Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pro Váš duchaplný článek mě napadá několik vysvětlení. Buďto akce "nepokoje" zkrachovala nebo Bartoška je Putinův špion. Za nejpravděpodobnější však považuji to, že jste přesvědčený, že ten "plebs" je banda idiotů, která si není schopna zapamatovat co část umělců ve sdělovacích prostředcích hrdě hlásala.

1 3
možnosti

Tak hlavne ze jste si to po svem vysvetlil. Neni nad selsky rozum vidte. Muzete nam sem linknout, co to ti cesti umelci tak strasneho rekli, kdyz si to tedy pamatujete? A bacha at se neztrapnite, lzi Vam tu do peti minut vyvratim proti linkem, kdyz nejste sam schopny rozeznat, kdy Vam nekdo lze a ohyba pravdu.

1 0
možnosti

J42a87n 74P57l88a31c23h88ý

12. 11. 2016 19:55

Nesnášim lidi, jejichž přesvědčovací metoda je ta, že vám chtějí svou pravdou vystřelit mozek z hlavy.

Díky pame Máca za souhrn informací. ;-)

2 0
možnosti
Foto

Jděte všichni do háje... [>-]Rv:-/

1 3
možnosti

No a to si představte jaké temné rejdy kremrolí a puťofilů začnou po zvolení agenta Kremlu za prezidenta USA.

Na to pozor, nepřítel pravdy,lásky a slunných dní nikdy nespí. Temný mrak teď hrozí nejen z Ruska už i z USA.

0 0
možnosti
Foto

Ten Váš pokus o urážku je roztomiloučký, jako vy.

0 0
možnosti
Foto

Admin smazal můj předchozí příspěvek, příspěvek nějakého legračního človíčka, co se mě snažil urazit a mou reakci na něj nechal. Teď vypadám, jak úplný mimoň, protože můj příspěvek nedává smysl.

0 0
možnosti

R19o57m76a77n 55M58á93c98a

7. 11. 2016 21:37

jj... o to vic jasnejsi, k cemu ty "domobrany" jsou

5 1
možnosti
Foto

Až Think tank nebude opomíjet, že na Majdanu byly kyjevským soudem zakázány pro období přelomu roku demonstrace a že toto usnesení nebylo respektováno jak organizátory, tak i samotnými účastníky, lze se bavit dál. Toto nerespektování práva a právního státu je klíčem k pochopení charakteru toho, co se Ukrajině začalo dít a dělo se. A takový stát, kde respektováno rozhodnutí soudu, nelze brát do EU.

1 5
možnosti

R38o62m44a36n 82M61á18c79a

7. 11. 2016 20:24

V tom případě bychom díky panu prezidentovi už neměli být v EU, když se budeme bavit o nerespektování soudu. Ale samozřejmě nás tímto pan prezident z té zločinecké EU dostává a je hrdinou.

6 0
možnosti

J76a38n 17R65i23c14h65t92e19r

7. 11. 2016 15:51

"...tehdejší prezident Janukovič odmítl podepsání asociační dohody mezi Ukrajinou a EU. Nutno podotknout, že přibližování Ukrajiny k EU bylo jedním z bodů jeho předvolebního programu. Nedodržuje tak bod, který před volbami avizoval. Následně proti jeho postupu vychází demonstrovat studenti, k nim se přidávají rodiče a celkově dochází k efektu sněhové koule a k masovým demonstracím včetně účasti radikálních a nacionalistických uskupení a rovněž dochází k násilnostem."

;-D;-D;-D

Tak takhle se přepisuje historie? Četl jste vůbec tu tzv. Asociační dohodu? Kdyby ji tehdy Janukovyč podepsal, mohli by ho klidně soudit za velezradu. Ano, chtěl se přibližovat k EU, ale nechtěl Ukrajinu ožebračit ještě víc než byla, k čemuž by právě na základě Asociační dohody došlo. Zjistěte si aspoň občas nějaká fakta, když už chcete psát.

Stejně tak si dohledejte, jak to bylo s těmi manifestacemi, kdo s nimi začal. Předstíráte, že se jednalo o jakousi spontánní akci a doufáte, že už si nikdo nepamatuje, jak to bylo, jak byly pošlapány samotné základy demokracie, mezi něž svobodné volby, nezávislá justice či právní stát jistě patří.

Jste jako Rádio Jerevan... nejhorší na tom ovšem je, že o tom, co hlásáte, jste podle všeho skutečně přesvědčen.

To už by bylo lepší, kdyby vás platili ti ilumináti...

7 10
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS