kterého také všichni po zvolení prezidentem USA považovali jako nezkušeného, se kterým si bude SSSR dělat co chce. Byl to ale právě Regan, kterému můžeme děkovat, že jsme se zbavili komunistů u nás a v celé východní Evropě.

Trump zkrátka zamotal českým proruským levičákům hlavu. Byli to oni, kdo častovali jeho soupeřku Clintonovou nálepkou válečné "štváčky", která prý nenávidí Rusko a Putina, a když vyhrál Trump, komentovali to pomalu tak, jako kdyby v USA proběhla VŘSR.

Nyní koukají s otevřenými ústy, že Trump nepřipustí, aby si Rusko dělalo co by chtělo, jak tomu bylo poslední dva roky za vlády Obamy, kdy se on téměř neozval ani po anexi Krymu, ani po vyprovokování občanské války na východě Ukrajiny a proto se Rusko začalo angažovat v Sýrii na straně Asada.

Dnes ti samí co jásali nad vítězstvím Trumpa tvrdí, že ten útok chemickými zbraněmi vyprovokovalo USA, aby prý mělo záminku pro další boj proti Asadovi a je jim jedno, že právě nedávno se Trump vyslovil, že Amerika si dovede představit Sýrii v čele s Asadem. Zkrátka Trump neblbne, jak píšete Kesle, ale chová se jako prezident největší světové velmoci, ale to vy asi jen těžko pochopíte.

13 2
možnosti
TH

Toč se Trumpetisto,toč...

2 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik