Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsou lidi, které jsou celkem spolehlivým vodítkem pro to, koho nevolit. Volfová je jedním z nich.

1 0
možnosti

Volfová je mi krajně nesympatická, ale nepřijde mi, že někdo, kdo nesouhlasí s existencí či současnou podobou EU by neměl mít nárok podílet se na čerpání peněz, které také jako daňový poplatník do EU platí, či v této oblasti jiným radit.

Jinak samozřejmě jsem pro to, aby došlo k zrušení takovýchto dotací. Jejich administrativa je nákladná a účely často podporující čistě soukromé aktivity, deformující trh (výstavba pekárny) či přímo škodící (mutli-kulti, gender propaganda, Evropské hodnoty atd.).

Ty peníze by šly lépe využít na obecní úrovni či v peněženkách daňových poplatníků.

0 0
možnosti

Tam kde se objevuje ženský feministický satelit Volfová, tam deset let tráva neroste. Vystřídala už tolik politických i nepolitických uskupení, že už si musí dávat pozor, aby si neprotiřečila. V poslední době se vždy vyskytovala tam, kde se politicky snažila prosadit paní Bobošíková, možná že je tajnou spolupracovnicí i u Konvičkovců, kdo ví, kdo všechno se na protiislámské populistické vlně veze.

Jinak ke starostem Ivana Marka jak to chodí v Bruselu. Myslím, že máme dost starosti s rozbujelou administrativou u nás, neboť jen za rok 2015 nabobtnala státní správa o dalších 22 000 nových úředníků, takže to je parketa pro vaší kritiku.

K té kritice EU bych jen ještě připomněl, že ČR dostala z Bruselu celkem cca 880 miliard korun, když tam odvedla ani ne polovinu.

4 0
možnosti
Foto

I67v11a43n 41M45a44r87e38k

27. 4. 2016 9:07

Ještě by ste p.Prokeši mohl uvést co se za "bruselské peníze" pořídilo, např "cyklostezky" zhusta vedoucí odnikud nikam, "rozhledny" ze kterých ze kterých ale jaksi není nic vidět, a nebo např u nás . . . za těžké stamilony "zmodernizovaná" trať, jejichž výsledkem jsou uzavřená nádraží bez jakékoli služby cestujícím, s uzamčenými čekárnami a o chybějícím sociálním zařízení raději ani nemluvě, takže výsledkem této " modernizace" jsou jen chátrající nádražní budovy které se vším všudy cestující veřejnost od služeb této instituce v konečném výsledku spíše odrazují, nic víc nic míň ,"Čest práci" R^

2 5
možnosti
Foto

I11v16a31n 41M20a90r33e64k

27. 4. 2016 7:59

!!Spíš než "bruselské peníze" mě iritují stovky bruselských aparátčíků a další tisíce v různých "pomocných" funkcích na ně nabalených pobírající za svou naprosto zbytečnou a často i škodlivou činnost neskutečné peníze. Evropa se da srovnat velikostí se Spojenými státy , mají USA takový neskutečný moloch jaký je údajně "potřebný" k řízení EU ? ! Navíc tito zbyteční úředníci zřejmě z nudy a nedostatku jiné činnosti vymýšlejí pro občany EU zbytečné a velmi často škodlivé a dá se říct i životně nebezpečné věci, nařízení a zákony . . . a záležitost s "imigranty" je toho zářným příkladem ! ! ! 8-o Rv !!

0 5
možnosti

Ano, bruselské peníze jsou obecně hnus, který křiví všechno. Snad jediné dotace, které bych bral na milost, by byly dotace do infrastruktury (a dopravní zvlášť) zaostalejších zemí. A že si berou i kritici EU? No samozřejmě, vždyť i oni do EU odvádí. Vaše logika je stejná jako těch, co kritizují Macha, že sedí v EU parlamentu. Přece ti, co EU kritizují nemají právo sedět v jeho parlamentu, že? Jo, nebýt takových jako je Farage, to by se to unijně vládlo.

4 3
možnosti

Autorovi nevoní, když se Češi snaží získat zpět něco z toho, co do evropských fondů musí odvádět? Tak to nevím, co si o něm myslet.

6 6
možnosti

J63a54n 87S15e31m31i36k

26. 4. 2016 22:59

cesko bere mnohem vice nez odvadi. nekolikanasobne

3 1
možnosti

emigrantský fanklub ocení, my ostatní marně hledáme blijící smajlík nad prací placeného aktivisty Think tanku.

5 4
možnosti
Foto

Člověk, který se živí poradenstvím není odpovědný za to, jakými cestami peníze putují - zda je nejprve pošleme do Bruselu a pak si je necháme posílat zpátky. Tato nesmyslná pravidla nastavili politikové, ne poradci. Proto se nad tím nerozčilujte, je to zbytečné !

5 0
možnosti
Foto

I77v71a55n 76M55a57r41e92k

26. 4. 2016 19:49

Byli jsme před Bruselem a byli by jsme i po něm (aspoň doufám) 8-o

1 3
možnosti

Vážený pane.A myslíte si,že naše peníze bohatým státům v EU smrdí.Jeden medik,který tam odejde po studiích,tam z našich daní odnese 4 mil. Kč.Tolik nás totiž stojí z našich peněz,než dostuduje.A nejde jenom o doktory.Východňáři jim totiž jezdí dělat ekonomiku zadarmo.Tato demokracie se jim hrozně líbí.Měl bych skutečně problém uvažovat v tom smyslu,že oni nám něco dají zadarmo.

6 1
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik