Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To s tou Regionovou je opravdu dost stará záležitost a pan agent Frýda "etalon objektivní reality" si selektivně vybírá ty reakce, které se mu do jeho "studie" hodí. Každý kdo prošel fyzikou 5. třídy ZŠ ví, že to byla fotomontáž. Nebo jste někdy zkoušeli lézt na motorák pod trolejí, kde je 25 kV ? Vím, že v této skupině bylo dost lidí, kteří se opít rohlíkem právě vůbec nenechali! Ale to se panu Frýdovi nehodí, tak to zamlčí, či ve Windows malování komentáře odmaže. Spousta lidí, kteří si právě toho, že se jedná o podvrhy byli vědomi dále diskuze neúčastní, protože to považují za nezajímavé a plýtvání časem. Já jsem se těchto diskuzí také účastnil a přitom jsem svůj komentář nikde nenašel! Dokonce jsem se přímo s panem Frýdou přel o to, že v Chebu je střídavá trakce 25kV a pan Frýda mi oponoval, že v troleji je 600V ss, což je pochopitelně nesmysl.To si asi pan Frýda plete s trakcí pro tramvaje. Bohužel jsem si neudělal prinscreen, protože jsem to nepovažoval za nutné. Přecijen hlupáků a rádoby expertů na všechno je plný internet. Výpovědní hodnota tohoto elaborátu je tedy tak odhaduji někde mezi nulou a mínus pětimilionem. Pan Frýda, který tak opovrhuje lidmi, kteří bezmyšlenkovitě šíří hoax, se tak stal přímo celebritou v šíření hoaxu a touto prací složitě dokázal, že vlastně opovrhuje sám sebou.

1 0
možnosti

Skvele !

Jen jste jeste mohl zaradit citaty :-) od Wericha ci Churchila.

0 0
možnosti

Bylo to tak dlouhé, že jsem čtení dlouho odkládala, ale stálo za to. Dík!

0 0
možnosti

J33a59n 42V42r14á70b28e39l

6. 4. 2017 17:51

Autor je nastrcena loutka která podporuje Sobotku. Ale my se nedáme a ve volbách těmto existencim ukážeme.

SPD!!

2 5
možnosti
Foto

A není facebookový falešný profil spíše nějaký vtipálek?

Kdo na takové legrácky, s tím, že nám vzali Václava, Husa, a Zemana už nám nevezmou, skočí? Je Okamurovo antiislamistické hnutí přímo subvencováno hnutími spojenými s proruskými zájmy? Kde jsou důkazy? Když jsem kdysi slyšela další konzervativní političku podobného ražení -Kláru Samkovou, sdělila, že se s tímto politikem nedá spolupracovat, uhývá, bojí se údernější akce, bojí se vytvoření strukurovaného hnutí a celospolečenské sítě s jasně definovaným programem a členskou základnou. Členové hnutí, jež se od jeho hnutí odštěpilo, anebo on se odštěpil od nich, jej na internetu kritizovali z neprůhledného účetnictví. Kreml anebo ruské podnikatelské strukturu si myslím nemají zájem lít miliony či spíše miliardy do hnutí, jež nemají přílišnou naději na úspěch ve volbách v EU. Dokonce už ani Rusko nepodporuje příliš Le Penovou, jejíž strana je silně předlužená a nemá ve Francii zas takovou naději na úspěch v rámci silné konkurence. Kremlu příznivě nakloněný francouzský politik Fillon čelí nyní obvinění ze zaměstnávání své ženy a jeho preference klesají. Pokud si hnutí anebo strany shání v EU nějaké peníze, tak musí v rámci svých evropských zemí činit transparentní formou, protože jakýkoli provalený finanční skandál, například jasně doložitelné dary od ruských podnikatelů atp., jsou krajně medializovány a hnutím neprospívají. Vezměme si například enormní tlak na odstoupení Flynna jen za pár setkání s ruským velvyslancem a účast na jednom vystooupení na RT, kde je pečený vařený Václav Klaus a další čeští politici.

0 0
možnosti

J73a21r60a 59R27a73n19k

6. 4. 2017 20:39

Zapomela jste na Bannona;-) a Nunez odstoupil.....

0 0
možnosti
Foto

Rozdělení obyvatel kteréhokoliv národa dle inteligence odpovídá gaussově křivce. Za posledních 25 let šla úroveň vzdělanosti v Česku rapidně dolů, vlivem nedostatku pravdivých informací o směřování a cílech naší společnosti, kvůli tlaku náboženských a tzv. alternativních společností. Racionální a vědecké poznání je čím dál více kritizováno. Váš průzkum nic nedokazuje, protože je silně osobní, neobjektivní a nemá žádnou vypovídající hodnotu. Sociologie je totiž vědecká činnost a vy jste a zůstanete amatér.

4 0
možnosti

muj clanek je pouze pripadovou studii... nikoli sociologickym vyzkumem... jinak souhlas s vami ohledne rozdeleni obyvatel

2 0
možnosti
Foto

Nejvíc se mi na těch "vlastencích" líbí jejich zacházení s mateřštinou. Český vlastenec-a čeština jak od migranta.;-D

3 1
možnosti

Svým obsáhlým "průzkumem" a následným blogem jste zjistil, co uvažující lidi vědí i bez toho. A sice, že existuje určitá množina občanů, kteří nemají na práci nic jiného než prohlížet FB, věřit všemu co se tam dočtou anebo sami pitomosti publikovat. Je to podobná sorta jako čtenáři bulváru nebo na vše nadávající návštěvníci hospod 4. cenové skupiny. Jen ten FB je médium pro ty technicko malinko zdatnější. Vadí mi vaše zevšeobecnění. Nevím kolik Čechů používá FB. Tipuju, že těch aktivních uživatelů jsou řádově statisíce. A na vaše testovací dezinformace reagovaly dejme tomu desítky uživatelů. Co z toho chcete vyvozovat ? Že promile uživatelů FB u nás jsou idioti ? To jistě ano, ale to lze poměrně přesně predikovat i bez průzkumu. Tak to zkrátka je v každé populaci. Kdo má mozek, používá ho. Kdo ho nemá tak věří všemu co si přečte na netu (eventuelně v médiích).

6 0
možnosti

Protože neomarxisti mají zelenou , stát tyhle neziskovky nyní podporuje. Co pane Máco budete dělat pokud stát tohle nebude podporovat a budou vznikat organizace z opačného spektra ?

2 2
možnosti

Bude bez "práce" a peněz, s nulovou možností jakéhokoli uplatnění.

0 1
možnosti

90% občanů tady migranty trvale nechce (dle průzkumů). Chcete říct že 90% občanů čte aeronet a je úplně hloupá? Asi ne že.

Vybrat si největší internetovou spodinu a na ní prezentovat jak jsou lidé s opačným názorem hloupý je ukázkový příklad manipulace.

Zatím nikdo nepřišel s nějakými logickými argumenty, v čem jsou pozitiva masové migrace z kulturně nekompatibilních zemí. Když jste tak chytrý, tak by jste mohl nějaké vyjmenovat.

6 1
možnosti

Snad nečekáte, že vám je vyjmenuje? Spíš vás nařkne ze čtení aeronetu, to je to jediné, co za naše peníze dovede.

4 2
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik