Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P.S.: co takhle zkusit opravdu pracovat?

0 0
možnosti
Foto

Analytik Evropských hodnot? No potěš koště.

0 0
možnosti
VP

V zemi, kde vládne hloupost a velké slovo zde má jednoduchý proletariát, jako je tomu v ČR, mají prostor různí mesiášové Okamurové a další populisté velký prostor ke svým politicko-ekonomickým kotrmelcům. Dobře však ví, že je mohou tito občané-voliči vynést na dobře placené posty poslanců či senátorů. Okamura poprvé kandidoval do senátu, ale moc tam nechodil ani žádné komentáře, jak předvolebně sliboval, tam nepronesl. Na kritiku svého nic nedělání odpovídal, že senát mu neposkytuje ten správný prostor pro jeho politické názory, že parlament by prý bylo jiné kafe. Jak svým příznivcům naznačil, tak mu i to voliči zařídili, stal se poslancem, ale dokázal akorát rozhádat Úsvit a občas plácat u kec pultu své vize o přímé demokracii po vzoru Švýcarska, které někde vyčetl.

Okamuru jsem poprvé zaznamenal v TV pořadu, kde vystupoval jako úspěšný podnikatel v cestovním ruchu a finančník a měl dávat rady a hodnotit nápady těch, kteří do podnikání chtěli vstoupit a potřebovali finančně podpořit.

Okamura byl více než směšný, naprosto nevěděl o co se vůbec jedná a ostatní podnikatelé a finančníci, kteří s ním v pořadu byli, jen kroutili hlavou jak takového troubu mohla ČT angažovat. Dělal chytrého, ale vždy to vyznělo nefundovaně a hloupě.

Zkrátka Okamura našel, jako syn moravské matky a japonského otce v ČR takové možnosti, o kterých by se mu v Japonsku, kde nějaký čas také pobýval, jen snilo. Myslím, že to nás, jako národ moc nectí, když takoví mesiášové dokáží s občany manipulovat jako s loutkami.

3 0
možnosti
JK

Okamura je z mého pohledu hloupý a ctižádostivý. Jeho mentální souputníci mu věří a lze jen doufat, že jich nebude mnoho.

Zcela zjevně ho vyvádí z míry mladický úlet pana Jandy. Někdo by mu měl říct, že nemusí pořád dokola sledovat pouze jeho filmy - jsou videopůjčovny a speciální weby. Potom by se mohl lépe soustředit na současnou Jandovu práci a uvolnit si ruce.

Také sdílím, takže očekávám zaslání použité igelitky.

1 1
možnosti
FV

Mně se moc líbilo, jak jste vytočil ty náckovské primitivy. A když se do toho obuje i emeritní agent StB Hermánek, tak jsem naprosto spokojen. Předchozí i tenhle článek považuji za velmi dobrý sarkasmus a ironii, takže za mě R^

4 1
možnosti
Foto

Aha, takže to s chutí uveřejnil Babišův server idnes.cz? Tak hlavně že pan Okamura tady má také Blog a to dokonce jako VIP ;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Článek je nudný, nepřehledný a chaotický. Jediné, co mne zajímá, totiž to, zda jste opravdu jedním z údú meziskové organizace Evropské hodnoty jsem v něm nenašel, a to mne mrzí.

2 3
možnosti
Foto

"Druhák" už nikdy tak netáhne, jako první představení.

4 7
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik