"Máca proč držíš v rukou tu černou opici?" Ptá se mě český "vlastenec"

8. 06. 2017 11:33:08
Milan Kubinec z Prahy je jen dalším z řady "vlastenecky" smýšlejících obyčejných slušných českých lidí se selským rozumem. Jen je trochu víc primitivní rasista vyjadřující odhodlání zabíjet české učitele.

Je už nepsaným pravidlem, že vždy, když o mně napíše parlamentní klystýr, počet milých "vlasteneckých" pozdravů do mé schránky na Facebooku se oproti normálu zvýší. Jinak tomu nebylo ani před nedávnem a obdržel jsem tak milý vzkaz od "vlastence" Milana.

Rozeberme si tedy text tohoto národního buditele.

Poznámku o "černé opici" prozatím ponechme stranou. Kubinec např. zmiňuje mou údajnou negramotnost. Každý, kdo zrovna nepropadl z češtiny a následně neabsolvoval "Vysokou školu života" na Facebooku, tak může výše i níže posoudit úroveň pravopisu a vyjadřování onoho myslitele.

Obrozenec dále uvádí, že píšu "hovna". No jo no... Jednoduše nejsem tak kvalitní pisatel jako jsou na Protiproudu, kde odhalí všechna spiknutí iluminátů a trasy, kde jsou vypouštěny chemtrails.

A taky mi to psaní prý jednou zlomí vaz. Kubinec se tak nejspíše přidává do zástupu "vlastenců" chystajících mi šibenici.

"Vlastenec", co prohlédl, mi poté vysvětlí, že nepoužívám mozek. Následuje komunistická lež o tom, že Masaryk nechal střílet do lidí. Pak také prý "nemám šajn o skutečné realitě života normálních obyčejných lidí". Otázkou je, jestli tím normálním obyčejným člověkem Kubinec myslí sebe. O extremistické scéně totiž docela dobré povědomí mám. A prý kvůli mně Evropa umírá. Jednoduše jsem asi ten špatný, protože nejsem rasista plný nenávisti a nevolám po kolektivní vině jako volali nacisté.

Následně to Kubinec se selským rozumem rozsekne. Je pohoršen nad utrpením Afriky z důvodu kolonialismu, ale současně jednu malou afričanku častuje termínem "černá opice". S ní tedy prý "manifestuji", protože jsem se s ní vyfotil.

Tedy zajímavá logika. Kubinec resp. rasista, který je zároveň odpůrcem kolonialismu. Vskutku neobvyklé.

A chudák moje malá kamarádka Nana (teď jí bude okolo 6 let). Ta se vůči tomuto "vlastenci" se selským rozumem provinila tím, že si dovolila narodit se v Africe a má jinou barvu pleti. Obyčejný a normální slušný český člověk Kubinec tak musel na tuto nehoráznost "vlastenecky" zareagovat.

V regionu subsaharské Afriky jsem strávil nějaký čas. Snažili jsme se pomoci mladým studentům v jejich přípravě pro budoucí povolání. To aby se mohli uplatnit doma a nemuseli svou budoucnost řešit např. pochodem přes Saharu směr Evropa.

V problematice rozvojové spolupráce existuje takové přísloví: "Když člověku dáš rybu, nasytíš ho na jeden den. Když ho naučíš ryby chytat, nasytíš ho na celý život." A my se snažili studenty naučit ty pomyslné ryby chytat. Ale to je asi také špatně, protože na naše děti sbíráme "výčka".

Mohl bych dalekosáhle psát o svých zkušenostech z Nigérie, kde je obyvatelstvo rozděleno zhruba půl na půl mezi křesťany a muslimy.

A jak je to např. ve státních školách? Když je nějaká výjimečná školní slavnost, začíná se státní hymnou. Potom následuje tzv. opening prayer (úvodní modlitba), kdy se např. první modlí muslimové a poté křesťani. Když se modlí muslimové, křesťané jsou potichu a stejně to funguje i naopak. Respektují se navzájem a neřeší, kdo chodí do kostela a kdo do mešity. Jsou to spolužáci, kamarádi. A ani neexistuje, že by např. v levé půlce sálu seděli muslimové a v pravé křesťani. Třídy jsou namíchané a žádné dělení z hlediska náboženství nebo pohlaví se nekoná.

Jakmile program slavnosti končí, pořadí tzv. closing prayer (závěrečná modlitba) se otočí, kdy první je modlitba křesťanů následovaná muslimy. A při nějakém dalším ceremoniálu to jde zase vše naopak.

Férový systém pro obě skupiny a není v tom nejmenší problém. Vzájemně se respektují, nijak se neoddělují a jak jsem již zmínil, jsou to spolužáci, kamarádi a učitelé jsou kolegové.

A když budete náhodou někdy v Africe a budete chtít tamní děti potěšit, jsou neskutečně vděčné za jakoukoliv pozornost a maličkost, kupte jim jablka. Pro ně je to exotické ovoce z dovozu. Jabloně tam moc nerostou. A divili byste se, kolik radosti jim obyčejné jablko udělá.

Ale na každý pád pro slušného českého "vlastence" jsou to pouze "černé opice".

Region subsaharské Afriky totiž český "vlastenec" a absolvent "Vysoké školy života", který byl v životě nejdál na koncertu Ortelu na Řípu,...

... zná mnohem lépe než já, který jsem v Africe byl a poznal řadu lidí od pouličních prodavačů do ministrů.

"Vlastenec" je oproti mně totiž vybaven zásadními poznatky z parlamentního klystýru, proruských webů, "vlasteneckých" kampaní na Facebooku a z "absolutních pravd" od Lobotomia.

Pojďme se ale na myslitele Kubince podívat blíže.

Jeho profil obsahuje klasický "vlastenecký" set plný nenávisti, agrese, vulgarismů a pravopisných chyb. Základním stavebním kamenem jsou odkazy na proruské dezinformační weby, které jsou odpovídajícím způsobem komentovány.

Chybět tak nesmí posel zaručených zpráv Aeronet.

K tomu je nezbytné uvést provolání, koho Kubinec na základě článku zabije.

Inspiraci může nalézt např. v USA, kde rovněž podobný "hrdina" uvěřil konspirační teorii o tzv. pizzagate, kdy ve sklepě jedné pizzerie ve Washingtonu měl gang pedofilů řízený Hillary Clinton držet a zneužívat malé děti. Americký "vlastenec" pobouřený touto "zaručenou zprávou" z internetu se tak do pizzerie vydal osvobodit ony údajně zneužívané a vězněné děti a u toho si zastřílel.

O případu více zde.

Je tedy riziko, že i nějaká česká škola, o které se tento "vlastenec" na internetu dozví, že na ní učí to nežádoucí, tak do ní Kubinec vtrhne se samopalem.

A se zásobníkem plným ostré munice.

A jeho "vlastenecký" čin samozřejmě nebude teroristický útok. Kubinec má totiž o teroristických útocích jasno, prohlédl. Za ten v Manchesteru resp. v "MACHESTRU" může CIA, která dělá zle "TRUMPHOVI".

Správný český "vlastenec", co má jasno, se rovněž neobejde bez ruské vlajky.

A koho bude nadějný rasista volit? V tom se také žádné překvapení nekoná. Jasně že SPD.

Pokud se zaměříme na facebookové přátele Kubince, jde v podstatě o výkvět české proruské a extremistické scény.

Aby toho nebylo málo, moje fotka s Nanou zaujala i dalšího "vlastence". A to zbankrotovaného stalinistu Ladislava Kašuku. Ten je v ČR "securiťákem" v obchoďáku a v Rusku známým českým novinářem a expertem. Vede tak dvojí život.

A Láďa se s tím také zrovna nepáře a volá po popravách v duchu stalinských čistek. Navíc si i od ruské propagandy "na tajňačku" přišel na nějakou tu zlatku.

I Láďa tak s vděčností využil fotku s mou malou kamarádkou, aby mu pomohla v označení mě za sluníčkářského "hate free" blogera, kterého ve světě nikdo nezná.

Holt jsem ten vlastizrádný sluníčkář, když nejsem rasista, nechci vystřílet učitele na základě článku z Aeronetu a nevyznávám kolektivní vinu jako nacisté. Nejsem jednoduše ten správný "vlastenec".

Ještě mě lze obvinit z toho, že sem chci dovézt všechny migranty a islamizovat Evropu, což byla reakce zemanovců a okamurovců, když jsem napsal článek o tom, že tito jedinci jsou schopni věřit blbostem na Facebooku.

Selský rozum jednoduše nepustí. Když napíšeš o tom, že věří kravinám z internetu, obviní tě z dovozu migrantů a z islamizace.

A také jsem samozřejmě udavač, jak mě ve svém energickém příspěvku tituloval místopředseda SPD v Plzeňském kraji Zdeněk Maštalíř. Protože když se někdo veřejně prezentuje jako agent Kremlu a já o něm napíšu, že se veřejně prezentuje jako agent Kremlu, tak to není nic jiného než sprosté udávání a omezování občanských práv.

Logika "vlastence" nepustí.

Závěrem

Co říci závěrem? Přišla doba, abychom se již báli projevit špetku lidskosti? Abychom se báli vzít do náruče malé dítě bez ohledu na jeho barvu pleti či na vyznání v jeho rodině? Protože pokud to uděláme, "vlastenci" harašící zbraněmi nám to přece spočítají. A já se ptám, v čem jsou tací Kubincové lepší než ti vygumovaní islamisté?

Já osobně se podobnými magory zastrašit nenechám.

Autor: Roman Máca | čtvrtek 8.6.2017 11:33 | karma článku: 47.42 | přečteno: 35082x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Občanské aktivity

Zdenek Horner

Milujeme NATO a proto Ukrajina zvítězí

Poté, co víme, že jsou na Ukrajině vojáci NATO, jsem již úplně klidný. Vítězství je v kapse. A kam se NATO vypraví příště? Bude to Bělorusko nebo Kazachstán? Gruzie? Ta už je rozpracovaná. Arménie by zatím byl těžký oříšek.

12.3.2024 v 12:54 | Karma článku: 33.32 | Přečteno: 909 | Diskuse

Zdenek Horner

Odpověď tazateli k uličnímu a kádrovému výboru

Tazatel se rozhořčuje, že se někdo ve zdejších diskusích cítí být pod knutou postupů někdejších uličních výborů. Vcelku pěkně vystihuje, jak se chovali a jakými pravomocemi byly tyto výbory za komunismus obdařeny, ale ...

10.3.2024 v 13:28 | Karma článku: 32.04 | Přečteno: 754 | Diskuse

Zdenek Horner

Ultrasionismus se už začíná podobat rasismu

Marně si lámu hlavu, k čemu se zveřejňuje seznam nějakých osob. Zveřejněné seznamy mají zastrašovat. Používal je protektorát, pak komunisti. Nyní jsou jako inspirace pro nějakou radikální odnož pravověrných aktivistů?

5.3.2024 v 12:21 | Karma článku: 22.81 | Přečteno: 472 |

Zdenek Horner

Pořádek v dezinterpretaci

Poslední dobou se slovem dezinterpretace přímo šermuje. Dokonce se dá říci, že se tento pojem proměňuje v měřítko politické pravověrnosti a v důkaz ospravedlňující cenzuru. Prohlubování tohoto postupu je hloubení cesty do pekel.

3.3.2024 v 8:57 | Karma článku: 17.32 | Přečteno: 404 | Diskuse

Zdenek Horner

František (chci) Mír toho času papež

Svého času bylo pro mne dogma o neomylnosti papeže důvodem k ochladnutí vůči katolicismu. Dnes se však cítím s papežem v jedné řadě. Život neustále přináší výzvy k zamyšlení a sebereflexi, z nějž může vzejít čisté nad nejčistější.

27.2.2024 v 7:07 | Karma článku: 17.08 | Přečteno: 305 | Diskuse
VIP
Počet článků 91 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 10872

Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...