Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, názory obsažené v blogu měly jen pobavit, je to druh legrace, i když někdy může smích i zamrznout či zhořknout.

0 0
možnosti
Foto

PanMáca o sobě píše: "Přežil týden v Nigérii, konflikt navýchodní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu".

Těmitovýkony nabyl vysoké morální autority a nyní na nás ze svýchvýšin shlíží s nadhledem ... Šmouly Koumáka(https://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0moula_Koum%C3%A1k).

PaneMáca, jste mi sympatický, protože i ve mně mnozí vidí Koumáka.Šmoulové všech států, spojme se! Šmoulové jsou modří jakovlajka EU a vždy propagují toleranci rozmanitosti coby jedinémožné řešení všech příběhů. Gender-equality sice mocneřeší, ale dokázali mezi sebe úspěšně integrovat blondýnu,atone ledajakou:Šmoulinku jako agentku-špionku přece stvořilbílý arci-zloduch s židovskými rysy, Gargamel!

Máte mojiplnou důvěru, že všem Šmoulům i nešmoulům konečně ukážete,jak řešit jisté potíže integrace cizích kultur do té naší.Nové imigranty tu sice zatím příliš nemáme, ale i stávajícíobyvatelé Chánova, Luníku IX a dalších vyloučených lokalit užstovky let marně čekají na spasitele Vašeho formátu. Za Vašireálnou pomoc tleskáme a děkujeme!

0 0
možnosti
Foto

(omlouvám se za re-post, editor idnes vypustil některé mezery, správně to mělo vypadat takto:)

Pan Máca o sobě píše: "Přežil týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu".

Těmito výkony nabyl vysoké morální autority a nyní na nás ze svých výšin shlíží s nadhledem ... Šmouly Koumáka (https://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0moula_Koum%C3%A1k).

Pane Máca, jste mi sympatický, protože i ve mně mnozí vidí Koumáka. Šmoulové všech států, spojme se! Šmoulové jsou modří jako vlajka EU a vždy propagují toleranci rozmanitosti coby jediné možné řešení všech příběhů. Gender-equality sice moc neřeší, ale dokázali mezi sebe úspěšně integrovat blondýnu, a to ne ledajakou: Šmoulinku jako agentku-špionku přece stvořil bílý arci-zloduch s židovskými rysy, Gargamel!

Máte moji plnou důvěru, že všem Šmoulům i nešmoulům konečně ukážete, jak řešit jisté potíže integrace cizích kultur do té naší. Nové imigranty tu sice zatím příliš nemáme, ale i stávající obyvatelé Chánova, Luníku IX a dalších vyloučených lokalit už stovky let marně čekají na spasitele Vašeho formátu. Za Vaši reálnou pomoc tleskáme a děkujeme!

0 0
možnosti

J92a40n 46K76o89v44á77ř

14. 3. 2016 16:57

Tak snadné to nebude: lva odstranit můžeme, ocasy nikoliv.

Ohledně manipulací přidám také jeden odkaz: http://by15819cz.bloger.cz/spolecnost-ekonomika-a-politika/konspiracni-teorie-zanik-etnickych-narodu-budoucnost-Evropy-ohrozeni-demokracie

0 0
možnosti

Souhlasím. Lva smazat, Karla zapřít. Ale s tím citováním TGM bych to taky ještě přehodnotila. Už jenom to prostřední jméno...

A na bankovky radši Pata a Mata. Na ty se dá aspoň koukat

0 0
možnosti

Prokázal jste vtipný nadhled,R^

2 1
možnosti

Nebo lacinou jednostrannou ironii...

0 0
možnosti

Pane Máco, děláte svým blogováním moc záslužnou práci, ale jak vidíte na mnohých ohlasech zde, ČR je už občansky někde, odkud není v této generaci návratu.

4 1
možnosti

Na podceňování rizik a bagatelizacích nebezpečí není nic záslužného. Rv

6 0
možnosti

To jste to zase nějak poplet. Škoda, že jste nad tím Masarykovým citátem trošku víc nezamyslel, je otázka zda ta ty jiné národy jsou u sebe doma, pak vskutku asi není důvod k žádné averzi, nebo zda se násilím cpou k nám do dveří a budou nám tu poroučet jak máme žít...

Ani to křesťanství se nevyznačuje jen tupou a všeobjímající láskou, neřízenou rozumem. Nýbrž hlásá, milujte bližního JAKO SAMI SEBE. To "sami sebe" je v tomto kontextu důležité. Dále apoštol Pavel píše, že by neměl sílu se nechat vyjídat, okrádat a fackovat od nějakých rádoby veleapoštolů:

„Klidně snášíte, když vám někdo poroučí, když vás někdo vyjídá, okrádá, ponižuje, fackuje! Zahanbeně přiznávám, že já na něco takového sílu nemám.“ 2. Korintským 11:21;22 . Vidíte ? Žádná tupá láska, nechat si všechno líbit. Nebo jiný text:

„Pokud k vám někdo přichází s jiným než tímto učením, nepřijímejte ho do domu ani ho nevítejte. Kdo takového vítá, stává se jeho spoluviníkem.“

2. Janův 1:10. Muslimáci nepřinášejí Krista. Naopak tvrdí, že Kristus není Boží Syn. A to je antikrist. „Kdo jiný je lhář než ten, kdo popírá, že Ježíš je Mesiáš? To je ten antikrist, který zapírá Otce i Syna.“ 1. Janův 2:22!!

4 3
možnosti

líbí se mi, jak se Konvička ustavičně sám a vytrvale ztrapňuje

3 5
možnosti

Právě běží film Světová válka "Z"

Záběry podobné jako můžeme vidět při současné migrační krizi

a hláška: "člověk nepřizná, že se něco může stát, dokud se to nestane."

Víc k tomu netřeba dodávat.

9 0
možnosti
Foto

Ten citát T.G. Masaryka jste špatně pochopil, tedy spíše špatně aplikoval na dnešní situaci. Třeba Vám pomůže jiný citát.

"Důvod, proč si někdo zamyká v noci dveře, není ten, že by nenáviděl to, co je venku, ale proto, že miluje to, co je uvnitř."

Greg Abbott guvernér Texasu 23.11.2015

21 0
možnosti

To je hezký citát.

Nepředpokládám, že by někdo chtěl trávit zbytek života za zamčenými dveřmi.

Když tedy opustíme své výsostné území za zamčenými dveřmi..?

Je naprosto správné a žádoucí milovat svou rodinu a svou vlast.

Pokud je velká část společnosti ochotná pro své zájmy tolerovat slepé násilí nebo genocidu, bude to jako pokaždé v minulosti fungovat, ale rozhodně ne dlouho.

Bylo to tu už tolikrát a pod tolika různými hesly. Svět se mění úžasnou rychlostí a civilizace nás hýčká svou vyspělostí.

Jenom lidi jsou tisíce let stejní.

1 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik