Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K50a50r51e47l 40R51a72d55a

19. 2. 2016 14:14

Dobrá agenturní práce. Odhalil jste, že pan Mančík narazil na zlatou žílu. Dělat v Evropě proruskou propagandu je opravdu velice snadné a snad i výnosné. Evropští politici dělají jednu pitomost za druhou, stačí na ně lehce upozornit. Vždyť to právě oni dělají za pana Mančíka tu hlavní práci. Zatím se jim povedlo dostat Rusko z mezinárodní izolace. A až Putin rozežene IS a ukončí válku v Sýrii, bude Rusko znovu světovou mocností s právem veta. To jsou skutečné výsledky zhovadilého chování EU a pan Mančík slízne smetanu. Před jeho podnikatelským instinktem je třeba smeknout klobouk.

4 2
možnosti
MK

Takovou velmi důkladnou a v podstatě neprůstřelnou investigativní práci by měli v rámci svého řemesla dělat novináři, kteří na to ovšam hážou bobek. Rusové vedou v posledních letech ohromně úspěšnou mediální kampaň, jejíž cíl je z jejich mocenského hlediska pochopitelný - co nejvíce oslabit EU a potažmo i NATO a USA, své hlavní ekonomické, vojenské a politické rivaly. A daří se jim to parádně, klobouk dolů. Pokud sídlí jejich najaté PR agentury také v Dubaji, zdá se, že do toho investují opravdu hodně. Zbytek práce dokonají mnohem hůře placení a většinou i neplacení nadšenci ve všemožných diskuzích. I tady níže to vypadá jako píchnutí do vosího hnízda :-)

2 1
možnosti
Foto

K85a74r73e58l 67R97a57d18a

19. 2. 2016 14:33

Z té důkladné práce nebuďte zase tak odvázaný, pro člověka, který se vyzná v internetu je to otázka pěti minut. Já si takhle běžně prověřuji neznámé lidi, kteří se mi hlásí za FB kámoše. Občas narazím na falešný profil, od kterého dál nevede žádná stopa. To je práce amatéra. Někdy stopy vedou dál, ale pak stejně končí u neexistující osoby. To je práce profíka. Naklást falešné stopy přez Švýcarsko, Dubaj nebo třeba Austrálii, můžete klidně z garsonky ve Vršovicích a ani nemusíte vystrčit nos ze dveří.

5 0
možnosti
BK

Pan Máca je spolupracovníkem pana Jandy? 8-o

Tak to potom jóo. ;-D

3 0
možnosti
Foto

On "spolupracuje" různě.

1 0
možnosti
JP

J38a40n 74P34u52l54e75c

19. 2. 2016 10:43

Normální člověk těmhle ruským blábolům nevěří, bolševiky a nácky bych neřešil, ti tomu věřit prostě chtějí. ;-D

1 0
možnosti
JS

Klasicka demagogie UStrola Macy :-/

2 3
možnosti
ŠF

Dojdou-li argumenty (nebo pokud vůbec žádné nikdy ani nebyly), zkusíme autora aspoň pohanět.

3 1
možnosti
ZH

R^

Myslím, že tady v Německu si Putlerovci nedávno sami zasadili těžký úder. Řekl bych, vlastňák přímo Vladimírovi do koulí. Ta akce se znásilněnou puberťačkou otevřela mnoha pochybovačům oči. :-)

6 3
možnosti
RM

to ano... viz

http://maca.blog.idnes.cz/c/492573/unos-a-znasilneni-trinactilete-elizavety-v-berline.html

ono to jaksi melo spoustu trhlin, kdy jedna osoba, ktera to komentuje xkrat zmeni vypoved... sami se tak v tom vymyslenem pribehu ztratili...

2 4
možnosti
RM

No a? Na fb Bellingcat mě smažou za pár sekund.

Na aeronet hážu kolík. Dnes už stačí i zprávy na idnes a diskuze pod nimi, aby si člověk udělal jasno, že vše je opačně, než se tady snažíte propagandovat.

4 2
možnosti
JS

A nenapadlo Vas treba ze nekdo mohl zfalsovat uz jmeno vlastnika domeny? Tim padem cela Vase Facebookova investigace mohla byt jen nastrazeny fake a nebo blud? No nevim nevim ale i kdyby jste mel po celou dobu "vysetrovani" pravdu tim zaverem jste tomu tedy nasadil korunu:)

4 1
možnosti
RM

R21o75m31a61n 28M21á86c20a

18. 2. 2016 23:31

ma to jen malou trhlinu... oni se k tomu mancikovi sami priznali... vse, co je v clanku plati...

2 4
možnosti
AP

A co tím chtěl autor říct? Mě to nevadí i kdyby to byla stokrát pravda. Jen houšť a větší kapky. Proruské propagandy není nikdy dost. Proamerické a prounijní propagandy je tu stokrát víc. je třeba vyrovnat skóre.

7 6
možnosti
MK

M46a22r55t43i73n 67K16r39a12l

18. 2. 2016 19:29

Koukám pane Máco, že váš blog je pro rusáčky jako když v bažině plné komárů rozsvítíte lampu.

6 3
možnosti
Foto

njn, taky jste přibzučel, což....

5 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik