Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I72v40a85n 65M77a44r77e45k

13. 3. 2017 16:58

Opět perfektně zpracovaná svodka událostí za uplynulé období jako za blahých časů, včetně vyhledání a přesného seznamu třídních nepřátel lidu a státu . . . . . . ,. ." Velká a zasloužená karma " R^ [>-]

9 14
možnosti
SS

Vy to musite vedet.

3 0
možnosti
JM

J63a39n 16M10o34l96n22á48r

13. 3. 2017 16:57

Tihle magoři by měli odtáhnout do toho svého ruska a netahat většinu lidí zpět do bažin.

11 1
možnosti
Foto

Do bažin? Tam přece žije Jožin a ne Rusové.

4 7
možnosti
VK

Romane, za článek dávám karmu (alibistická věta, přiznávám). Pro pobavení přidávám, že mi zde byl mimo téma smazán příspěvek, kde jsem se pozastavil nad taktikou jednoho zdejšího proruského trolla, který pod tvým blogem zdatně plevelí diskusi. Holt se na něho nesmí ani poukazovat.

3 3
možnosti
JL

Jsou to hoši ducha mdlého.R^

12 0
možnosti
Foto

Tak, proč se jimi zabývat?

2 1
možnosti
Foto

i když si mohu o tom blogu myslet co chci, tak fotografie pana Kašuky se samopalem a pod tím znakem, hovoří za sebe.

9 1
možnosti
Foto

Myslíte si, že Vaše fotografie nehovoří sama za sebe?

6 13
možnosti
JH

J19a57n 17H14a70n30á55k

13. 3. 2017 16:16

Vážený pane Máco, byť chápu, že v diskuzi probíhá škatulkování jen podle souhlas/nesouhlas, já do žádné škatulky rusofób/rusofil nepatřím a blížím-li se k nějaký, tak spíš k té Vaší. Ale abychom si rozuměli.

Určitě se shodneme na tom, že v Rusku vládne totalitní režim, byť ne papírově, fakticky ano. Taktéž se asi shodneme na tom, že u nás je demokracie se všemi benefity, tj. např. svobodou slova (míra diskutabilní). Víme, jak dopadají kritici režimu v Rusku.

Ale to je právě ten benefit, kterého si máme vážit. tj. neveďte účelový útok na názorové odpůrce za politický marketing, který je v arzenálu všech světonázorů a je obecně tolerován. Nesrovnávejte propagátora z "5. cenové" s institucionalizovanou podobou politického marketingu, opět to působí účelově. Stejně tak působí, vypíchnete-li názor prostého občana z FB a "uděláte" z něj zástupce onoho světonázoru. Stejně tak to přece dělá ta Ruská TV např. s Kašukou pro "své účely". Jistě i na Vaší straně by se našel někdo z "5. cenové." Taktéž nemíchejte rozum a víru, protože "věřící" má prostě vždy svůj úhel pohledu a nutně nemusí být "zlý blb". Rozum jsou fakta, víra je otázka interpretace faktů. Jistě nebudeme kritizovat např. jehovisty šířící své bludy, že jsou placený z Ameriky (nebo kde to probůh vzniklo). Bojujte s fakty, vyvracejte lži, hoaxy, ostatně to i děláte a děláte to dobře a přesně o tom je demokracie, střet názorů a nekonečný informační boj. Ale právě snaha o umělou diskreditaci na základě "vyrobeného problému" věcně neřeší nic, a Vás to posouvá na východ.

I kdyby v ČR šířili své názory Apači placený z Antarktidy, tak na to mají právo, protože demokracie. Jste-li demokrat, nepoužívejte východní metody. Jednoduché.

11 1
možnosti
RM

R12o58m36a98n 34M71á29c78a

13. 3. 2017 16:36

Vidíte... a já vás neškatulkuji... kdybych se myslel, že váš názor nemá hlavu ani patu a že jste jen další člen zdejší trollí party, vůbec bych na váš předchozí příspěvek nereagoval

2 4
možnosti
ZH

"Hezky" jsem si počet. Karma.

4 2
možnosti
DV

D52a97v80i10d 42V55l27k

13. 3. 2017 15:11

Karma Romane a poklona za dobrou práci. Aspoň lidi vidí, co je ten ruský agent zač a díky R^R^R^R^

9 3
možnosti
Foto

To myslíte skutečně vážně?

2 11
možnosti

Už jen podle sestavy trollů a jejich snahy zazdít diskuzi je nad slunce jasnější že autor trefil desítku. Karma.

19 3
možnosti
SS

Bull's Eye se tomu tady rika ... R^

3 1
možnosti
Foto

Dvě poznámky na okraj.

1) S těmi řízenými hladomory bych si dal pozor, každopádně se na jejich vzniku podíleli polští agenti, kteří povzbuzovali ukrajinské rolníky k odporu proti kolektivizaci.

2) Stejně tak bych si dal pozor s TGM. Jak jsem se byl dočetl, tak S.K. Neumann vyhrabal někde nějaký citát, z něhož prý udájně vyplývala jeho otevřená podpora bolševikům, nebo tak nějak. Prozatím jsem se k samotnému zdroji sice nedopídil, má být součástí nějakého jeho básně po r. 1945.

0 6
možnosti
IC

Jo jasně, já to četl taky. Bylo to v Přítomnosti z roku 1925 a stálo to na druhé straně vlevo nahoře. Nevím už přesně v kterém čísle, ale spojte se s Ovčáčkem. Ten už má Přítomnost celou několikrát pročtenou při hledání článku Hitler je gentleman, takže ten Vám přesně řekne, kde ten citát od TGM stojí.;-D;-D;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik