Brusel je nám na nic... a k tomu poradíme, jak získat peníze z evropských fondů

26. 04. 2016 14:30:08
Bojujeme proti Evropské unii, ale peníze spojené s EU přece nesmrdí. Zajímavé podnikatelské aktivity lidí z Bloku proti islámu (BPI).

Brusel je nám na nic, chceme ochranu hranic. Úderné heslo, které zdobilo hlavní stránku partajního plátku "konvičkovců" s názvem Národní listy, se již stalo evergreenem. Ale je Brusel pro některé vlastence z Bloku proti islámu opravdu na nic?

Jana Volfová a David Štěpán (rovněž politický "cestovatel" jako Jana Volfová) z Bloku proti islámu, tedy strany hájící naši zemi před diktátem EU, jsou spojeni se společností s názvem Agentura Regio (výpis z rejstříku zde)

A čím se agentura zabývá?

Jak můžeme vidět výše, jedním z předmětů podnikání je poradenství v oblasti evropských fondů. Agentura tedy pomáhá získávat prostředky ze zlotřilé EU, které nejeden bojovník proti islámu nemůže přijít na jméno.

Zajímavé je rovněž partnerství s portály z portfolia akciové společnosti OUR MEDIA.

Agentura podniká rovněž v dalších oblastech. Nabízí mimo jiné realizaci volebních kampaní.

Tato oblast je velmi zajímavá z důvodu, že se zde objevuje potenciál jak "pustit žilou" vlastní politické straně. Např. strana realizuje kampaň, tu zajišťuje firma, která patří členu strany, firma následně fakturuje straně za realizovanou kampaň. Výsledek? Peníze jsou doma.

Na to, že k takovému jednání mohlo docházet, upozorňuje Lukáš Lhoťan zde (článek doporučuji k přečtení). Tuto informaci se mi nepodařilo ověřit a je tak tvrzením Lukáše Lhoťana, jelikož neuvádí žádný její zdroj.

Ostatně podobné podnikatelské aktivity můžeme vidět u Heleny Suché, asistentky zesnulého europoslance Ransdorfa. Na tyto aktivity a na majetkové poměry dotyčné jsem upozorňoval v článku Dře asistentka europoslance Ransdorfa také jako kůň?

Pokud ale zůstaneme u "složeniny" stran Úsvit a BPI, zajímavé bylo rovněž pozorovat, jak pro toto uskupení vydává zmíněné Národní listy firma patřící právníkovi, který je blízký Vítu Bártovi. Listy tak vydává PR a marketingová agentura, která na svých stránkách neuvádí ani své telefonní číslo.

Problematice Národních listů a financování Úsvitu a BPI jsem se věnoval v článku Záhadné hospodaření Úsvitu a BPI a záhadné Národní listy.

Tyto "vlastenecké" aktivity jsou opravdu pozoruhodné. Zajímavá je rovněž kampaň proti islámu a migraci, kterou vede v podstatě migrant žijící mezi muslimy. Ten je navíc "čirou náhodou" jednatelem firmy, která se zabývá internetovým marketingem a PR. Více v článku Kampaň proti islámu a migraci vedená migrantem žijícím mezi muslimy.

Poučení

Ideály a boj proti vlastizrádné islamizující EU jsou jistě hezká věc. Ale peníze? Ty přece nesmrdí a jde o ně vždy až na prvním místě.

Každopádně jsem zvědav, čeho se ještě v budoucnu dočkáme. Fantazie těchto "politiků" je zdá se býti nekonečná. Jana Volfová např. během své kandidatury do senátu v roce 2010 lákala voliče opravdu originálním způsobem viz Jak zaujmout voliče? Kandidátka do Senátu chce vyšetřovat ženám prsa.

Autor: Roman Máca | úterý 26.4.2016 14:30 | karma článku: 33.68 | přečteno: 3777x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Michal Sabó

Nechte nám Mrazíka! Proč Češi stále milují Rusko a staré časy?

Česká veřejnost je rozdělena na dvě poloviny. Jedna podporuje Ukrajinu, druhá si stojí za Ruskem. Co vede lidi k hájení tyranie?

29.3.2024 v 6:45 | Karma článku: 8.77 | Přečteno: 148 | Diskuse

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 12.82 | Přečteno: 336 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 14.66 | Přečteno: 237 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 29.77 | Přečteno: 654 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.27 | Přečteno: 530 | Diskuse
VIP
Počet článků 91 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 10872

Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...