Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Předpokládám že tohle je jen první třetina cvičení. Druhá třetina bude spočívat v tom, že 17.11. se bude trochu pořvávat v ulicích, možná proběhne i nějaká strkanice a 18.11. už budou sociální sítě plné hrdinů, kteří vlastním tělem zabránili pražskému Majdanu. To že majdan doopravdy nikdo nechystá přeci ještě neznamená, že může být překažen:-) Když může existovat virtuální "kavárna", tak virtuální majdan je drobnost.

11 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

12 6
možnosti
PK

Já bych jen poupravil, co znamená "Majdan", co se na Majdanu stalo. Majdan znamená mimochodem v ukrajinštině náměstí, centrální náměstí, ve městě nebo na vesnici. Slovem Majdan se dnes ve světě označují události na Náměstí nezávislosti v Kyjevě.

Majdan byl nedemokratický politický puč, ve kterém byla násilně svržena demokraticky zvolená moc na Ukrajině a který je vydáván v pokrytecké EU za boj za demokracii. Ukrajina byla chudá už před Majdanem, dnes je díky Majdanu na úrovni afrického státu (i Mongolsko má o 100% vyšší HDP, než zbídačená Ukrajina).

Všichni, kteří podporovali násilné události na Majdanu, by se měli stydět a zpytovat svědomí. Lidé, kteří podporují stávající moc na Ukrajině, jsou gauneři.

15 16
možnosti
JR

J76a30n 27R15i74c72h90t72e29r

7. 11. 2016 15:52

Za tohle Vás zavřou...;-D

0 2
možnosti
TP

T40o29m35á36š 95P41í15c37l

7. 11. 2016 14:44

Mě by zajímalo, jestli jste vnitřně přesvědčen aspoň o 10 % těch myšlenek, které píšete. Hlavně rozdat co nejvíce nálepek během odstavce, zcela ignorovat vzrůstající agresivitu pražské kavárny a morální charakter těch, co se k ní hlásí... Jen by mě zajímalo, čím to bude, že jsem tušil, že tento výtvor skončí v rubrice "zaujalo nás" ;-D

9 12
možnosti
KB

K47a21r53e62l 85B61o18č44e31k

7. 11. 2016 16:13

Vzrůstající agrese pražské kavárny a morální charakter těch, co se k ní hlásí. Dokažte to na konkrétních příkladech, pane zastydlý rockere kdesi z minivísky ;-)

5 4
možnosti
TH

No, především je třeba všechny onálepkovat a to ještě správným způsobem, aby na patriotech ulpěla špína, kdežto na neomarxistech pouze cnost, že?

Neřadím se ani k jedné skupině, ale pokud si mám vybrat partičku (intelektuálně značně nadřazených) kolem Kocába nebo kolem Zemana (dle článku hňupů jak ze žurnálu), tak raději toho Zemana (Boha jeho, jak jsem to mohl napsat? Prsty na klávesnici se mi fakt kroutí odporem, ale pořád lépe než Kocáb, Dienstbier, Šabatová, Kraus, Fischerová a podobní..).

10 9
možnosti
ZH

Kritizujete nalepkovani a pak vytahnete neomarxisty, u kterých silne pochybuju ze vite co a kdo to vůbec je. Nakonec všechny hodite do skatulky " particka Kocab". :-)

8 1
možnosti
Foto

Stačí se podívat, kdo váš článek kritizuje, aby člověk věděl, že jste to napsal dobře.:-) Karma

20 13
možnosti
MM

Jste si tím jista?

5 8
možnosti
VK

Expres, chápu.... Počteníčko;-D

3 1
možnosti
PB

P96e29t84r 90B21r19o28d29a

7. 11. 2016 13:44

Pokud takto veřejné někdo vyhrožoval použitím zbraně, měla by policie Čr. Okamžitě dotyčnému zabavit zbrojní průkaz a zbraně.

2 0
možnosti
Foto

Snížení karmy by tu nebylo?

11 9
možnosti
ZH

Tohle jsem zaznamenal na soc. sitich docela masivne. Hodne především extremistu (komunisti, neonazi, kremlofilove....) zacalo všude porvavat o hrozbe "Majdamu" (ani napsat spravne to neumeji) a ze se to musí "vsemi prostředky" zastavit. Necham stranou, ze je to nesmysl, jelikož nepředpokládám, ze by Zeman jako Janukovic nechal strilet do lidi a vyvolal tak revoluci, ikdyz jeho pravomoce jsou spis v rovine kladeni vencu. Ale logiku u extremistu hledat nelze. Kazdopadne jde o tu radikalizaci a radikalizaci prohlaseni o pouziti všech prostredku proti liberalni spolecnosti a utvrzovani se v tomto nazoru. Velka cast těchto bojovniku jsou spis zapskly lide s komplexy, pisici nekde z gauce a nezvednouci se z nej ani na obecni volby, kazdopadne je tam i dost posuku, kteří skutecne tyto vyzvy berou vazne a zatím asi jen strach z trestu jim brani v provedeni. Cesko se nikdy moc nevyznačovalo horkokrevnosti. Jenze v tyhle psychoze a hysterii není problem, aby nekteri magori skutecne pristoupili k cinum s pocitem, ze zastavuji "revoluci" a bojuji za "vlast". Tito lide mají pocit, ze jejich "názory" jsou legitimni, ze mají velkou podporu a to jim muze dodavat kuraz k provedeni čehokoliv. Staci jen jeden ovlivneny magor, pristupivsi k cinum a je vymalovano. Ostatne svet je plny vysledku takového pocinani.

8 3
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik