Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dovolím si přičinit jednu krátkou technickou poznámku k této diskuzi. A také k tomu, jak ji autor článku vede.

Nikdy, pokud vím, tak skutečně nikdy, jsem své odpůrce nenazval "trolly". Buď jsem s nimi diskutoval nebo, a to ve zcela zvláštních případech, jsem je smazal.

Nazývat někoho, a to zcela generálně a bez výběru, trolly není totiž nic jiného než hledání alibi pro sebe sama.

Tedy, pro autora článku, který své myšlenky není sám vůbec schopen obhájit a musí se takto trapně vymlouvat.

22 10
možnosti
MB

Ako myslienky toho ze zakladatel proruskeho webu siri svoje bludy pomocou falosnych profilov? Co je na tom na obhajovanie? To je proste fakt ktory si mohol overit ktokolvek ( predpokladam ze chyba uz je napravena a bude to u toho konkretneho profilu narocnejsie, ak teda este vobec existuje).

5 1
možnosti
RM

a jeje... trolli parta uz najela... zase se dozvim odkud a za co jsem placen... chlapci to totiz vi samozrejme lepe, nez vim ja sam...

za muj osobni blog zde me fakt nikdo neplati... ale k cemu to je porad to opakovat... chlapci budou stejne mlit sve, protoze "prohledli"...

18 8
možnosti
Foto

Každý je chválen za to, že ve volném čase (skutečně?) dělá čest praporu.

4 8
možnosti
JM

J40a51n 13M89o47l14n27á89r

6. 2. 2017 11:49

Rusofilové už nevědí,jak se vymluvit ;-D

12 4
možnosti
Foto

A čo je to také, Rusofil? Ten, kdo čte Čechova a má rád Labutí jezero?

3 4
možnosti
RK

Nakonec je legrační, že vy nebo paní Romancovové ministerstvo pravdy, vždy dokážete vytáhnout něco, o čem nikdo předtím ani neslyšel, demaskovat to a pak argumentovat, jaká je tu vlastně lživá ruská propaganda. Tomu se musím upřímně smát;-D

14 6
možnosti
PU

P56e18t13r 21U73h76e67r

6. 2. 2017 11:48

Ne nikdo, ty jsi o tom neslyšel.

6 3
možnosti
JL
Foto

Já to osobně vidím takto. Před nějakými deseti lety nám bylo všem nebo skoro všem Rusko u bruselských předměstí.

Prostě se o ně nikdo nestaral, žili jsme spíš "globálním teplením", Kaplického šílenstvím na Letné, Klausem, Obamou a podobně.

A pak najednou, začalo Rusko jakoby mediálně růst. Vzalo potěhem toho gruzínského jedlíka kravat adalší na radu přišly "Pussy Riot, tak hezky přeložené a tak špatně vyslovené prezidentem Zemanem.

Následně přišlo Soči a to už bylo vidět tu hysterii v ČT, kdy všechno v Soči muselo být blbě. A i kdyby to blbě nebylo, tak to tak muselo být prezentováno.

A vlastně synchronně s tím, protože se předpokládalo, že prezident Putin bude zaneprázdněn v Soči, přišel Majdan s cílem jednak přehoupnout Ukrajinu na Západ, ale, a to hlavně, vyštípat Rusy z Krymu.

A jak to tak v životě chodí. Věci se často otočí proti svému původci jako bumerang. A proto teď musí mnozí, velmi dobře placení propagandisté, vykřikovat něco u ruských webech.

Ale, nejsou to ruské weby, co nás ovlivňuje. Je to prostě a jednoduše ta skutečnost, kterou vidíme a která se prostě "nedá okecat".

A samozřejmě i ta skutečnost, že v dějinách šachu byli Rusové vždy lepší a úspěšnější než Američané a vlastně, možná, než celý zbytek světa.

10 11
možnosti
MB

A co presne to ma spolocne s tym ze proruske weby siria svoje "informacie" pomocou falosnych profilov a diskusnych trolov?

8 1
možnosti
SH

Trošku mne mátlo, kde jste našel Adriany číslo, ale ... takhle je to prostě dramatičtější ;-) ...než napsat "mrknul" jsem na Geršla co zase vymýšlí, aby si zvýšil "prokliky". Jinak upřímně je to práce na 4 minuty, když jeden umí hledat googlem. R^

1 0
možnosti
RM

jj... ted zrovna koukam na "adrianinu" stranku s nazvem "sdilime pravdu" na facebooku ;-D

ta pravda z falesnych profilu... jak jinak... a sdilej tam jen ac24...

8 1
možnosti
Foto

Parádní detektivní práce, obrovská karma.R^

16 7
možnosti
RM

normalka... chce to jen trochu vetsiho fistrona nez maji "putinovi kluci" chemtrailsaci

8 7
možnosti

No jasně, Hermánek a Řezník, kdo jiný by tu mohl mít směnu. Nebo spíš subotnik?

13 5
možnosti
Foto

Já jsem tu jen kvůli Vám, abyste měl komu dávat minusky, a tím zvyšovat svou míru spokojenosti, čímž přispíváte k tvorbě HDP.

4 3
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik