Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Máco, není lepší nechat ty zoufalce svému osudu? Soudný člověk, který sse dostane k přečtení jejich proruských a prokomunistických slintů, si udělá úsudek sám co je to asi za vlastizrádnou chátru a ti, kteří se nechají těmi bláboly ovlivnit, těm žádná pomoc není, než smrt.

0 0
možnosti

Odpovědnost syrského režimu Bašára Asada za útok sarinem v Chán Šajchúnu ze 4. dubna, který si vyžádal na sto obětí, zpochybnil emeritní profesor Massachusettského technologického institutu (MIT) Theodore Postol. Snímky kráteru zveřejněné na internetu podle něj ukazují, že šlo o explozi nálože nastražené v trubce, která obsahovala sarin. Uvedl to web International Business Times.

0 0
možnosti

Přesně takovým jako vy nestačí oficiální vyšetřování Francie, Turecka a Anglie, kteří jednoznačně identifikovali sarin a i to, že byl obsažen v pumách, když Šajchún bombardovala syrská vládní letadla a najdou si výplod jednoho amerického levičáka a pacifistu Postola, který z Ameriky dohlédne do Sýrie a ví, že to byla naplněná trubka jedovatým plynem, kterou si sami opoziční vojáci odpálili ve svých řadách, aby se pobili. Když někdo chce věřit, může čemukoliv, těžko tomu zabránit.

0 0
možnosti

P42e76t96r 36Š72i90k52ý38ř

19. 4. 2017 14:35

Opet jako vzdy vyborny clanek.R^

0 0
možnosti

J59a65r33a 79R61a95n53k

16. 4. 2017 19:12

Proste se vetsina v CR a vubec cele V4 s panem Zemanem domnivala, ze co Donik rekne je svate, nikdo neznal jeho minulost, kolik zdedil, vydelal, zbankrotoval, kolik soudu prohral, ze nezaplatil ilegalni polske delniky, kteri mu postavili Tower, kolik se nekam zametlo, jak dlouho a bombasticky byl rzvod Ivany s Donaldem.....malo lidi hleda na netu v renomovanych novinach, ktere pochopitelne za dobu te saskarny, ktera se v USA odehravala pres rok take obcas skocily na "bot" z vychodu, ale diky Snopes a Fact check se dnes vsichni investigativni novinari informuji, nez by riskly hodit kachnu na net, nebo papir.

2 1
možnosti
Foto

Já házím kachnu z těch Vašich naivností a pomateností, co sem furt tapetujete. Ženská nešťastná, dejte si mokrý hadr na hlavu, slupněte prášky na Creutzfeldt-Jakoba a šetřete se, aby Vás neklepla Pepka.

4 2
možnosti

G69e56o58r88g60e 70H80o68l73y

16. 4. 2017 14:05

Na podobnou promenu si pamatuji nekdy v 1952-53 z nasich kraju: z ucebnic dejepisu, zemepisu a jinych predmetu jsme vystrihavali stranky, kde se psalo o "nasem velkem priteli Tito" a lepili tam nove stranky, kde se psalo o "krvavem imperialistickem psovi Tito", venovalo se tomu nekolik hodin, bylo to velice peclive organizovano...a pamatuji se i na jmeno nasi ucitelky, pani ucitelka Kotyzova... a me je od te doby jasne, ze se neda nicemu verit.

0 0
možnosti

Něčemu se dá věřit, minimálně přemýšlet nad logikou, komu co může prospět, kdo z čeho má prospěch atd..

Ono to často po letech vyjde najevo, jak to bylo.

Tito propagandisté z EH jsou jenom pokračováním týpků, kteří i za minulého režimu určovali co je pravda, zastrašovali atd. Prostě dobře podchycená živnost pro všeho schopné individua. Každý režim si takové henčmeny hledá, bohužel tento není vyjímka.

1 0
možnosti

J67a32i 89K54u29d43o

16. 4. 2017 8:09

Skvělý článek, jako vždy.... R^

3 0
možnosti

... aneb, jak bdělí komsomolci z "Evropských hodnot" odhalili agenta reakčních ideodiverzních centrál.

1 4
možnosti

Příkaz zněl jasně - "muž v kožené bundě nesmí projít" ;-D

0 0
možnosti

Tomu se říká uhodit hřebík na hlavičku. A potrefené husy kejhají.

5 1
možnosti

Janda, Máca, Hokovský, Famfule asi našli "díru na trhu", viz. podivné převody peněz mezi subjekty "Evropské hodnoty", "Centrum sebevědomé Česko" a spol..

Mohli by tito profesionální ochránci demokracie vysvětlit, co to tam provádějí ? Nebo je to zase jenom zlá pomluva putinových agentů?

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Zkoumali-jsme-pruhledne-financovani-Jandovy-neziskovky-Evropske-hodnoty-Vysledek-Posudte-sami-483364

4 6
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik