Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

Autore, běžte se s tou svou rusofóbií léčit, jsou až směšné ty Vaše konspirace podle vzoru bolševika, kdo nejde s námi, jde proti nám.

8 0
možnosti
MT

M14a87r96e76k 63T73e30t73u58r

18. 2. 2016 14:34

Zajímavé - a teď ještě o "kamarádské" cenzuře a manipulaci. :-P

3 0
možnosti
Foto

Hloupy clovek brani spatnost tvrzenem ze ti druzi to taky delaj. :-)

1 0
možnosti
Foto

Je mozne ze to neni protiislamska kampan, ale hlavne proruska kampan, zivena na protiislamske vlne.

2 1
možnosti
TP

Jak s námi manipuluje EU? Granty = úplatky. V německu ve švédsku se vše zamlčuje. KDyž to někdo vidí, vodní děla na něj. Sarazina vyhodili z práce z vedení bundes banky za to, že si dovolil napsat knihu Německo páchá sebevraždu. Mám jednoduchý dotaz. Proč je legální propaganda v pořádku a ruská špatná? Palata, Komárek, Fendrych to je co? vzpomínáte na Kristýnu Kočí a ́její: S idnes je to domluvený? Bloggere máš před sebou ještě mnoho práce, ale věnuj se prosím té oficiální propagandě, protože má neskonale větší účinek.

11 1
možnosti
RA

Mno, kampaň "Proti islámu" je spontánní, pokud se naní někdo che přiživit, tak to prostě nelze vyloučit, ale ta sluníčková mantra, která dělá z odpůrců islamizace a dovozu aláhu akbarů nemyslící masu ovládanou Kremlem , je směšná. Není to ani názor, jako spíš diagnóza. Meti svými přáteli a známými mám jediného člověka, který NENÍ odpůrcem migrace muslimů do Evropy. Všichni do jednoho jsou proizraelští, víceméně euroskeptičtí, konzervativní a v podstatě reaganisté. Svět nevidí černobíle. Směšné ale je , když z manipulace "kampaní" obviňuje nezivkářská lehkoživka ála "Evropské hodnoty"... Zároveň mě lae baví, že po skandálu se svojí gay-pornosuperstar ještě kdokoli z Evropských hodnot má kuráž lézt na světlo boží.

15 0
možnosti
JS

Kdyby kampaň byla vedena nějakým Američanem , tak by to bylo dobře nebo špatně? Tak pane pisateli těchto článků, měli bychom spíše hledat pravdu a to bez ohledu odkud byla vyslovena. Bohužel Váš článek je tendenční.

12 3
možnosti
JP

J15i91ř51í 69P63ů44ž37a

18. 2. 2016 13:35

Ale přece kampan proti Islámu nemusí nikdo dělat Islám se znemožnuje sám.

6 0
možnosti
TP

OK. Tak je to PR. A díky tomu odhalení mi má přestat vadit, že v německých základních skolách jsou jen tři němci, kteří ostatním žákům arabům nerozumí? Díky tomu mají němci tolerovat 1050 napadení během jediné noci? Díky tomu má přestat platit to, co prohlásila Merkel v roce 2011: muslimové = nelze integrovat? Řeknu to takhle. Jasně že je Rusko aktivní a upřímně: maj to teď snadný. Idiocie naší a EU pol. reprezerntace je tak velká, že by si tím ten PR manipulátor měl vydělat jen tak tak na chleba. Zamylsel jsme se a .......... jo, pořád mi to vadí. Musíte se blogere snažit víc. Jo a vy to děláte zadarmo nebo v rámci nějakého EU grantu?

23 3
možnosti
JK

J69i56ř55í 24K43ü60h25r

18. 2. 2016 13:27

To tam mají asi slabou porodnost, když mají jen 3 německé žáky v několika školách.

2 1
možnosti
RM

R91o61m31a73n 97M76á36c65a

18. 2. 2016 13:09

Vazeni diskuteri, jako autor opravdu doporucuji sledovat deni na one FB strance. Samozrejme, ze clanek vyvolal velky ohlas a admini WeAreHereAtHome tak mazou jako o zivot nepohodlne nazory dotazujici se na zakulisi stranky apod. Perlickou uz je jen to, ze se tam objevila i znama persona Jelena Vicanova...

8 5
možnosti
JV

Milý Máco, dění na FB sleduji a absolutně s vámi nesdílím vaše podezření. Je pravda, že některé příspěvky jsou divné, ale o těch si myslím své. Chce to trochu zdravého objektivního rozumu a né nenávistné zaslepenosti.

8 4
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik