Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Můžete mi, autore, definovat, co je to dezinformační past? Je to něco, co říká nepravdu nebo jen poloviční pravdu? Pravdu se asi nikde nedobereme pokud zrovna nejsme na místě, takže zbývá to druhé: tedy poloviční, třetinovou, či jinak obalenou "pravdu", která má sdělovat to, co se má veřejnosti vyjevit. V tom případě bych pokládal za dezinformační past i českou TV, která, uvádím příklad, uváděla fakt, tuším včera, že RF přemístil na krymsko ukrajinské hranice rakety S400 jako cosi, co zvyšuje napětí. Jen zapomněla říci, že se jedná o výlučně obrannou zbraň protivzdušné obrany. Tak je to dezinformační past nebo ne?

11 6
možnosti
Foto

Já, pane Otto souhlasím, ale žádná zbraň není 100% obranná.

Žádná. I ten obranný val kolem hradu nebo města dokáže nepřítele vysílit a rakety S400 zase mohou oslabit nepřátelské letectvo.

1 0
možnosti
VK

Výborný Romane. Karma.Je třeba neustále poukazovat, co je to za myslitele. Oni, i jejich obdivovatelé a kde se ty hlouposti berou.

Je příznačné, že někteří jejich obdivovatelé jsou tak přemýšliví, že mají potřebu sem jít trollit.;-D

15 8
možnosti
VK

Myslitelé se svými minusy, při své prudké inteligenci, přihlašují sami.;-D

3 1
možnosti
Foto

Rozumný člověk bude nad vašimi argumenty minimálně vážně přemýšlet. A o zakomplexovaných jedincích typu pana Macka lze jen zopakovat slova vedoucího autoservisu Karfíka v nezapomenutelném podání Ladislava Smoljaka: Je to marný, je to marný, je to marný...

10 3
možnosti
Foto

Rozumný člověk to nečte.

3 7
možnosti
Foto

Jen bych si rád myslel, že tyto obšáhlé pomlouvačné elaboráty jsou tvořeny ve volném čase autora a nikoli za peníze EU hodnot.

A argumentace ministrem Dienstbierem je zcela mimo.

8 7
možnosti
VK

Okopíroval veřejný zdroj. To je pomluva agente?;-D

7 1
možnosti
VM

V28á46c53l90a68v 72M25a49c94h

13. 8. 2016 11:25

Polického karma = polibek smrti:-)

5 6
možnosti
Foto

Tohle muselo dát práci. Vy se tím stalkingem živíte, nebo je to jen Vaše hoby, pane Máca ? Pokud to děláte amatérsky, prosil bych příště seznam lží Václava Havla, pokud to ovšem děláte za peníze, pak ho samozřejmě nebudete moci publikovat.

7 15
možnosti
PU

P46e55t87r 18U87h81e88r

13. 8. 2016 10:00

Ty nejsi moc vzdělaný, viď, Macku? Tady se jedná o stalking?;-D

11 1
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik