Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Byl jsem zvědavý, tak jsem to dočetl do konce - pro mne zcela nepřehledné a naprosto nechápu, jak může někdo věnovat čas tvorbě takového blogu. Masakr.

Tedy ale zároveň klobouk dolů - to zapálení z toho blogu úplně sálá (a trocha té poctivé demagogie také).

3 0
možnosti
Foto

Problém spatřuji v tom, že lidé vašeho druhu jdou proti faktickým zájmům Evropy. Zájem Evropy není být prodlouženou rukou USA, ale být samo sebou a držet obě velmoci plus/mínus na stejnou vzdálenost. Průkopník této politiky byl generál de Gaulle, kterého není možné vinit z nadržování totalitám. Máca je jen někdo, kdo chce přiskočit do světla ramp na nynější veřejně mediální trend lynčování všeho, co není v souladu s americkými zájmy. Že se o ten přískok snaží, ale ještě nepřiskočil, svědčí jeho křečovité reportáže o odhalování ruské propagandy. No, a vy mu přitakáváte.

1 0
možnosti
Foto

Je ten váš článek jak zápis z chemických praktik. Nedá se číst. Jisto je, že vám dotyčný autor musel buď přebrat ženu nebo nadělat na koberec. Vytkl jste mu i ve školce neuklizené hračky. Jenže, jsem-li paranoidní, neznamená to ještě, že po mně nejdou. Navíc. Důležitá je sama zpráva, nikoliv její nositel. A ta se tím, že jste posla denuncoval, nijak nemění. Takže přeji další příjemný život v Matrixu.

3 0
možnosti
Foto

Tak ani mne to moc nepřekvapuje. Kdysi dávno se pan Vik - takový komorník pana Sládka, přiznal, že proti Romům nic nemá a že celá ta traperie s demonstracemi, které se Sládkem organizoval, byly jenom rejžák na peníze, ze kterých ale kromě Sládka nikdo nic neviděl.

0 0
možnosti

J22a51n 66P52u77l38e74c

20. 2. 2016 9:36

Dobrá práce. R^R^

2 1
možnosti

Takže když to shrnu.Rusko vyvolalo migrační vlnu.A nadále ji podporuje.Zároveň, prostřednictvím nastrčených manipulátorů, ovlivňuje veřejné mínění a zvyšuje nacionalistické tlaky v zemích EU.To vše s cílem oslabit a rozvrátit EU.To by byla docela uvěřitelná teorie, ale je tu to ale! Nějak vám z toho vypadla Makrela a spol. co její úloha? Jedině, že by tato evropská elita byla vlastně mistrně infiltrovanou bandou ruských agentů. Prostě ještě se máte co se týče propagandy co učit.:-P

1 1
možnosti

A kde jste probůh z článku vyčetl tvrzení autora, že Rusko vyvolalo migrační vlnu? ;-D ... Zkus si ten článek přečíst ještě jednou, je to článek naprosto o něčem jiném!

A jen tak bokem:... že paní Merkelová (a její banda) problém imigrantů naprosto nezvládla,.. v tom s Vámi naprosto souhlasím!

1 0
možnosti

A co když všechny ty sociální profily jsou jen fake? ;-D

0 0
možnosti

R48o30m20a10n 33M59á96c96a

19. 2. 2016 23:01

a co kdyz oni sami priznali, ze za tim mancik stoji?

0 0
možnosti

No jo, když ty fakta tak bolí. Asi jako myšlení. Karma R^

3 0
možnosti

R20o42m47a96n 28M26á14c38a

19. 2. 2016 19:22

njn... takovy je uz holt zivot... a ted prosim minusy...

0 0
možnosti

Jeste maly namet pro autora, aby vedel z ceho se asi Rusko poucilo:

1. rok 2008, Pentagon vytvari svetovou sit cizojazycnych zpravodajskych stranek zahrnujicich arabskou stranku pro Iracany, najima mistni novinare aby psali informace o udalostech a dalsi obsah, ktery bude propagovat zajmy USA ...

WASHINGTON — The Pentagon is setting up a global network of foreign-language news websites, including an Arabic site for Iraqis, and hiring local journalists to write current events stories and other content that promote U.S. interests and counter insurgent messages.

The news sites are part of a Pentagon initiative to expand "Information Operations" on the Internet. Neither the initiative nor the Iraqi site, http://www.Mawtani.com, has been disclosed publicly.

http://usatoday30.usatoday.com/news/military/2008-04-30-sites_N.htm

- unor 2009 ... Pentagon utraci miliardy na propagandu

2. Pentagon dramaticky navysuje rozpocet na propagandu az na 4,7 miliardy dolaru v roce 2009.

http://www.foxnews.com/politics/2009/02/05/pentagon-spending-billions-pr-sway-world-opinion.html

3. kveten 2013 ... USA Today ziskal vladni zpravu o propagandistickych aktivitach Pentagonu. Ve 22 zemich byly propagandisticke tymy pentagonu uspesne.

http://www.usatoday.com/story/news/nation/2013/05/23/military-propaganda-operations-poorly-coordinated-often-ineffective/2354235/

3 0
možnosti

Jenže je propaganda a propaganda. Určitě tam nevysílají takové zběsilosti, jako Ruská média vysílala třeba o invazy v 68, nebo o snásilnění, které se vůbec nestalo. O falešných fotkách z Ukrainy ani nemluvě. Oni se totiž i sami američané starají o odhalování. :-)

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS