Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Takže jsem se o blogérovi dozvěděl, že trpí rusofobním stihomamem a nic víc. Vše co popisuje jej jen snůška jeho domněnek, ovlivněná nenávistí k Rusku a Zemanovi.

13 4
možnosti
ŠF

Chtít po vás, abyste ty jeho "domněnky" vyvrátil nějakými důkazy, to bych asi chtěl moc, že? Ono totiž takové "drobnosti" jako WhoIs záznamy, FB a LinkedIn profily zakladatele té stránky nebo obsah té žumpy WAHAH.

2 1
možnosti
LN

...všechno to do sebe zapadá....cílem provokace nebyl diskreditace sluníček...tu nikdo z vyšších míst nechce a nepotřebuje....cílem byl sluníčka vyprovokovat....a pak (možná - neb nikdo neví kdo všechno byl za těma vratama baráku MV) jich pár nechat zmasakrovat "náckama" s hadry na ksichtech....následně by vypukla "náckiáda" (dle vzoru hilsneriáda)...na všechny nepřátelé sluníček...to byl hlavní cíl...celková diskkreditace proti imigračního a protiislámského proudu....včetně těch 10 tisíc lidí který přišli jen vyjádřit svůj názor

celkový záměr ale nevyšel...protože to bylo zfušovaný....bylo by třeba přimáčknout ke zdi toho hajzla v hnědý bundě.... od něj musí vést nitky (dle mého( k chovancovi a dalším zmetkům

26 0
možnosti
JS

Omg co je to za blabol 8-o

3 0
možnosti
JV

Njn, pro rusofoby, antizemanovce a sluníčka 100% pravda;-)

4 1
možnosti
SC

Mam pocit, ze kdyby Milos Zeman natocil vrazdu v hradnim prikopu, tak se vyroji spousta odborniku s tvrzenim, ze je to jen proputinovska propaganda.

2 1
možnosti
JB

J26i40ř80í 71B50r12o51ž

18. 2. 2016 13:04

Někdo vidí ruské agenty i pod svojí postelí. Co dodat. :-P No buďme rádi, že jsou zde i neoficiální média, která nám předkládají jiný, než ten "jediný, správný a oficiální názor" diktovaný z Bruselu a Berlína.

6 1
možnosti
RS

Proc to delaji? Putin chce rozvratit EU. Pro neho plati jezuitsky princip, ucel sveti prostredek. Jeste stesti, ze Rusove jsou tak naivni.

0 1
možnosti
RH

R21a60d39e88k 47H10o38r84á27k

18. 2. 2016 13:00

Řekl bych to tak, že kampaň proti islámu vede hlavně sám islám a všichni ti, co za něj tak horečně kopou, protože jim z tohohle islo-kohoutku kape spousta chechtáků...

3 2
možnosti

P78a54v10e33l 75Š57e62d37ý

18. 2. 2016 12:57

hele komu a kam lezete? co jste dělal před 89? kde jste lezl tenkrát? pokud máte základní školu pochopíte, že tady nikdo nechce něco co se s naším naturelem neslučuje. JAsný? A tak jako kdysi byly štvavé články je to to samé. Ale zapomínáte, že tentokrát jsou lidé lépe informování - zaplaťpámbůh že nemusíme spoléhat na zaprodané novináře a provokatéry, takže si melte co chcet ale lidi fakt hlupáci nejsou. Tedy pár se jich najde.

9 3
možnosti
ŠF

Jen pro upřesnění - tím kritizujete Putina a jeho asijské móresy, co se sem snaží protlačit, nebo muslimy?

1 1
možnosti
Foto

No, a není důležité to, CO je na tom videu, než to, KDO ho pořídil...?

21 0
možnosti
ŠF

V tomto případě ano - protože to video sestříhal a opatřil titulky, které jsou autorem blogu (a nejen jím) považovány za zavádějící.

1 2
možnosti
VC

Čím víc se do lejna strká, tím víc se rozmaže ;-D

Jen víc a víc upozorňujte na to, jak se policista v civilu snažil s převlečenými patrně taky policajty zdiskreditovat desetitisícovou demonstraci proti islámu a imigrantům. ;-DR^

7 0
možnosti
ŠF

No, pokud je na videu 10000 protestujících proti islámu, pak už začínám rozumět té hysterii okolo "vlny uprchlíků, co zavalila ČR", a dokonce i Haškovu tvrzení o "zhrouceném Německu" ;-D

1 1
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik