Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M70i83l79a25n 15K57e97s89l

26. 8. 2016 22:39

Ti agenti Kremlu jsou,ale výkonní.Je to asi tím,že se nevyprndávají mnoho stránkovými úvahami,které si stejně nikdo nemůže ověřit a dělají to tak,aby jim lidé rozuměli.Místní propagandisté toho nalhali moc.Lidi si nepravdy ověřili a už jim nevěří.

5 4
možnosti
Foto

Co všechno ti agenti Kremlu nestihnou?!

Meni trochu paranoidní videt je všude a za vším?

9 6
možnosti
JR

J59a45r92a 66R27a24n92k

26. 8. 2016 22:25

Ne, neni. Stacilo mi zazit jedno ruske "osvobozeni" jako nezletile, stopovani mezi tanky a jeste leta ve Svycarsku jsem se nekdy budila strachy.

10 11
možnosti
TH

Pokud bych musel řešit dilema Merkelová vs. Putin, vůbec si nejsem jist, které menší zlo bych volil.

1 8
možnosti
FN

Ono je totiž mnohem jednodušší označit kritiky EU za agenty Kremlu, než se zamyslet nad tím, jestli ti lidé nemají tak trochu pravdu... Postupné utahování šroubů, postupné omezování práv, tisíce nařízení a směrnic ovládající a regulující životy miliónů obyvatel Evropy. Předpisy, které stanoví, co je pro euroobčana správné, co je pro něj zdravé, co smí jíst a jak se nesmí jmenovat to, co chce jíst,,, je toho moc, a nikdy by to žádného voliče který házel v roce 2004 lístek s ANO pro EU do urny ani nenapadlo, kam tento nesmysl až dojde.

Ale kritické články proti nenáviděnému Putinovi, to jo,,, to je in. To si dovolí každý, protože má podporu EU, se kterou je svoboda slova a demokracie na štíru.

13 12
možnosti
MM

Jak překvapivé - opět poután protiruský blog. Šmarja, když jsem jej letmo shlédl, to ase ambasáda USA musela plácnout přes kapsu. Za migranty, za terorismus může Rusko? Rusko organizuje migrační vlnu? Český národ není tak hloupý, aby tomu uvěřil a nezměníto ani to, pokud by idnes.cz poutal denně deset takových článků. Migranti v Rakousku vypovědělií policii, že mobily dostali, provoz mají zdarma, že dostali peníze a že vše financují a organizují USA. Existuje o tom bezpočet důkazů. O tom, že by ve věci mělo podíl Rusko neexistuje ani jeden důkaz. Ti šílenci prostěš chtějí rozpoutat válku a "nevidomí", jako autor tohoto blogu si neuvědomují, že bomby budou padat i na ně - tedy i na něj. Nejsem, Rusofil, jen nechci islamizaci Evropy a válku. Házet vše na Ruskom považuji za hloupé a v této zemi tomu už málkokdon uvěří.

Nicméně, je zajímavé sledovat, jak idnes.cz jede masivně protiriskou a proamerickou vlnu. Čím to bude?

Pro admina: diskutuji k obsahu blogu.

19 13
možnosti
JU

J32o29s24e25f 10U28l91m42a73n

26. 8. 2016 21:48

Já už jsem zde v diskuzi takové pomatené názory, že za migraci může Rusko, několikrát četl. Je to neuvěřitelné, co všechno jsou lidi schopni sami sobě nalhat.

15 4
možnosti
JJ

Nikdy jsem neměl rád kádrováky. :-/

5 2
možnosti
Foto

Vždy, když si přečtu jeho článek o ruské propagandě, připadnu si jako prosťáček boží, protože já nemám ani na to, abych intelektuálně pochopila lidi píšící pro Sputniknews.com. Dnes jsme si přečetla článek Brazilce Pepého Escobara o Jihočínském moři a zjistila jsem že mi unikají souvislosti, historické, politické, geografické, vojenské, Escobar jde až do roku 1519, vplétá do toho UNCLOS, EEZS, mořský internet, postmoderní válku. Budu to muset přelouskat ještě 3x. A takovéto vědátory rozdrtí Máca mrknutím oka. Bohužel o něm Pepé ještě neví. Anebo Máca o Pepém.

0 3
možnosti
PS

Jestli nějaký proruský agent vystupuje proti migraci je mi fuk. Na podstatě problému s migrací a islámem to nic nemění i kdyby se na to příživoval i rozpadlý a slepený lenin . Komu asi tak vyhovuje Evropa v krizi , ohrožená miliony ne kontrolovaných migrantů a teroru ve jménu islámu . Samozřejmě diktátorovi Putinovi. Pro své problémy nemá EU sílu a čas řešit anexe Krymu a navíc si Rusko může zabojovat na Dálném východě. Pokud obhajujete migraci a politiku merkelové , podporujete zájmy Ruska . Turecko je samo na cestě k diktatuře podobně té v Rusku . A kdo se s nim bratřičkuje? Merkelová ! Takže mám dojem , že proruští agenti jsou s vámi , autore článku , de facto na jedné lodi . Já osobně Putina nesnáším , ovšem riziko je z východu i jihu .

1 1
možnosti
Foto

No, máte to jaksi převrácené. K čemu by Rusku byla islamizovaná Evropa. Má jich tam dost a dost a úměrně k tomu starostí.

6 4
možnosti
AJ

A81d51a40m 88J24a76k57e25š

26. 8. 2016 20:48

Nacisté nenáviděli komunisty, komunisté nenáviděli nacisty. Důvod byl prostý. Obě strany byly ze stejného svinského těsta toužícího po moci a moc dobře to věděli.

Nějaký extrémista Jovanovič je mi úplně u zádele, stejně jako vy. Jste ze stejného těsta...

10 3
možnosti
MT

Ten paradox mě nepřestává bavit - jen na jedno místo zkompilujete co o sobě lidi sami říkají, a jak se dobrovolně a veřejně projevují, a jste hnusný pomlouvač:) Asi bych si na to už měl zvyknout, ale pořád mě fascinuje že Vašemu fanklubu nedochází, že ty figurky nepomlouváte, že to dělají samy:-)

2 3
možnosti
RM

to už je takový můj úděl... oni se veřejně projevují, já jejich teze převezmu... jsem špatný já... njn... fanklub mám holt specifický...

1 0
možnosti
Foto

Jste stejný, jako nacisté a komunisté, kteří své oponenty dehonestovali, kádrovali, protože nemohli obhájit své názory proti jejich protinázorům. Je mi takové chování silně odporné.

32 8
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik