Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Podstatu jste vystihl skvěle - největšími bojovníky proti zhoubnému islámu jsou přesně ti češi, které by nikdo slušný nechtěl mít za sousedy, protože jsou to zahořské, závistivé, nenávistné karikatury.

Bohužel, právě ti, kteří by se potřebovali probudit, váš článek nedokážou vnímat racionálně, budou ho vždy vnímat jen emotivně jako urážku, a tím pádem ho zatratí bez zamyšlení, zda v něm není pravda.

1 0
možnosti
Foto

Nevím, ale znám dost ostrých odpůrců islámské kolonizace, kteří jsou velmi slušnými sousedy. Zdraví na potkání, jsou slušní, nedělají binec a i se sousedskou pomocí se člověk nezklame. ....že by to byl pro změnu jen Váš předsudek?;-)

2 0
možnosti
Foto

Lidé v ohrožení pociťují nejdříve obavy a nejistotu, pokud ohrožení dlouhodobě trvá nebo se dokonce stupňuje, pak pocit přechází v odpor a nenávist. Můžete na tom multikulturně kritizovat cokoli, ale jedná se o základní instinkt přežití, který je člověku vlastní. A co víc, potřebuje ho k přežití.

Ve svém popisu uvádíte (ani sluníčkář ani antiislamista), ale reálně jste jen na jedné straně. Pokud byste se pokusil stejně úporně vyrobit v druhé části článku pohled z druhé strany a zdokumentoval stejně pečlivě ohrožení majoritní evropské společnosti muslimskými obohatitely, pak by vám možná vyšel nezaujatý článek. Takhle působíte jen jako nepřiznaný sluníčkář.;-)

3 0
možnosti
RM

R97o43m41a13n 73M34á63c76a

14. 2. 2016 11:26

dekuji za Vas konstruktivni a slusne vysloveny nazor R^

ohledne slunickarstvi... ani nahodou nejsem priznivcem nejakeho bezhlaveho prijimani a uvedomuji si bezpecnostni rizika... ale jsem proti kolektivni vine a take nemohu nikdy oslavovat to, kdyz se nekdo utopi v mori ci udusi v nakladaku, byt je to vlastni hlouposti...

Pokud takovy clanek napisete, rad si ho prectu. Konstruktivni a racionalni nazory k veci me zajimaji...

0 0
možnosti
Foto

Tak ta dáma M. asi ví, proč do té svobodné společnosti přišla a podle toho se chová. To je samozřejmě nanejvýš logický přístup ke své vlastní budoucnosti. Na co? Ta dáma je zatím jedna, bude jich více, jistě, ale v tom množství jejích souvěrců, předpokládám, kteří se sem cpou bez dokladů a minulosti, jich takových bude méně než šafránu. Tudíž logické by po zkušenostech bylo, ty dveře sem neotvírat. A stále to logické je. Nikdo se nezavírá před lidmi, kteří přijdou a své místo si ve společnosti najdou.

Tak jak druhé viníte z jakéhosi zevšeobecňování, tak se toho sám v propagační zavilosti dopouštíte tím, že za argument nenávisti v této společnosti vůči takovým předkládáte věci vytržené z kontextu, stručné výkřiky a navíc výkřiky často anonymní od typů lidí, kterých je v každém národě nějaká část. Tu zlobu u jedněch, strach u druhých, vyprovokovali sami migranti, zkušenosti s nimi a vlády, které nedokáží své občany ochránit a de facto před tou neprůhlednou migrantskou masou nelogicky kapitulovaly a daly všanc své vlastní občany, kterým jsou zodpovědné.

Jinak vy, pane Máco, sám udáváte příspěvky, které se vám nehodí, protože se dotýkají vašeho působení v neziskovkách a vlastně ukazují, viz tento článek, že ani nic jiného, než propagandu vytvořit neumíte.

9 0
možnosti
VP

Pane Černý, já to co pan Máca píše za žádnou propagandu nepovažuji. On se jen snaží, ve většinově xenofobní společnosti to není vůbec jednoduché, sdělit, že i mezi muslimy jsou i lidé dobří, a samozřejmě, že i ti špatní.

Vy ovšem nechcete pochopit, že lidé špatní i dobří jsou i mezi námi Čech, Moravany a Slezany a k těm tolerantní jste.

Všichni kdo se na soc. sítích vymezují proti muslimům, jsou stoprocentně přesvědčeni, že oni jsou ti největší vlastenci, respektive, kdo na muslimy nenadává, nebo nabádá k tolerantnosti, podle nich nemůže být vlastenec ani Čech a to je dost jednoduché myšlení hodně jednoduchých lidí, nemyslíte?

1 1
možnosti
MK

Předně se musím ohradit proti Vašim zkresleninám a nedostatečnému odzdrojování! Když uvádíte výrok z mého článku (vytrženě), měl by tam být konkrétní odkaz, a ne jen obecně můj blog se 180-ti články; je to stejné jako když se odkážu na článek někde v Evropě.

Chtěl jsem se ohradit v samostatném článku, ale nestojíte mně za to. ODROVNAL JSTE SE HNED NA ZAČÁTKU, TAKTO POPSAT MUSLIMKU JE PASKVIL, KTERÝ SE HODÍ DO SATIRICKÉHO ČASOPISU!!!

Vůbec nevíte, co je to islám, její chování dle Vašeho popisu porušuje nejzákladnější principy muslimské ženy; tudíž o žádnou muslimku nejde. Je muslimkou jako Vy papežem na Kudlově.

K islámu obecně v Evropě: nebude to Vaše kamarádka, kdo bude určovat trend. Mohu Vám zaslat desítky autentických videí, kde máte ten pravý islám v plné nahotě, ale to Vy dobře víte. V otevřených zdrojích jsou jich stovky.

Nejvýmluvnějším je nahrávka srocení norských muslimů na "Mírové konferenci" (mám ji v článku z 3.2. "Před islámem v předklonu.....") nebo ještě lepší, kdy britští křesťané procházejí s dřevěným křížem muslimskou enklávou; a co říkají usídlení muslimové? "Jděte pryč, to je už naše zem, my to tady přebíráme!" Není co dodat, jen na rozdíl od Vás a Vám podobných, je určitě více než Vámi níže opačně uváděných 80% (směsné ;-D) proti tomu , aby se podobný islám objevil i u nás.

P.S.

Uvádění anonymů jako příklad něčeho je velmi slabá argumentace; to je opravdu zdroj jako prase.

5 2
možnosti
RM

doporucuji se naucit cist... nad tim obrazkem je link na Vas konkretni clanek...

jinak je hezke, jak jste to tu cele projel a dal jste si praci me zaminusovat vcetne prispevku: "diky, Dzordzi"... krapet fanaticke, ale holt je to vase pravo projizdet diskuse a minusovat a plusovat jako o zivot... mejte se krasne a odpocinte si taky trochu od toho nekonecneho boje s islamem...

3 2
možnosti
JS

Na první pohled hezký článek o vám milé muslimce :-).

Problém je v tom, že vy si vybíráte stejně jako odpůrci islámu jen ty případy, které se vám hodí do sluníčkového náhledu.

Antiislamisti píší o případech znásilňování, rabování, zapalování aut a krádežích v obchodech, které se stále více dějí v západní Evropě.

Vy píšete o hodných muslimkách a muslimech, kteří se aspoň částečně přizpůsobili životu v Evropě a neprosazují radikální islám.

Zkuste si položit otázku, kterých případů je více a zda je reálné uvažovat o tom, že se tato komunita asimiluje v Evropě.

Nebudou islámští imigranti spíše vzhledem ke své podprůměrné vzdělanosti a bohužel i nižší průměrné inteligenci, pouze přežívat v uzavřených komunitách ze sociálních dávek, bez znalostí místních jazyků s uplatňování práva šaría na území, které bude velmi těžko kontrolovatelné a na kterém budou vznikat kriminální gangy.

O nějakém multikulturním obohacení se již naštěstí přestalo hovořit, jak to vypadá v např. v Calais je známo.

Ze strany těch největších naivků ještě zaznívají slova o potřebné empatii.

Ptám se, je možné požadovat oprávněně, aby zajíc cítil empatii k hladové lišce???:-)

Připomínám, že nepatřím ke "konvičkovcům ani k vítačům", ale k reálně uvažujícím lidem, kteří oba pohledy považují za extremistické až stupidní.

7 0
možnosti
DS

Pokud jsem si četl program BPI a texty projevů docenta Konvičky, tak téměř doslova v podstatě říká to co Vy.

Výslovně uvádí, že muslimy považuje nikoliv za "kolektivně vinné" a tedy trestně zodpovědné, ale spíše za normální lidi ideologií islámu oklamané, zčásti zfanatizované.

4 0
možnosti
VV

Abych se nemusel stydet za svoji vlast, budu muset prestat cist zdejsi blog.

1 2
možnosti
DS

V souvislosti s dnešní zprávou o novém výšplechtu Frau Merkel k jednání skupiny V4 ohledně ochrany východních a jižních hranic EU - jsem se začetl do příslušné diskuse pod http://www.welt.de odkud to bylo ve zprávách citováno.

http://www.welt.de/politik/ausland/article152196634/Osteuropa-will-Balkanroute-komplett-abriegeln.html

Obávám se, že se brzy budete muset stydět i za své německé krajany.

Názory tam očividně souzní s těmi, které zde vyjadřuje většina blogerů i diskutujících, kteří zatím nebyli zablokováni.

4 1
možnosti
JS

Je nadějné vidět jak lidé, kteří se narodili do muslimského prostředí jsou schopni odpadnou od Islámu... A pak už můžou být ženy vzdělané, odhalené a lesbičky... Co je nebezpečné učit se poznávat Islám podle těchto "špatných muslimů"... Z našeho pohledu jsou to samozřejmě ti dobří, mírumilovní muslimové... Ale s Islámem to už nemá mnoho společného...

2 0
možnosti
DS

Romane, super shrnutí. R^

2 7
možnosti

Začněte tím, že se sám stanete muslimem. Protože muslimka si nesmí vzít nemuslima.

Viz např. http://www.islamweb.cz/fatwy/fatwa.php?fatwaId=87 (web muslimský, nikoli Konvičkovský).

Jistě, odpůrci islámu ve svých výrocích čas od času ustřelí. Ovšem to nic nemění na zrůdnosti většinového islámu, zejména wahhábismu a salafismu či sunitského islámu obecně.

3 0
možnosti
Foto

Kdo vám řekl, že jde o zrůdnost. Zajímá mě, zda jste na to přišel sám, na základě nějakého pozorování, nebo sledování určitých principů chování, nebo je to jen taková intuice.

0 0
možnosti
EP

Článek o jedné hodné muslimové a zlém Česku na základě ne potvrzených printscreenů. Co dodat.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS