Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Kromě zjištění, že někteří fanoušci Zemana a Okamury věří každé blbosti, mi v textu chybí, co by s tímto stavem chtěl autor dělat.

0 0
možnosti
RM

diky za dotaz... ja o tom mohu psat, jak probihaji dezinformacni kampane apod.

ovsem, co s tim udelat... prvne se musi ti, co veri blbostem na internetu rozhodnout, jestli chteji fakta, se kteryma treba nemusi souhlasit, nebo jestli chteji jen to, s cim souhlasi nezavisle na tom, jaka je realita... prijde mi, ze chteji spis to druhe...

1 0
možnosti
VM

Trochu zkreslené vidění, tohle totiž funguje na všechny -----ce, tedy přívržence určitého řekněme ideologického náhledu a nejvíce markantní je to podle mého názoru u voličů Babiše :-)

2 1
možnosti
LO

Podle autora to funguje naprosto na každého, kdo má jiný názor než on.

4 2
možnosti
RC

tu hodnotu jsem jaksi nenasel..

4 0
možnosti
JS

Přiznám se, tohle se nedalo dočíst do konce(až na třetí pokus). Ale je to jedno, po prvním odstavci bylo jasné kam autor patří, kdyby byl neutrální, nedělal by ten článek tak jednostranně. Takže od hoaxů se liší jen tím, že je ve své propagandě sofistikovanější. Na druhou stranu, ten jeho článek je tak dlouhej a monotónní, že se mine účinkem.

5 3
možnosti
IC

Dlouhý a monotónní není vůbec ten samotný článek pana Mácy, ale ta zkopírovaná diskuze těch rozhořčených primitivů nad "domem Kalouska"

1 0
možnosti
MV

Aneb "tohle možná není pravda, ale mohla by být!" ...

2 1
možnosti
Foto

A už jste někdy, Máco, viděl pořad "Nikdo není dokonalý"? Stejný scénář.

...

No, jinak je vidět, že Vás práce baví. Jen škoda, že je absolutně k ničemu.

Promarněné hodiny zdravého chlapa v produktivním věku. Za tu dobu jste mohl zalesnit aspoň jedno pole, aby se lépe zadržovala voda v krajině.

A tu karmu fakt nechápu. I když možná jo - svědčí o tom, že protistrana není o mnoho chytřejší, než testovaný vzorek.

10 3
možnosti
JR

Co by zachraňoval pole, když může pracovat v neziskovce?:-)

1 2
možnosti
JB

No ale, co když je to obráceně? Ty fotky z Indie jsou fotomontáž, aby zakryly realitu z Česka? Co když vy jste ten, kdo ty fotomontáže vyrábí, aby pak mohl ukazovat jak je chytrý? Je třeba si dávat pozor na lidi, jako jste vy. Možná jste pracoval pro STB a teď tady jen předvádíte, co jste se u nich naučil. Na Internetu není nic jisté. Problém je, že to začíná platit i u klasických medií. Nikdy nebylo tak lehké lhát, jako dnes, kdy si lze většinu tvrzení ověřit.

2 3
možnosti
MW

Budu monotonní, ale. ;-D;-D;-D;-D;-D;-D

2 0
možnosti
JH

A co je Vám do toho, kdo si co dává na svůj profil a v jakých je skupinách, šmíráku?

5 8
možnosti
IC

Když je někdo v nějaké skupině a píše tam komentáře, tak asi chce aby ty spřízněné duše o jeho myšlenkových pochodech věděli, nebo ne? Tak se ale bohužel vystavuje nebezpečí posměchu, když nekriticky skočí na špek očividně nepravdivé zprávě a ignoruje fakta. To je potom jeho riziko, protože Facebook je věc veřejná.

0 0
možnosti
EH

Ten váš blog je totéž, jako byste vlezl do Jedličkova ústavu a poukazoval na to, že si chovanci nedokáží zavázat tkaničku. Postiženým lidem se totiž slušný člověk nesměje. ;-D

Spíš by mě zajímal experiment, řekněme anketa, která by ukázala, kolik z levicových intelektuálů bude zastávat stejné názory deset let po výšce. A kolik z nich se bude živit potíráním okamurovců a zemanovců. :-)

5 4
možnosti
JB

A kdo je to ten "levicový intelektuál"? To má být opak "pravicového negramota"? 8-o

3 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik